Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
'Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
"Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
HABERLER>SPOR
13 Mayıs 2017 Cumartesi - 11:43

“Biz işimize bakarız”

Kulübü ile 2 yılık sözleşme yenileyen genç teknik adam, gelecek sezon için 4-5 transfer düşündüklerini belirtip, “Antrenörler uzun süre kalacak gibi çalışır, yarın gidecekmiş gibi de bavulu hazırdır. Günah keçisi her zaman onlardır” diye konuştu.

“Biz işimize bakarız”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, bugün karşılaşacakları Medipol Başakşehir’in, ligin en önemli takımlarından biri olduğunu belirtip, “Zor bir maç bizi bekliyor. Sahasında; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenmiş, hatta şampiyonluk yolundaki en büyük rakibine 17 dakikada 3 gol atmış bir takım. Kimin şampiyon olacağının bir önemi yok. Biz bundan önceki maçlarımıza nasıl hazırlandıysak, bu maça da aynı şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kazanmaya çalışacağız, kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz” dedi.
Medipol Başakşehir - Gençlerbirliği maçı bugün saat 16.00’da, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda başlayacak.
“Zor, kolay maç kestirilemiyor” diyen Özat, “Adanaspor maçı çok kolaydı, 10’a 1 bitecek bir maçtı, ancak 1-0 yenildik. Serdar’ın sakatlığı bizi üzdü. Muhtemelen sezonu kapadı. Eksikliğini kalan maçlarda hissedeceğiz” dedi. 

DAHA İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Gençlerbirliği’nde sözleşmesi 2 yıl uzatılan Ümit Özat, “Aslında çok öncesinden aramızda söz kesmiştik” dedi.
Özat, yöneticilerle daha önce konuştuklarını ve gelecek sezona ilişkin planlama çalışmasına başladıklarını dile getirip, şöyle konuştu:
“Bundan sonra daha iyisini yapmak için çalışacağız. Yönetimin gelecek sezondan beklentileri var. Transferlere başladık. İlk olarak Ahmet İlhan’ı aldık. Sırbistan, Danimarka, Fransa ve İsveç’e giderek 15’in üzerinde maç izledim. 4-5 transfer yapacağız. İnşallah onlarla daha da güçlenip, seneye daha iyi bir Gençlerbirliği izlettiririz.”

SÜRENİN FAZLA BİR ÖNEMİ YOK

Futbolda kulüp ve teknik ekipler arasında sözleşmelerin imzalanıp uzatıldığını ancak bazı durumlarda sürenin dolması beklenmeden ayrılıkların yaşanabildiğini vurgulayan Özat, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Biz daha önce söz kesmemize rağmen biraz da nazardan sakındım. Bugüne kalmasını, çok erken açıklanmasını istemedim. Biz hep kalacakmış gibi çalışıyoruz. Antrenörler böyledir, uzun yıllar kalacakmış gibi çalışır, yarın gidecekmiş gibi de bavulu hazırdır. Bizim aklımızdan çok şey geçiyor. İnşallah aklımızdan geçeni bu kulübe yaşatırız. Kulübü daha iyi yerlere getiririz. Sözleşme süresinin bir önemi yok. Karşılıklı mutlu olduğunuz sürece devam eder, değilseniz zaten bir gün bile sürmesi söz konusu olmuyor. Belki bunlar çok alışılmış şeyler değil ama başarılar hep uzun vadeli anlaşmalardan, planlardan geçiyor. İnşallah bu süreyi son gününe kadar burada doldurmak nasip olur.”

HOCAMIZA GÜVENİMİZ SONSUZ

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav ise kendi camialarından yetişen teknik direktör Ümit Özat’a güvendiklerini söyledi.
Cavcav, Özat ile merhum İlhan Cavcav zamanında anlaştıklarını anımsatıp, “Sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu. Kendisiyle 2 yıllığına anlaştık. Kendisine güvenimiz sonsuz. Kulübün başında olduğu sürede iyi bir uyum yakaladı. İnşallah Gençlerbirliği için iyi olacağını düşünüyorum” dedi. 
Cavcav, Özat ile erken sözleşme yenilemenin futbolcular üzerinde olumlu etkisi olacağını düşündüğünü belirtti.

SERDAR'DAN KALMA SİNYALİ

Gençlerbirliği, başarılı bir sezon geçiren futbolcusu Serdar Gürler ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya yaklaştı. Serdar, menajeri ile kulüp yönetimi arasındaki görüşmelerin devam ettiğini ve ufak pürüzlerin kaldığını söyledi. Kendisinin de takımında kalmayı istediğini dile getiren 25 yaşındaki oyuncu, “Rakam konusunda bir fark var. Gençlerbirliği’nde bu sezon güzel işler başardık. Hocamızın bunda payı çok. Bekliyorum. Sözleşmemi uzatma konusunda ufak pürüzler var. Menajerim görüşmeye devam ediyor. Kısa zamanda bu sürecin sonuçlanacağını ve gündemimizden kalkacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Osmanlıspor ile anlaştığı ileri sürülen Serdar Gürler, Süper Lig’de sezonun geride kalan bölümünde 13 gol attı.

UEFA KULÜP LİSANSI ALINDI

Futbolda 2017-2018 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpler belli oldu. 
Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, yaptığı toplantıda, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nda aranan sportif, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali kriterler yönünden incelemede bulundu ve 2017-2018 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi.
TFF, UEFA lisansı için 16 kulübün başvurduğunu açıkladı. İncelemeler sonucunda Gençlerbirliği, UEFA lisansı almaya hak kazandı. Süper Ligdeki diğer Başkent ekibi Osmanlıspor UEFA, 2. Lig temsilcileri Hacettepe ve Keçiörengücü de ulusal lisans almaya hak kazandı.

GENÇLER'DEN ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI

Gençlerbirliği U-19 takımı, ulaştığı bölge şampiyonluğunun ardından, Türkiye şampiyonluğu için Antalya’da düzenlenen finallere katıldı. B Grubunda; Bursaspor, Amed Sportif Faaliyetler ve Gaziantepspor ile eşleşen Başkent ekibi, Amed Sportif Faaliyetler ve Gaziantepspor’a toplamda 11 gol atarak, rahat galibiyetler elde etti. Kırmızı-siyahlılar, Bursaspor’a karşı aldığı 1-0’lık yenilgi sonrasında liderlik şansını yitirdi. Trabzonspor ile 3.’lük-4.’lük maçına çıkan Gençlerbirliği, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve sezonu Türkiye üçüncüsü olarak tamamladı.

 
Klasikler Beytepe'de
 
Çiftçi Bayramı’nda yollar kapanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Spor Toto Süper Lig - Kasımpaşa: 4 - Çaykur Rizsespor: 2 (Maç sonucu)
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında karşılaştığı ...
Spor Toto Süper Lig: Kayserispor: 2 - Atiker Konyaspor: 1 (Maç Sonucu)
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor konuk ettiği Atiker ...
Beştepe’de gündem ısındı
Gençlerbirliği, puan cetvelinin rahat takımlarından biri iken sezon sonuna ...
 
Bilkent Lisesi Türkiye şampiyonu
İDV Özel Bilkent Lisesi, İzmit’te düzenlenen Okullararası Step Aerobik ...
F.Bahçe’yi deviren Yakın Doğu Üniversitesi şampiyonluğa göz kırptı
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinde ...
Galatasaray'da futbolculara şok ceza!
Galatasaray Kulübü, Kasımpaşa maçında yer alan bütün oyunculara kötü performansı ...
 
Hollanda Milli Takımı'nın yeni hocası Advocaat
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Hollanda Milli Takımı Teknik ...
Tek farkla zirveye
Sarı-lacivertliler, iki gruptaki takımlar arasında, deplasmanda en çok ...
Aziz Yıldırım'a şok! Yöneticilik kariyerini riske attı
Aziz Yıldırım, Işık Eyigüngör'ü tokatladı, 6222 sayılı kanuna göre yöneticilik ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri