Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset yumuşama dönemine girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyaset yumuşama dönemine girdi
Bakan Bolat: 2024 Nisan ayındaki ihracatımız, en yüksek ikinci nisan ayı ihracatı oldu
Bakan Bolat: 2024 Nisan ayındaki ihracatımız, en yüksek ikinci nisan ayı ihracatı oldu
Milli sporcu Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazandı
Milli sporcu Arın, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazandı
1 Mayıs’ta polise taş ve sopayla saldıran 29 şüpheli yakalandı
1 Mayıs’ta polise taş ve sopayla saldıran 29 şüpheli yakalandı
HABERLER>ASAYİŞ
22 Ağustos 2017 Salı - 13:50

İstanbul’da kaçan boğa dehşet saçtı: 3 yaralı

Fatih Mevlanakapı Kurban Pazarı’ndan kaçan bir kurbanlık boğa, kilometrelerce koşarak geldiği Zeytinburnu’nda 3 kişiyi yaraladı.

İstanbul’da kaçan boğa dehşet saçtı: 3 yaralı

Dehşet saçan boğanın, kırmızı renkli bir motosikletin üstünde tepindiği, bir iş yerinin camlarını kırıp içeriye daldığı anlar ve mahalle sakinlerinin yaşadığı tehlike aksiyon güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, kurban pazarından kaçarak dehşet saçan boğanın sebep olduğu korku dolu anlar şu şekilde yaşandı: İddilara göre, Gaziantep’ten kurbanlık olarak, Fatih’te bulunan Mevlanakapı Kurban Pazarı’na getirilen bir boğa, geçtiğimiz Cumartesi günü kurban satış alanından kaçtı. Peşinden koşanların yakalayamadığı boğa, Fatih ilçesinde başladığı kaçış macerasını Zeytirburnu ilçesine kadar devam ettirdi. Kilometrelerce koşarak kaçan öfkeli boğa, Zeytinburnu’nda bir sokağa dalarken, sokakta bulunan vatandaşlara da korku dolu anlar yaşattı. Firari boğa, üstünde tepindiği bir motosikleti paramparça ederken, parkta yürüyüş yapan 1 kişi ile kendisini yakalamak isteyenlerden 2 kişiyi yaraladı. Yakalanarak, bir iş yerinin girişine bağlanan öfkeli boğa, iş yerinin camekanını kırdı ve içeri daldı. Yaklaşık 50 kişiyi sokağa döküp peşine takan boğa, belediye ekiplerinin saatler süren uğraşının ardından uyuşturucu iğne ile sakinleştirilen boğa, yeniden kurban pazarına götürüldü. Kurban boğa dehşetinin bilançosu, 3 kişinin yaralanması ve bir iş yeri ile bir motosiklette maddi hasar oluşması oldu.

“Biz köyde çok uğraşıyoruz bu işlerle”

Zinciri sıkışan firari boğayı bağlayarak kontrol altına alan ilk kişi olan Fatih Erol isimli vatandaş, köyde yaşadığı dönemde hayvancılık yaptığını ifade etti ve dehşeti anbean anlatarak, “Arkadaşlarla oturmuş, muhabbet ediyorduk. Aşağı taraftan bir boğa koşarak geldi. Saldırdı bize, biz kaçmaya başladık. Boğayı Antepli bir arkadaş pazara getirmiş. Boğa kızmış, insanlara saldırmaya başladı. Yukarı tarafta motosiklet vardı, onu duman etti. Parkın oradan dönüp gelmiş, şu arkadaşlara saldırdı. Zinciri kapıya sıkışınca buraya bağladık. Arabada ip vardı, arka ayağından bağladım. Sonra da gözlerini bezle kapatıp kafasından bağladım. Biz köyde çok uğraşıyoruz bu işlerle. Beni yaralayamadı, tedbirimi almıştım kendimce. 3 kişiyi yaraladı. Parkta birini yere yığdı. Allah’tan dönemedi. Dönse, adamı duman edecekti. Çobanlar götürmek için bağladığımız yerden çözünce dükkana daldı. İğne vurdular, sakinleştirdiler, arabaya yükledik, gitti” dedi.

"Benim arkamdan kovaladı, kahvehaneye girdim"

Öfkeli boğanın kovaladığı gençlerden biri olan Yusuf Ocak isimli genç de ilginç anları anlatarak, “Benim arkamdan kovaladı. Kahvehaneye girdim, boğa da parka doğru gitti. Sonra buraya geri geldim, boğa da buraya geldi. Orada bir motosikleti parçaladı, sinirli sinirli. Zinciri işyerimin kapısına takıldı, burayı da darma duman etti. Sonra sağ olsun, o ağabeyimiz bir şekilde bağladı boğayı. Boğa iş yerimin kapısına bağlandığında ben içerideydim. En az yarım saat içeride kaldım” diye konuştu.

“Motor kırmızı diye saldırmış olabilir”

Kızgın boğanın üstünde tepinerek parçaladığı motosikletin sahibi ise, motosikletin kırmızı olması nedeniyle boğanın hedefi olduğunu düşündüğünü ifade ederek, “Parkta birine vuruyor. Sonra gelip bu araya giriyor, benim motora da beş on sefer, bayağı bir vurmuş yani. Motor kırmızı diye saldırmış olabilir, ben öyle tahmin ediyorum. Boğanın sahibi olan arkadaş, masrafı neyse yaptıracak” sözleriyle olayı anlattı.

Firari boğa kamerada

Öte yandan, firari boğanın öfkeli anları ve mahalle sakinlerine yaşattığı korku dolu anlar sokak üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüler sokak üzerinde bir çocuğun koşmasıyla başlarken, çocuğun koştuğu kaldırımın karşısında saniyeler sonra bir boğa olduğu görülüyor. Öfkeli boğa, kaldırımda bulunan park halindeki bir motosikletin üzerinde tepiniyor. Ardından sokağın diğer tarafına koşan boğa, bir iş yerinin önünde duruyor. O iş yerinin kapısına zincirini sıkıştırdığı öğrenilen boğanın çevresini saniyeler içerisinde onlarca mahalle sakini sarıyor. Ellerinde sopalar olduğu görülen vatandaşlar, boğaya yanaşmaktan çekinirken, içlerinden birkaçı boğayı bağlamaya çalışıyor. Bu sırada darbe alanların yaralandığı öğrenilirken, görüntüler bağlı halde duran boğanın başka bir iş yerinin camını kırıp içeri dalmasıyla son buluyor. 

 
Süper Lig'de yabancı rüzgarı
 
Milyonlarca Müslüman Kabe'ye akın ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beach kulüp saldırısıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir beach kulübe düzenlenen silahlı saldırıyla ...
Bomba yüklü araç ile 2 terörist etkisiz hale getirildi
Van’ın Gürpınar ilçesinde eylem yapmak üzere yola çıkan ve içerisinde ...
Emniyet’ten 43 ilde dev uygulama
Emniyet Genel Müdürlüğü, 43 ilde oto hırsızlığı suçlarıyla mücadele kapsamında ...
 
Antalya'da bacanak cinneti
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aralarında husumet bulunan bir kişi ,baldız ...
Düğünde silahını konuşturdu... Tepki alınca 'Teşkilatı buraya yığarım' dedi
Bursa’ da bir düğün töreninde art arda silahını ateşleyen takım elbiseli ...
Rıza Baba ve Mesut Komiser alıcılarını bekliyor
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan hayvan pazarında isimleri Rıza Baba ...
 
Jandarmadan Drone'lu uyuşturucu operasyonu
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından drone kullanarak ...
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 21 yaralı
Bolu TEM otoyolunda yolcu otobüsü ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasında ...
Uçan balon yüksek gerilim hattına takıldı, şehrin elektrikleri kesildi
Kırşehir’de çocukların oynadığı helyum gazlı balon yüksek gerilim hattına ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri