Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SPOR
11 Nisan 2017 Salı - 10:18

Mutlu son yakın

Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Yiğiner, Tuzla maçını taraftarın desteği ile çevirdiklerini belirtip, önlerinde 3 final maçı olduğunu söyledi. Teknik Direktör Taşdemir ise “Çaba, direnç ve emek ile bugünlere geldik” diye konuştu.

Mutlu son yakın

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta son 3 haftaya girilirken, sezon başından bu yana zirve mücadelesi verdiği takipçisi Gümüşhanespor ile arasındaki puan farkını 4’e çıkaran Ankaragücü, mutlu sona çok yaklaştı. Son oynadığı maçta, Tuzlaspor’u son 5 dakika içinde bulduğu 2 golle deviren sarı-lacivertliler moralini yükseltirken, Cuma günü oynayacağı Kastamonu 1966 maçına odaklandı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, son dakikaları büyük heyecana sahne olan bir maçı galip kapattıkları ve yola kayıpsız devam ettikleri için çok mutlu olduğunu belirtip, şöyle konuştu:
“Tuzlaspor maçının çevrilmesinde en önemli etken, taraftarlarındır. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahibiz. Ancak henüz şampiyon olmuş sayılmayız. Önümüzde 3 final maçı var. 4 puan farka ulaşarak avantajlı bir duruma geldik. Taraftarlarımızı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Eğer onlar olmasaydı bu maçı çok zor çevirirdik. Tribünlerde bulunan tüm gruplar, takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. 1-0’dan geri gelip maçı çevirmemizde en büyük pay, taraftarındır. Futbolcular da maçın son düdüğüne kadar iyi mücadele etti. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Alnımızın akıyla maçı kazanmasını bildik.”

O SENE BU SENE OLACAK

“Birçok problem karşısında sabır ederek bu günlere geldik. Her şey iyi gitmeye başladı. Her ne kadar sıkıntılarımız ve problemlerimiz olsa da birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımızı düşünüyorum. Hep beraber çok çalışıp kalan maçlarımızı kazasız ve belasız atlatırsak, ‘Bu sene, o sene olacak’ diye düşünüyorum.

GÖKÇEK’İN LAFI ŞIK DURMADI

“Melih Gökçek’in (Ankaragücü’nü bağırttıra bağırttıra alacağım) ifadesi şık olmadı. Maç sonunda tribünler bizi sahaya davet etti. Taraftarlarımız, neyin ne olduğunu anladı. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı açıklamanın ardından düzeltme yapmaması ve (Bu kulübü, bağırttıra bağırttıra alacağım) demesi bizleri çok üzdü. Böylesine bir demeci biz hak etmedik. Yönetim olarak kötü bir şey yaptığımızı düşünmüyoruz. Melih Gökçek, Ankaragücü’nü yönetimden mi veya taraftardan mı alacakmış? Bu konuda açıklama yaparsa herkes rahatlar.”

ŞEHRİ YÖNETENLER DUYARSIZ KALMAMALI

“Şehri yönetenler, Ankaragücü’nün bu başarısına daha fazla duyarsız kalmamalı. Bu şehir Ankaragücü’nün başarılı olmasını istiyor. Biz kimseye (Afiş veya pankart yapın ve asın) demiyoruz. Şehri idare edenler, bu duruma ne zamana kadar duyarsız kalacaklar. Bu işe el atmaları lazım. Her şey güzel gidiyor. İnşallah sezon sonunda şampiyonluğu kutlarız. Gururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz. Ankara’da en büyük Ankaragücü.”

“MÜTHİŞ DİRENÇ GÖSTERDİK”

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın ikinci yarısında ortaya konan direncin, oyunun kazanılmasına önemli bir etken olduğunu vurguladı.
Taşdemir, iyi bir takım olduklarını ancak maçlar zor geçmeye başladığını belirtip, şunları söyledi:
“Ligin 31. haftasını bitirdik. Yorgunluklar, cezalılar, sakatlıklar ve formsuzluklar oluyor. O yüzden kafamızdaki oyun planını her zaman sahaya yansıtamıyoruz. Tuzla maçının ilk yarısında da bu sorunu yaşadık. İkinci yarıda ise oyuncular, müthiş bir direnç gösterip maçı koparıp aldı. Bu dönemde de bu direncin sahaya yansıtılmasına ihtiyaç olabiliyor. Sezon başından beri çalışa çalışa ve kopara kopara bu duruma geldik, emeğimiz ve terimizle buraya geldik. Hiçbir şeye beleş ulaşmadık. Bazı zamanlar hata da yaptık ama art niyetimiz olmadı.
Henüz şampiyon olduk demek için erken. Bu maçın ardından bir nebze de olsa avantaj sahibiyiz. Unutmayalım ki, oynanmamış 3 maçımız daha var. Ne götürür ve ne getirir bilemeyiz. Avantajı sezon sonuna kadar koruyup ipi resmi olarak göğüslemek istiyoruz. Şu an, (Şampiyon olduk) demek doğru değil. Sezon sonu geldiğinde hepimiz rahata kavuşacağız.”

“BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ”

Tuzlaspor karşısında attığı golle skora dengeyi getiren ve takımını ateşleyen Enes Kubat, gol atmasından ziyade takımın kazanmasının çok önemli olduğunu dile getirip, şöyle konuştu:
“Şampiyonluk maçı derecesinde bir karşılaşmaya çıktık ve kazandık. Kolay olmadı. Bu camia, şampiyonluğu görecek. Başka bir şey düşünmüyoruz. 85 ve 90’da gol atarak maçı aldık. Bu şehir arkamızda olduğu sürece bütün engelleri aşacağız. Takımın kazanması için çok dua ettim. Akşam uyurken bazı anları hayal ettim. Bugün Rabbim de yardım etti ve golü attım. Attığım gol, İnşallah şampiyonluğu getirir. Golden önce girdiğim pozisyonu değerlendiremedim ama gol atacağıma inanıyordum ve öyle de oldu. Defansın arkasına iyi bir koşu yaparak golü attım, çok mutluyum. Bütün arkadaşlarımı ve hocalarımı tebrik ediyorum.”

İki takımın kalan maçları:

Ankaragücü: (66 puan)

Kastamonu-Ankaragücü (d)
Kayseri Erciyes-Ankaragücü (d)
Ankaragücü-Hatay

Gümüşhanespor: (62 puan)

Sarıyer-Gümüşhanespor (d)
Gümüşhanespor-Eyüpspor
Etimesgut Bld.-Gümüşhanespor (d)

 
Üniversitelerin gözüyle Ankara
 
Kapadokya'daki balonu bu kavga mı düşürdü? Türk yolcu pilota '200 TL verdim, inemezsin' deyince...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
darbe, Kemal Kılıçdaroğlu, recep tayyip erdoğan
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Başakşehir Galatasaray'ı 4-0 ile ...
Korkudan coşkuya
19 Mayıs Stadı’nı dolduran on binler, son 10 dakikası nefes kesen bir ...
Nevşehir'deki balon kazasında TOFAŞ'lı Palacios yaralandı
Nevşehir'de sıcak hava balonunun düşmesi sonucu yaralananlar arasında ...
 
CANLI: Trabzonspor Beşiktaş maçı kaç kaç? Beşiktaş Trabzon maçı geniş özet ve golleri izle (BJK-TS)
Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Beşiktaş Trabzonspor'a konuk oluyor. ...
Yoğun trafik takımı yormuş
Oyuncularının şu ana kadar 48 maça çıktığını hatırlatan tecrübeli teknik ...
Servet Yardımcı: “Galatasaray'a Avrupa'dan men ceza gelmeyecek
UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ...
 
Gençler’de 3 eksik
Süper Ligin 27. haftasında Antalyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak ...
‘Önceliğimiz şampiyonluk”
A.Gücü yönetimi, Bugsaş maçı sonrasında yaşanan süreci masaya yatırırken, ...
Şampiyonaya Başkentli hakem
Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da, 10-16 Nisan günleri arasında düzenlenecek ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri