Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Ege Denizi’nde deprem
Ege Denizi’nde deprem
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
HABERLER>YEREL HABERLER
29 Şubat 2020 Cumartesi - 12:38

Devletimizin yanındayız

İdlib’te rejimin hain saldırısının ardından Türkiye tek yürek oldu. Ankara’nın dört bir yanında belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası temsilcileri ve spor camiası Mehmetçiğe destek mesajları verdi

Devletimizin yanındayız

Suriye'nin İdlib kentinde rejimin yaptığı saldırı sonrası gelen acı haberler ile yüreğimiz yandı. Saldırı sonrası Ankara , "Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak için İdlib'de görev yapan, rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimiz her zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçtedir. Devletimizin her koşulda yanındayız" mesajını verdi. Yerel yönetimler, iş dünyası temsilcileri ile ekonomi alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik saldırısında şehit düşen askerler için taziyede bulundu. Ankara'da Belediye başkanları, STK temsilcileri, spor camiası baş sağlığı ve birlik mesajı verdi.


TÜGŞAV BAŞKANI Lokman Aylar: "KAHRAMAN Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, aile, yakınları ve Aziz Türk Milletine başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizlere düşen her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tüm mensuplarıyla birlikte 'Devlet ve Millet' dayanışmasının ve iş birliğinin her zamanki gibi en yüksek örneğini gösterecektir. Sonuna kadar devletimizin ve ordumuzun yanındayız.


15 TEMMUZ DEMOKRASI ŞEHITLERI, GAZILERI VE TERÖR MAĞDURLARI DERNEĞI GENEL BAŞKAN VEKILI İmbat Muğlu: 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkan Vekili İmbat Muğlu: İdlib'te Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katil Esed rejim milisleri yapmış olduğu saldırı sonrası şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin, Türk milletinin başı sağ olsun. İdlip'te yaşananlar sonrası 83 milyon Türkiye tek yürek olmuş, şanlı ordumuzun yanında olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Türkiye'nin bekası için Suriye'de bulunan Mehmetçiğimiz katil Esat rejimine gerekli olan cevabı sahada misli ile vermiş vermeye de devam ediyor. Millet olarak devletimizin ordumuzun yanında olduğumuzu bir kez daha ifa ediyoruz. Başımız sağ olsun.


KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI Serhat Oğuz: MÜBAREK Regaip Kandili gecesinde aldığımız haberle ciğerimiz yandı. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet, yaralılarımıza acil şifalar versin. Şehitlerimizin ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Dualarımız şehitlerimiz ve ordumuz için. Ordumuza ve Mehmetçiklerimize yapılan bu kalleş saldırı cezasız kalmayacaktır. Devletimiz ve ordumuz bu saldırıya gereken cevabı vermiştir ve vermeye devam edecektir. Kahramankazan olarak her zaman ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Rabbim askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın.
ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI Asım Balcı: İDLIB'DE ülkemizin güvenliği için mücadele veren Mehmetçiğimize yapılan saldırı yüreğimize ateş düşürdü. Rabbim şehit düşen kahramanlarımızı Peygamber Efendimiz'e komşu eylesin inşallah. Saldırıda yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu mübarek günlerde tek duamız ülkemizin güvenliği için mücadele veren Mehmetçiğimiz için. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Millet olarak bir ve beraber olma zamanı.


GÖLBAŞI BELEDİYESİ Ramazan Şimşek: ESED rejim güçlerinin yapmış olduğu haince hava saldırısı sonucu şehadet şerbeti içen kahraman vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize geçmiş olsun diliyorum. Aziz Türk milletimizin başı sağ olsun. Türk ordusu var olsun.


GÜDÜL BELEDİYE BAŞKANI Muzaffer Yalçın: İDLIB'DE askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.


SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI Murat Ercan:
SURIYE'NIN İdlib bölgesinde rejim tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Al bayrağımız için yaşayan bir millet olarak, sonuna kadar devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında durmaya devam edeceğiz. Allah kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Onları muzaffer eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.
ANKARA TİCARET ODASI (ATO) BAŞKANI Gürsel Baran: İDLİB'DEN gelen haberler hepimizin yüreğini dağladı. Suriye'de barışı tesis etme ve sivilleri koruma misyonu üstlenen askerlerimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. ATO olarak milli güvenliğimizi, menfaatlerimizi ilgilendiren her konuda Devletimizin Milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.


ANKARA SANAYI ODASI (ASO) BAŞKANI Nurettin Özdebir: HAIN saldırıda Millet olarak yüreğimiz yanıyor. Tek tesellimiz kahraman Ordumuzun bu hainlere gerekli cevabı veriyor olması. ASO olarak öncelikle kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Bu coğrafyada var olabilmek için milletçe birlik içinde olmalıyız. Türk Milleti çok büyük zorlukların üstesinden geldiği gibi, kimsenin şüphesi olmasın bu hainlerle de başa çıkacaktır.


ANKARA KENT KONSEYI BAŞKANI Halil İbrahim Yılmaz: MEHMETÇIKLERIMIZE, yapılan bu alçak saldırıyı esefle kınıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize acil şifa temenni ediyorum. Ankara Kent Konseyi olarak 3'üncü Genel Kurulu Programı vesilesiyle planladığımız konseri iptal ettik. Milletimiz, bu hain saldırıların karşısında ordusunun ve devletinin yanında yer alacaktır.

(TESK) Başkanı Bendevi Palandöken: TÜM esnaf ve sanatkârlar camiası olarak dün de bugün de her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Devletimizin aldığı kararları sonuna kadar destekliyoruz. Türk milleti, bölünmez bütünlüğünü yok saymaya cüret edenlere tarih sahnesinde her zaman karşılığını vermiştir. Kahraman askerlerimizin kanının yerde kalmayacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Ülkemizin başı sağ olsun.

(ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner: ŞEHITLERIMIZE
Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Ailelerinin, milletimizin başı sağ olsun. Allah tüm milletimize sabır versin. Gün birlik olma, tek yumruk olma günü. Dualarımız Mehmetçiğimizle birlikte.

(ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı: VATAN için şahadete mertebesine ulaşan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet dilerim. Allah ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Yaralı askerlerimize acil şifalar, kederli şehit ailelerine sabırlar ihsan eylesin.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI Fatih Mert: MÜBAREK gecede aldığımız haberle ciğerimiz yandı. Vatan için şahadete eren kahramanlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Allah askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Her zaman kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Milletimizin başı sağ olsun

GENÇLERBIRLIĞI BAŞKANI Murat Cavcav: HEPIMIZIN canı yanıyor. Ne desek, ne anlatsak boş. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum"

OSMANLISPOR BAŞKANI Sadık Dik: ÇOK üzgünüz. İnşallah başka şehitler vermeyiz. Ülkemiz çok güçlü. Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan askerlerimize kolaylıklar diliyorum. Başımız sağ olsun. Şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

 
Dualar mehmetcik için
 
Eski yöneticiden otobüs jesti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan’dan AKUT gönüllülerine ziyaret
KAHRAMANKAZAN Belediye Başkanı Serhat Oğuz, doğal felaket, kaybolma ve ...
Yangın çıkan evdeki köpek kalp masajıyla kurtarıldı
Yenimahalle’de, 7 katlı apartmanda çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilenirken, ...
Başkan Şimşek esnaf ile buluştu
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek esnafla bir araya gelerek taleplerini ...
 
İdlib’e el emeğı göz nuru yaklaşık yardım
Çankaya’da yaklaşık 70 görme ve işitme engelli öğrenci, İdlib için hazırladıkları ...
Batıkent’in Şükran ablası
Batıkent’in ilk kadın muhtarı Şükran Ayaz. Kentkoop Mahallesi’nde 4 dönemdir ...
Beypazarı’nın meyve bahçesi
Beypazarı meyve üretimi için kolları sıvadı. Belediye özel meyve bahçesi ...
 
EGO’da unutulanlar satışa çıkıyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, 2018 yılında toplu ...
Pedal yoluna ilk hilti vuruldu
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) toplamı 53.6 kilometre ve 9 etaptan ...
Sanayi sitesi gibi atölye
Çankaya Belediyesi’nin Alacaatlı’da bulunan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri