Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
HABERLER>SPOR
25 Kasım 2019 Pazartesi - 12:59

Derbiden sonra kayıp

Süper Ligin dibinden kurtulmak isteyen sarı-lacivertliler, milli aradan sonraki mücadelede Trabzonspor’a sahasında 3-0 kaybederken, üst üste 4. kez yenildi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Olmayacak goller yedik” diye konuştu.

Derbiden sonra kayıp

Ankaragücü milli maçlar sonrasında yeni bir çıkış hedefiyle oynadığı maçta Trabzsonspor’a kendi sahasında 3-0 yenilirken, kötü seriyi durdurmadı. Sarı-lacivertliler, derbi maçında Gençlerbirliği’ne karşı elde ettikleri 2-1’lik galibiyetin ardından oynadığı 6. maçta da galip gelemezken, üst üste 4. kez yenildi.

MKE Ankaragücü’nün yeni Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iyi başladıkları maçta olmayacak goller yediklerini ve sonuçta mağlup olduklarını söyledi.

Yeniden MKE Ankaragücü’nün başına geçen tecrübeli teknik adam, karşılaşma ile ilgili değerlendirmesinde, “Bu kadar güzel bir taraftarı üzdüğümüz için çok üzgünüm. İyi başladığımız bir maçta olmayacak goller yedik. Aydın’ın sakatlanması, Faty’nin atılması dengemizi ve planımızı bozdu” diye konuştu.

Maça gelirken çok umutlu olduklarını vurgulayan Kaplan, “Yine de iyi mücadele ettik. Özellikle ikinci yarıda 2 golü peş peşe yememiz işimizi daha da zorlaştırdı. Ante Kulusic’in olmaması savunmamızı olumsuz etkiledi. Sahada bir şeyler yapmaya çalıştık. Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanacağız. Kaybettik, kazanan takımı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SAHADA NELER OLDU

Korcan: Oyuna daha ısınamadan, hiç ummadık bir anda gelen gol, hem onun hem de tüm takımın moralini bozdu. İlk yarıda bir iki pozisyonda başarılı, bir ikisinde de şanslıydı. İkinci yarıda üst üste gelen gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu.

Kitsiou: Onca emeği, çabası ve çalışkanlığı, birinci goldeki hatasıyla çöpe gitti. İlk yarıda, Nwakaeme’ye neredeyse top göstermedi. Girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazandı. İkinci yarı orta alana geçti. Çok enerji harcadı, oyunu bir an olsun bırakmadı.

Yalçın: Kulusiç’in yokluğunda uzun süre sonra forma şansı buldu. Hem oynama alışkanlığından uzak kaldığı hem de yapısının ağırlığından dolayı hamle zamanlamaları iyi değildi. Çok bariz hatalar yaptı. 45 dakika sahada kalırken, savunmanın en çok aksayan ismiydi.

Pazdan: Savunmada çok iyi anlaştığı arkadaşı Kulusiç olmayınca onun da performansı geride kalan maçlara göre düşüktü. Sorloth gibi hem güçlü hem de topu iyi saklayan forvet karşısında zorlandı. İkinci yarıda yine kritik bir müdahale ile bir golü önledi.

Pinto: O da Kitsiou gibi bu takımın en yürükten oynayan isimlerinden biri ancak çabasına ayak uyduracak fazla arkadaşı yoktu. Savunmada sakin kalıp kaptığı toplarla hücuma katkı vermeye çalıştı. Pasları ve soğukkanlı yapısı ile sonuna kadar iyi mücadele etti.

Aydın: Etkisiz başladığı maçta çok kritik bir hata yaptı. Taç çizgisi kenarındayken, kötü gelen yüksek pası kontrol etmek isterken, kafasından seken topla başlayan atak golle sonuçlanınca, büyük tepki gördü. Sonrasında da oyundan kopup, sakatlık yaşayınca kenara alındı.

Faty: Sadece gezinip durdu. Ne ikili mücadele kazandı ne de topu olumlu kullandı. Sarı kart gördükten sonra dikkatli olması gerekirdi. Orta alanda, gereksiz bir didişmede yaptığı faul ve sonrasında kırmızı kartla saha dışında kalınca, oyunun gidişini belirledi.

Sedat: Trabzonspor’un, Sosa ve Obi Mikel gibi üst düzey oyunculardan kurulu orta sahası karşısında, hem fizik em de teknik olarak çok fazla şansı yoktu. Daha çok yan ve garanti pas onyamaya çalıştı. Zaman zaman yaptığı kritik top kayıpları, taraftarın da tepkisini çekti.

Canteros: Yaşadığı sakatılığın yanı sıra antrenman eksikliğinin de olması fizik gücünü çok olumsuz etkilemiş. Rakip alanda tehlikeli olabileceği yerlerde topla fazla buluşamadı. Buluştuğu anlarda da şut atma ve pas verme tercihlerinde yine kilidi açacak düzeyde değildi.

İlhan Parlak: Takımın en tecrübeli isimlerinden biri olsa da bu maçta bu yönünü ortaya çıkaramadı. Savunmaya yardım ve hücuma destek konularında kendi ortalamalarının altında kaldı. İkinci forvet gibi oynama özelliğini takım eksik kalınca hiç ortaya çıkaramadı.

Orgill: Belki ayağında top tutup, arkadaşlarını rahatlatma gibi özellikleri çok iyi değil. Ancak inanılmaz özverili. En büyük silahı hızı ve enerjisi. Bunları biri iki kez çok iyi kullandı ancak geriden kendisine destek gelmeyince, ataklar sonuçsuz kaldı.

Alihan: İkinci yarıda oyuna alındı. Takım geride iken ve eksik kalmışken oyunun içine dahil olmak kolay değil. Hırsı ve mücadelesi ile elinden geleni vermeye çalıştı.

Cebrail: Oynayıp oynamayacağı belli değildi. Aydın’ın sakatlığı sonrası, riske de edilerek sahaya sürüldü. İnatçı, seri, telaşlı ancak verimsizdi.

Moke: Milli takımdan geç döndüğünden tam anlamıyla hazır olmadığı için yedek bekleyip sonradan oyuna dahil oldu. A.Gücü’nün yakaladığı en net pozisyonda Orgill’in müthiş pasını değerlendiremedi.

 
Hayvanseverlere ilk yardım eğitimi
 
Kamusal desteğin artmasını bekliyoruz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A.Gücü’nde gündem yoğun
Yöneticiler ise transfer yasağını kaldırma ve takıma takviye yapma konusunda ...
Avrupa’da esiyor
A Grubunda yer alan mavi-beyazlılar, deplasmandaki müsabakada Polonya ...
A.Gücü’ne icra darbesi
İlk etapta 34 milyon TL’lik kaynak bulmaya çalışan sarı-lacivertliler, ...
 
Taraftar ilgisi yerinde sayıyor
Transfer yasağını kaldıramayan Ankaragücü ile bir yıl aradan sonra yeniden ...
Bu fotoğraf bize yakışmaz
Sezonun üçte birlik bölümü tamamlanırken, Gençlerbirliği 10, Ankaragücü ...
Avrupa’da Telekom rüzgarı
Belçika ekibi Oostende’yi konuk eden Başkent temsilcisi, ilk yarısını ...
 
Yeni destanı yazma zamanı
Önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten tecrübeli teknik adam, “A.Gücü, ...
8 maçta 4 puan yolları ayırdı
Ankaragücü, 11. hafta sonunda Teknik Direktörü Metin Diyadin ile olan kontratı sonlandırdı.
A.Gücü çıkış peşinde
Küme düşme potasının içinden çıkmayı planlayan sarı-lacivertliler, Eryaman ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Cemaatlerde İktidar Kavgaları ve Gerçek İman
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri