Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>YEREL HABERLER
7 Haziran 2022 Salı - 12:44

Başkan Büyükkılıç çevre düzenleme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 6 milyon 400 bin TL maliyetli, 8 bin ton asfalt kullanılacak Develi Devlet Hastanesi çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç çevre düzenleme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi ilçesinde hizmete açılan Devlet Hastanesi çevresindeki imar yollarında sürdürülen asfalt çalışmalarını ve çevre düzenlemesini yerinde inceledi. Hastane çevresindeki esnafları da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, yeni Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak, Develi terminali ve meydan düzenlemesi ihalesinin kısa süre içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda Kayserililere kaliteli yerel yönetim hizmeti ulaştırmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkezde ve kırsal ilçelerde ulaşım yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, 6 milyon 400 bin TL maliyetli 8 bin ton asfalt kullanılacak Develi Devlet Hastanesi çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç’a, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Ali Hasdal, TEİAŞ 11. Bölge Müdürü İhsan Kılıçoğlu eşlik etti.

İncelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi Devlet Hastanesi’nin bölgeye hitap edecek durumda hizmete geçtiğine değinerek, “Biz de çevresindeki iş yerlerimizin daha nezih bir ortamda hizmet vermeleri için buradaki çevre düzenlemesini yapma bağlamında hem yollarımızı hem de bölgenin asfalt çalışmalarını yapmaktayız. Tam 8 bin ton asfalt serimi yapılacak” dedi.

“Durmak yok hizmete devam, koşmaya devam”

Açıklamasında birlik beraberlik mesajı veren Başkan Büyükkılıç, “Develi Belediyemize, teşkilatımıza, bizlerle birlikte hareket eden kardeşlerimize teşekkür ederken, Cenab-ı Allah bol imkânlar versin diye de dua ve temennide bulunuyorum. Aynı zamanda burada emeği geçen, bu çalışmaları yapan Fen İşleri Daire Başkanımıza ve ekibine özellikle teşekkür ediyorum. İlçemize, şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Durmak yok hizmete devam, koşmaya devam. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal’dan Develi’ye yakışır şekilde en yakın zamanda hem terminalin hem de meydan düzenlemesi ihalesinin gerçekleştirileceği bilgisini alan Büyükkılıç, “Develimize inşallah yakında hem terminalimizin hem meydan düzenlemesini en kısa zamanda istiyoruz” dedi.

Büyükşehir ile kurum ve kuruluşların hizmet dayanışması

Başkan Büyükkılıç, kamu kurum kuruluşlarıyla dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini de vurgulayarak, “Burada çevre düzenlemelerini yaparken Develi Belediyemizle olan uyum kültürünün yanında, kurum ve kuruluşlarımızla gerçekten dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. TEİAŞ bölge müdürümüze, müdür yardımcılarına özellikle teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar ‘hizmet nerede, biz oradayız’ anlayışı içerisinde burada gerekli çalışmaları değerlendirerek bizlere yardımcı oldular” şeklinde konuştu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise adeta bölge hastanesi kimliğinde olan Develi Devlet Hastanesi’nin hasta kabulüne başladıktan sonra burada bir hareketlenme meydana geldiğini belirterek, “Birçok eczanelerimiz, birçok işyerlerimiz faaliyete geçti. Vatandaşlarımıza havaların ısınmasıyla asfaltların atılacağını başkanımızdan aldığımız talimatla iletmiştik ve şu anda ekiplerini buraya gönderdi ve çalışmalarımız başlıyor. Bizlere olan ilgi ve alakasından dolayı kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. İlçem adına kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Develi Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Büyükkılıç, hastanedeki vatandaşlara geçmiş olsun temennilerini ileterek, hastane yönetiminden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Sağlık Bakanlığımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yaptırmış olduğu hastanemiz gururumuz olarak bölgeye hitap edecek şekilde hayata geçmiş durumda” dedi.

Hibya Haber Ajansı

 
Şanlıurfa'da trafik kazası: 8 yaralı
 
Bursa, yangına karşı daha güvenli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da trafik kazası: 8 yaralı
Şanlıurfa'da 4 aracın karıştığı trafik kazasında 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.
“Tarlada Sıfır Atık” projesiyle kadın çiftçilere destek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi doğa dostu, sürdürülebilir tarım için ...
Üniversite adayları için en ciddi prova
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, üniversite adaylarının YKS başarılarını ...
 
Konya’da Dünya Bisiklet Günü dolu dolu geçti
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Bisiklet Günü’nde Konya’daki ...
Akdeniz'de 4.1 şiddetinde deprem
Akdeniz'de 4.1 şiddetinde deprem oldu.
Muğla'da deprem
Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Diyarbakır'da trafik kazası
Diyarbakır Silvan yolunda aşırı hız yapan otomobil kontrolünü kaybederek iş makinasına çarptı.
Kütahya'da deprem
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Şanlıurfa'da öğretmenler kaza yaptı, 1 kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da Siverek ilçesinde içerisinde öğretmenlerin bulunduğu otomobilin ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri