Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SPOR
28 Nisan 2017 Cuma - 12:31

Kapalı gişe coşku

Ankaragücü’nün, şampiyonluk kupasını kaldıracağı maçta, tüm tribünler sarı-lacivertli taraftarlara açılacak.

Kapalı gişe coşku

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluğu bir hafta kala ilan eden Ankaragücü, ligin son hafta müsabakasını kapalı gişe oynayacak. Sarı-lacivertli ekibin yönetimi, takımın şampiyonluk kupasını kaldıracağı bu maçta tim tribünleri sarı-lacivertli taraftara açma girişiminde olumlu cevap aldı. Hem Hatayspor kulübü hem de Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaragücü’nün talebini olumlu karşıladı. 19 Mayıs Stadı’nda, rakip takımlar için ayrılan yüzde 5’lik kontenjan dahil, tüm tribünler sarı-lacivertli taraftarlara açılacak. 
15 TL olarak belirlenen maç biletleri, bugün 19 Mayıs Stadı gişelerinden saat 17.30’da satışa sunulacak. Saat 21.00’e kadar sürecek bu uygulamada, biletler tükenmez ise maç günü bu kez saat 10.00’da itibaren bilet satışı devam edecek.
Biletlerin; saatli kale arkası ve maraton tribün için Rüzgarlı Sokak gişesinden, Gecekondu kale arkası ve kapalı A-B tribünleri için Gençlik Parkı gişesinden yapılacağı duyuruldu.

PLAY-OFF MÜCADELESİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Ankaragücü yönetimi, tribünlerin tamamanın kendilerine açılmasının yanı sıra 15:30 olan maçın başlama saatinin 17:30’a alınması için de Futbol Federasyonu’na talepte bulundu. Ancak bu talebin, Ankaragücü ile Hatayaspor arasında oynanacak müsabakanın, gruptaki play-off mücadelesi veren diğer takımların maçlarını da yakından ilgilendirdiği için kabul edilmediği öğrenildi. 
Aynı gün Etimesgut’ta, Etimesgut Belediye-Gümüşhane maçının oynanacağı, Gümüşhane-Ankaragücü maçında yaşanan tatsız olaylara tepki gösteren ve sosyal medyada bu maçı beklediklerini açıklayan öfkeli taraftar gruplarının, buradaki maça gidebileceği düşünülerek, bununun önüne geçmem amacı ile maçın saatinin ileriye alınmadığı iddiası da ortaya atıldı. 

BÜYÜK BULUŞMA TANDOĞAN MEYDANINDA

Ankaragücü yönetimi ayrıca maç sonunda, sadece maça gelen değil Ankaralılarla buluşup, Kızılay Meydanında kutlama yapmak için Ankara Valiliği’ne izin talesinde bulundu. Ancak, Valilik Kızılay Meydanına izin vermedi ve kutlamalar için Tandoğa Meydanına adres gösterdi. Maçın bitiminde, yönetim, teknik kadro ve oyuncu grubu, saat 20.00’de Tandogan Meydanı’nda buluşacak. Burada, müzikli, hava fişekli şölen düzenlenecek.
Sarı-lacivertli taraftarlar, Valiliğin Kızılay Meydanı için izin vermemesine soysal medyada tepki gösterdi. Taraftarlar, “Büyük takımlar şampiyon olduktan sonra Kızılay Meydanı’na gidip, eğeleniyor, kutlama yapıyor. Bize neden izin verilmiyor. Kızılay ve Güvenpark, Ankara’nın simge yerleri, taraftarın bu coşkuyu, burada yaşaması en doğal hakkı” şekilinde görüşlerini paylaştı.

YEMEKTE MORAL BULDULAR

Ligin son maçında Hatayspor ile karşılaşacak olan Ankaragücü’nün, yönetim, teknik ekip ve oyuncu grubu, yemekte bir araya geldi. Antrenman sonrası topluca gidilen yemek renkli görüntülere sahne olurken, yılların emektar malzemecisi Musa Cimili, her zamanki yeteneklerini sergilediği şovlarından bir demet sunup, herkesi neşelendirdi. Oyuncular da yemekten sonra çalan Ankara havasıyla şampiyonluğu doyasıya kutladı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, başarıda arkadaşlık duygusunun önemli olduğuna vurgu yapıp, “Herkes iyi niyetle çalıştı, çabaladı ve sonuçta hedefe ulaştık. Taraftarımızı mutlu görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Hatay maçında çok güzel bir tablo olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

DESTİCİ'DEN ŞAMPİYONA TEBRİK

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, A.Gücü yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Mehmet Yiğiner ve yöneticilerle görüşen Destici, “A.Gücü’müzü başarsından dolayı tebrik ediyoruz. Bundan büyük mutluluk duyduk. A.Gücü’nün yeri burası da değil. Sizleri Süper Lig’de görmek istiyoruz. Bunu başaracağınıza yürekten inanıyorum” dedi. Mehmet Yiğiner, Destici’nin sözlerine “Duygularımıza tercüman oluyorsunuz” diye karşılık verip, şunları söyledi:
“Ankaragücü herkes tarafından sevilen bir takım. Maçları çok yüksek seyirci sayılarıyla oynadık. Kimi zaman 19 Mayıs Stadı yetersiz kaldı. Bundan sonraki süreçte verilecek destekle takımı Süper Lig’e çıkarmak için çalışacağız. Bizim takımımız Türkiye’nin tam ortasında, Başkent’te ve Süper Lig’de şampiyon olacak potansiyeli de var. Buna yürekten inanıyorum, kesinlikle Süper Lig’de şampiyon olur. Bir kere de olmaz bu. Çünkü gittiğimiz her ilde bizi kucaklıyorlar, herkes Ankaragücü’ne kapısını açıyor.”
Başkanı Mehmet Yiğiner, konuşmaların ardından Genel Başkan Destici’ye, üzerinde “Mustafa Destici” yazılı 06 numaralı Ankaragücü forması hediye etti.

 
Milli paraşütçüler Arnavutluk yolcusu
 
Zabıta 4 bin 941 esnafı uyardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ergin Ataman: Fenerbahçe’yi kıskanıyorum
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, idolünün Fenerbahçe Başantrenörü ...
Arılar zirveye uçtu
Arı Koleji Yıldız Kız Basketbol Takımının yenilgisiz Türkiye şampiyonluğunu ...
Yiğiner’den siyasilere Süper Lig mesajları
Şampiyon Ankaragücü PTT 1. Lig’e yükselirken Başkan Mehmet Yiğiner, ‘koşulsuz’ ...
 
Fenerbahçe, üst üste 3. kez Final-Four’da
THY Euroleague çeyrek final turu üçüncü karşılaşmasında evinde Panathinasikos ...
Şampiyonluk yarışında son 6 hafta
Spor Toto Süper Lig’de 28. haftanın geride kalmasının ardından şampiyonluk ...
Trabzonspor Avrupa aşkına
Özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla 5. sıraya kadar ...
 
Sokak hayvanlarına yardım eli
Yaşamkent’te bulunan Empati-Doğa ve Hayvan Savunucuları Derneği, hizmet vermeye başladı.
Bu kent sizi unutur mu
Şampiyonluğu kazanıp gece geç saatlerde Başkente ulaşan A.Gücü kafilesi, ...
Başakşehir'de yaşanan olay sonrası 2 futbolcu kadro dışı
Çaykur Rizespor maçı sonrası Medipol Başakşehirli futbolcuların gazetecilere ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri