Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
77 ilde Mercek-19 operasyonları düzenlendi
77 ilde Mercek-19 operasyonları düzenlendi
Tasarruf Tedbirleri Paketi Resmi Gazete'de yayımlandı
Tasarruf Tedbirleri Paketi Resmi Gazete'de yayımlandı
28 Şubat davası sanıklarına af kararı
28 Şubat davası sanıklarına af kararı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Bozdoğan-39 operasyonlarında aranma kaydı bulunan 239 şüpheli yakalandı
Bozdoğan-39 operasyonlarında aranma kaydı bulunan 239 şüpheli yakalandı
HABERLER>ASAYİŞ
7 Şubat 2017 Salı - 12:39

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin 'muşta' davası için adliyede

Bir gece kulübü çıkışında arkadaşını muşta ile yaraladığı iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi istenen yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, duruşma sonrası görüntü vermemek için çaba büyük çaba sarf etti. Çetin’in önde, avukatın ise arkasında merdivenlerden koşar adımlarla inmeleri dikkat çekti.

Sinan Çetin in oğlu Rüzgar Çetin  muşta  davası için adliyede

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in, bir barda arkadaşını muştayla darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 50’inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci celsesinde tutuksuz şikayetçi sanık Rüzgar Çetin ve İhsan Ahmet Tigrel ve avukatları hazır bulundu.

Davanın bugünkü oturumda tanıklar dinlendi. Şikayetçi sanık Ahmet Tigrel’in arkadaşı Murat Yalçın, olay gecesi Tigrel ile birlikte bir gece kulübüne gittiklerini belirterek, “Gece kulübündeyken bir ara Ahmet ile Rüzgar kavga ediyordu. Güvenliklerle beraber kavgayı ayırdık. Rüzgar’ı dışarı çıkardılar. Yaklaşık 15 dakika sonra ortam sakinleşmiştir diye dışarı çıktık. Rüzgar hala dışarıdaydı. İlk önce konuşacak gibiydiler ancak Rüzgar, Ahmet’e tekrar saldırdı. Elinde bir şey vardı ama ne olduğunu tam olarak göremedim” dedi.

“Rüzgar yumruk attı”
Tanık Yasemin Yapanar ise bardaki kavgayı görmediğini, barın önündeki kavgaya şahit olduğunu söyleyerek, “Ben barın dışında arkadaşlarımla beraberken Ahmet ile Rüzgar’ın karşılıklı konuştuğunu gördüm. Bu esnada Rüzgar Ahmet’e yumruk attı” ifadelerini kullandı. Ara kararını açıklayan mahkeme, kavgaya ilişkin görüntülerin inceleme raporuna karşın savunma hazırlamaları için taraflara süre vererek duruşmayı erteledi.

Çetin önce saklandı sonra kaçtı
Duruşmanın sona ermesinin ardından, Çetin avukatıyla birlikte salondan çıktı. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini gören Çetin açıklama yapmaktan çekinerek, önce mahkeme kaleminin önüne gizlendi. Salondan tutanakların verilmesiyle birlikte Çetin, adliye merdivenlerinden koşar adımlarla indi. Avukatının ise Çetin’in arkasından hızlı adımlarla inmesi ise dikkat çekti.

İlk duruşmada taraflar savunma yapmıştı
Duruşmanın Eylül ayında görülen ilk duruşmasında, Tigrel ve Çetin’in savunması alınmıştı. Tigrel ifadesinde “Olayın neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Muhtemelen kız meselesinden kaynaklanmıştır. Rüzgar’la önceden sadece merhabamız vardır. Tanışıklığımız ve husumetimiz yoktur. Şikayetçiyim davaya katılmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Ben muşta ile gezen bir insan değilim”

Rüzgar Çetin ise olay anında elindeki aletin muşta olmadığını öne sürerek, “Ben muşta ile gezen bir insan değilim. Olay gecesi eğlence mekanında önceden tanıdığım ve samimiyetim olan Ahmet isimli arkadaşımı gördüm. Kendisinden makas aldım. Faka ben makas alınca bana yumruk atı. Neden yaptı bilmiyorum. Belki tanımadığı için yumruk attı. Ben o an şaşırdım. Araya güvenlik görevlileri girdi. Dışarı çıktım. Konuşmak için tekrar mekana girdim, Ahmet ile görüştüm. Amacım benden özür dilemesiydi. Fakat özür dilemedi, eğer dileseydi bu mesele kapanacaktı” şeklinde ifade vermişti.

“Kül tablası ile kendimi savunmak için hamle yaptım”

Tekrar dışarı çıktığını, mekanda kalan montunun getirilmesini beklediğini söyleyen Çetin, “Ben beklerken Ahmet bir ara dışarı çıktı. Yanıma gelerek bana hakaret etti. Üzerime gelince o anki korkuyla elime geçirdiğim kül tablası üstü ile kendimi savunmak amacıyla hamle yaptım. Sonra beraber yere düştük, kendisine vurmadım bile. O an gazeteciler geldiği için olay yerinden uzaklaşmaya çalışıyordum. Eve gittim. Çok sinirliydim ve Ahmet’e mesaj attım, konuyu kapattık” diye konuşmuştu.

İddianameden
30 Kasım 2013'te Propaganda adlı gece kulübü çıkışında bir arkadaşını "muşta" diye tabir edilen kesici aletle yaraladığı iddiasıyla Rüzgar Çetin’in, "silahla yaralama", "tehdit", "bıçak veya diğer aletleri izinsiz olarak kullanma" suçlarından 3 yıl 10 aydan, 10 yıl 10 aya kadar hapsi isteniyor. Ahmet Tigrel’in ise “hakaret" ve "yaralama" suçu kapsamında 3 yıla kadar hapsi talep ediliyor.

Etiketler:
 
Helikopterle Yunanistan'a kaçan darbeciler 4 askeri almamış
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'ten Çanakkale depremi açıklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kahramanmaraş'ta Karı-koca yatakta ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir karı-koca, evlerinde tabanca ile öldürülmüş olarak bulundu.
Konya merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu: 102 gözaltı kararı
Konya merkezli 30 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ...
Üst geçit paramparça
Aydınlıkevler’deki üst geçit, üzerinin plastik levhalarla kapatılmasından ...
 
Konya'da araçlar birbirine girdi!
Konya’da zincirleme trafik kazalarında 38 kişi yaralandı.
Otobüste polis var
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda, toplu ...
195 hükümlüye projeli operasyon
Ankara Emniyeti Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nin koordinesinde Başkent’in ...
 
Yurt genelinde DEAŞ operasyonu: 400 gözaltı
Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. ...
Ateşadamlardan ateş mesaisi
Ankara İtfaiyesi, 2016 yılında Başkent’teki yangınları söndürmek için yoğun mesai harcadı.
AVM’lere plaka tanıma cihazı
AVM’lere getirilen otopark girişlerine plaka tanıma sistemi konulması ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri