Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
HABERLER>GÜNDEM
17 Ağustos 2021 Salı - 21:50

‘Sümmani’nin torunları Cumhurbaşkanımıza duacı’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi ikinci etap yasama çalışmalarına Narman İlçesinde başladı.

‘Sümmani’nin torunları Cumhurbaşkanımıza duacı’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi ikinci etap yasama çalışmalarına Narman İlçesinde başladı. Demirdağ, Alacayar, Yoldere, Sütpınar köyleri ile Şekerli Beldesinde inceleme ve istişarelerde bulunan Milletvekili Aydemir, AK Parti Narman İlçe Teşkilatıyla gündemi değerlendirdi, ilçe Belediyesini ziyaret ederek, yerel yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AK HEYET NARMAN’A YOĞUNLAŞTI

AK Parti Narman ilçe Başkanı Ruhi Tanrıverdi ve İlçe Koordinatörü Gürbüz Keleş ve AK Parti yöneticilerinin oluşturduğu heyetle birlikte Sanayi Bölgesinde yatırımcı, iş adamları ve bölge çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçe esnafını ziyaret ederek beklenti ve talepleri tespit etti, görüş alışverişinde bulundu.

AYDEMİR PARTİLİLERİYLE BULUŞTU

Milletvekili Aydemir, Narman İlçe koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Keleş’le birlikte  partilileriyle bir araya geldi. AK Parti Narman İlçe Başkanı Ruhi Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Aydemir, ilçe sosyal ve ekonomik gündemi odağında görüş alışverişinde bulundu, ilçede kaydedilen ve öngörülen yatırım ve programlı çalışmalar hakkında tespitleri paylaştı.

AK DAVA VE YEREL YAKLAŞIM

Narman Belediyesi ziyaretinde 31 Mart 2019’dan bugüne ilçede yürütülen yerel projeler, belediye yatırımları, kırsal yaklaşımı ve vatandaş memnuniyeti ele alındı. AK Parti Yerel Yönetim anlayışı odağında manşeti teşkil eden Gönül Belediyeciliği kaydında hayata geçirilen sosyal belediyecilik çalışmaları irdelendi.

SANAYİDE ESER SİYASETİ KONUŞULDU

Milletvekili Aydemir ilçe merkezli saha çalışmaları düzeyinde Sanayi Bölgesinin konuğu oldu. İlçe sanayisindeki gelişmeler, teşvikli yatırımlar, sanayi destek ve hibelerinin görüşüldüğü buluşmada, covid19 salgınının yoğun etkisine rağmen ülke, bölge, il ve ilçede yatırımların artarak sürdürüldüğü, eser siyasetinden taviz verilmediği belirtildi. Bölgenin dinamikleriyle istişare eden Aydemir,

işyeri sahiplerinin daha büyük ve geniş bir çalışma zemini taleplerini değerlendirdi.

ESNAFLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe esnafıyla istişarede bulundu. İlçedeki iş yerlerini ziyaret ederek esnafın konuğu olan Milletvekili Aydemir, talep ve arz odağında sorunları ele aldı, esnafın beklentilerini tespit etti, sosyal koruma kalkanı çerçevesinde kaydedilen destekler, üretim ve alışveriş kaydında alınan tedbirler hakkında bilgi aktarımında bulundu.

NARMAN GÜNDEMİ

Narman ilçesi esnafıyla istişarede nirengi noktası pandemi şartlarına rağmen ekonomik parametrelerdeki sıhhatli durumdu. Gerek salgınla mücadelede gösterilen başarı, gerekse ekonomik hayatın kesintiye uğramaması ekseninde esnaf, sanatkar ve iş adamlarına verilen desteklerle, yatırımlardaki artışların gündem oluşturduğu ziyaretlerde ilçe esnafı 19 yılda inşaa edilen sağlam iktisadi yapının mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarlıklarını, AK Parti camiasına şükranlarını paylaştı.

AK HEYET YİNE SAHADAYDI

Milletvekili Aydemir ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında Demirdağ, Alacayar, Yoldere, Sütpınar köyleri ile Şekerli Beldesinde saha çalışmalarına devam etti. Şekerli esnaf, eşraf ve sakinleriyle bir araya gelen Aydemir ve AK Parti heyeti Narmanlı dadaşlarla sohbet etti, beklenti ve talepleri ele aldı. Şekerli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda gönüllerini buluşturmakta karar ve vefaya minnettar kaldıklarını ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Durmak yok, yola devam’ anlayışıyla eser siyasetinin devam ettirildiğini, vatandaş memnuniyetinin yüksek düzeyde olduğunu belirtti.

SÜTPINAR ZİYARETİ

AK Parti İlçe Başkanı Tanrıverdi ve ekibiyle İlçe Koordinatörü Gürbüz Keleş’le birlikte Narman Sütpınar’ın konuğu olan Milletvekili Aydemir, yerleşim alanındaki belediye çalışmalarına nezaret etti, Sütpınarlıların yerelde ve ülkedeki gelişmeler hakkındaki görüşlerini dinledi, Narman 2023 vizyonu ekseninde beklentilerini paylaştı.

YOLDERE GÜNDEMİNİ TURİZM OLUŞTURDU

Yoldere’de dadaşlarla bir araya gelen AK Heyet ve mahalle sakinlerinin gündemi turizm oldu. Doğa, Rafting ve Yayla turizminde Narman’ın bir destinasyon oluşturmaya yoğunlaştığının ele alındığı görüşmelerde sorunlar ele alındı.  Peribacalarıyla iç içe olan köyün ışıklandırma ile yerleşim alanındaki ev çatı ve görünümlerinin turizm alanıyla uyumlu hale getirilmesi dile getirildi. AK Parti’nin 19 yıllık hizmetlerinin takdir edilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını aktaran Aydemir, Marka İlçe konsepti kaydında Narman’ın il ve bölge turizminde odak oluşturduğuna dikkat çekti.

ALACAYAR İSTİŞARESİ

Narman Alacayar’da bir araya gelen AK Heyet, köy sakinlerinin ülke ve ilçe gündemine dair tespitlerini dinledi, 19 yıllık süreçte hayata geçirilen yatırım ve gerçekleştirilen hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Alacayarlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam göndererek, dualarının Cumhur İttifakı üzerine olduğunu kaydettiler.

DEMİRDAĞ’DA GÜNDEM TARIMDI

Milletvekili Aydemir ve AK Heyetin sahadaki son çalışma adresi Demirdağ oldu. Demirdağ’da istişare gündemini tarım, hayvancılık ve organik zirai yaklaşım oluşturdu. Besicilerin tarımsal destekler hakkındaki görüşlerini dinleyen Milletvekili Aydemir, tarım alanındaki kapsayıcı destek ve teşvikler hakkında bilgi verdi, tarımda aile işletmeciliğine yoğunlaşmaya dikkat çekerek, istihdam da oluşturacak sermaye, iş gücü birlikteliğine dikkat çekti, ortak aklın önemine vurgu yaparak tarımsal proje üretiminin önemini paylaştı.

GENÇLERLE İNTERAKTİF BULUŞMA

Alan çalışmaları sonrasında Narman İlçe merkezinde Gençlerle bir araya gelen Milletvekili Aydemir

İnteraktif sohbette gençlerin beklentilerini kayda geçti. AK Parti dönemiyle birlikte, eğitimden siyasete, sosyal ve ekonomik hayatın her alanında gençlere özel bir yaklaşım sergilendiğini vurgulayarak, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un ‘Asım’ın Nesli’ olarak tarif ettiği gençliğin hayat bulduğunu, değerlerinden taviz vermeyen gençlerle gurur duyduklarını belirtti.

 
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce: "İftira ve dezenformasyonlar hız kesmeden devam etmektedir"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İDEF’21 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Açılış Töreni’nde konuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile UN Women kadın erkek eşitliğine duyarlı bütçeleme için proje başlatıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ...
Bakan Yanık: "Kastamonu ve Sinop'a 20 milyon ilave kaynak gönderiyoruz"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sel felaketinden etkilenen ...
Bakan Soylu, yangın ve sel için toplanan bağış miktarını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangın ve sellerden etkilenen bölgeler ...
 
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre azaldı
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı düne göre azaldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 fabrikanın toplu açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 fabrikanın toplu açılış törenine katıldı.
Ulaşılamayan köylere yardımlar helikopterlerle taşınıyor
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi ile Sinop’un Ayancık ...
 
AFAD’dan Bartın, Sinop ve Kastamonu’daki sel felaketi ile ilgili son durum
Bartın, Sinop ve Kastamonu’daki sel felaketi ile ilgili son dakika açıklaması ...
Akseki ve Ezine'deki yangınlar kontrol altında
Akseki ve Ezine'deki yangınların kontrol altına alındığı bildirildi.
81 ilden 26'sı mavi
Türkiye aşılanma haritasında 81 ilden 26'sının renginin maviye döndüğü bildirildi.
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Cemaatlerde İktidar Kavgaları ve Gerçek İman
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri