Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Öğretmenler, yaz dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek
Öğretmenler, yaz dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek
19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde ‘Gençlik Ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek
19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde ‘Gençlik Ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek
Bakan Göktaş: Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık
Bakan Göktaş: Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Sibergöz-39 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı
Sibergöz-39 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı
HABERLER>SPOR
11 Mart 2016 Cuma - 10:02

Üzülmez’in planı hazır

Rakibin sıkıntılı bir dönemden geçmesine rağmen çok önemli ve etkili isimlere sahip olduğunu belirten teknik adam, “Galatasaray’ın üçüncü bölgesinden uzak oynarsanız sıkıntı yaşarsınız” diye konuştu.

Üzülmez’in planı hazır

Gençlerbirliği’nde göreve başladıktan sonra Süper Lig’deki 7 karşılaşmanın 6’sından galibiyetle ayrılan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor. İbrahim Üzülmez, sıkıntılı bir dönem geçiren Galatasaray ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Rakibimiz her ne kadar istenilen durumda değilse de çok kaliteli ve önemli oyunculara sahip. Bunu bilerek hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi. Sarı-kırmızılı takımın Sneijder, Podolski, Yasin Öztekin, Umut Bulut gibi skoru değiştirebilecek futbolcuları kadrosunda bulundurduğuna dikkati çeken Üzülmez, “Galatasaray’ın 3. bölgesinden uzak oynarsanız sıkıntı yaşarsınız” şeklinde görüş belirtti. galatasaray karşısında da ligin 2. devresinde oynadıkları maçlar gibi mücadeleci bir oyun sergilemeleri gerektiğini vurgulayan Üzülmez, “Galatasaray maçı zor. Her ne kadar Galatasaray istenilen durumda değilse de bireysel olarak çok kaliteli, yetenekli oyuncuları var. Bu oyunculara imkan verip sahada rahat bırakırsak sıkıntı yaşarız. Yapmamız gereken şimdiye kadar nasıl mücadele ettiysek en az o kadar çalışmak. Her maç bizim için önemli. Bundan önce nasıl sahada mücadele ettiysek, Galatasaray karşısında da öyle olacak” diye konuştu. 

OYUNCULARIMA HER ZAMAN GÜVENİYORUM

Üzülmez, Galatasaray’ın, sezonun 2. yarısında sergilediği performans sebebiyle Gençlerbirliği’ni ciddiye alacağını söyledi. 
Sarı-kırmızılı takımın, sıkıntılı süreçten çıkmak ve olumsuz tabloyu değiştirmek isteyeceğini belirten Üzülmez, “Oyuncularıma, takımıma güveniyorum. Onların istekli, arzulu görüntüleri beni umutlandırıyor. Önceki maçlardaki düşünceyle sahada mücadele edip, istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Galatasaray’ın etkili futbolcuları için özel önlem almayacaklarını dile getiren Üzülmez, şunları söyledi: 
“Yapmamız gereken birinci bölgemizde Galatasaray takımına daha yakın oynamak. Bireysel olarak önlem almak değil ama savunmamız rakip hücumculara tehlikeli bölgede yakın oynamalı. Rakibimizin, boş alan buldukları zaman şut atabilecek, dripling yapabilecek, skoru lehine çevirebilecek oyuncuları var.”

KULÜPLER MAALESEF İYİ YÖNETİLMİYOR

İbrahim Üzülmez, Galatasaray’ın aldığı Avrupa kupalarından men cezasına ilişkin, “Takımların, kulüplerin iyi yönetilmesi gerekiyor. Herkes bir göreve gelirken camiaya en iyi şekilde nasıl destek olabilirim düşüncesiyle gelmeli” yorumunu yaptı. 
Sadece transfer yaparak, büyük paralar vererek önemli işler başarılamayacağını dile getiren Üzülmez, “Geçmişte bu hataları yaşayan bir Galatasaray var. Umarım bundan sonraki süreçte daha doğru düzgün kararlar alırlar” diye konuştu.

ASLA REHAVETE KAPILMAMALIYIZ

Üzülmez, Gençlerbirliği’nin iyi bir çıkış yakaladığını ve 7 maçın 6’sını kazandığını hatırlatarak, “Önemli işler yaptık ama rehavete kapılmamalıyız. Şu anda başardığımız bir şey yok” dedi. 
Bireysel olarak futbolcularının gelişim gösterdiğini ve takım olgusunun da oturmaya başladığını ifade eden Üzülmez, “Buralara gelmek kolay değil. Bunları başarmak kolay değil. Öncelikle oyuncularımızı başarabileceklerine inandırdık. Mesafe katettik ama daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeliyiz” değerlendirmesini yaptı.

DAHA ÇOK TARAFTAR TRİBÜNE GELMELİ

Beşiktaş formasıyla Gençlerbirliği’ne karşı mücadele ederken tribünlerin bu kadar boş olmadığına işaret eden Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı: 
“Maalesef tribünlerimiz boş, bu sıkıntıyı dile getiriyoruz. Artık bu kadar iyi giden bir takıma daha fazla sahip çıkılmalı. Taraftarımızın, oyuncularımızın yanında daha fazla olması, desteklemesi ve motive etmesi gerekiyor. Gençlerbirliği’ne karşı oynadığım dönemlerde tribünleri bu kadar boş görmemiştim. Şu anda 2 bin, 2 bin 500 civarında seyircimiz oluyor. Bu bize yakışmıyor, artık camianın, taraftarın takımına sahip çıkması, gelip bizi desteklemesi gerekiyor. 7 maçın 6’sını kazanmış, 7 maçın 6’sında bir karakter göstermiş, onuruyla mücadele etmiş bir takım... Aslanlar gibi mücadele eden oyuncu topluluğuna destek vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Umarım Galatasaray maçıyla birlikte daha çok yanımızda olacaklardır.”

 
Fuarın temelini zor bulduk
 
Başkentte zafer millilerin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lider ‘Roket’ hızında
CBL Ankara Kurumlar arası Basketbol Ligi’nde 5. hafta 4 maç ile tamamlanırken, ...
Topçu’dan millilere moral
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Tekvando Milli Takımı’na moral ...
Gençler hedef serisinde
Topladığı 18 puanla ikinci yarının lideri olan ve bu performansı ile büyükleri ...
 
Başkentte zafer millilerin
Ankara Tenis Kulübü’nde gerçekleşen seride, Bulgaristan’ı 3-2 ile geçen ...
Osmanlı yenilmezlik serisinde
Süper Lig'de yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkaran Osmanlıspor, ligin ...
Kongre sesleri
1-1 biten Sivas Belediye maçı sonrası yükselen tansiyon, yeni bir sürecin ...
 
Hedef 4’lü final
Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi’nde, İtalya’nın DHL Modena takımını ...
Soydaş’tan birlik çağrısı
Ankaragücü teknik direktörü Hayati Soydaş, “Bu kadar emeği boşa çıkarmamalıyız. ...
Kas erimesini sporla durdurdu
Türkiye’yi paralimpik olimpiyatlarında masa tenisi dalında temsil eden, ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri