Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Göktaş: Aile Destek Merkezleri’nden geçtiğimiz yıl yaklaşık 140 bin kişi yararlandı
Bakan Göktaş: Aile Destek Merkezleri’nden geçtiğimiz yıl yaklaşık 140 bin kişi yararlandı
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi’nin 75. yıl dönümünü kutladı
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi’nin 75. yıl dönümünü kutladı
Kalkan-21 operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Kalkan-21 operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Bakan Fidan, Pakistan Dışişleri Bakanı Dar ile görüştü
Bakan Fidan, Pakistan Dışişleri Bakanı Dar ile görüştü
HABERLER>GÜNDEM
27 Ocak 2022 Perşembe - 12:52

Sahada kesintisiz mesai

İstanbul'da hizmetlerin aksaması nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardımcı olunması için AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin yaptığı çağrı üzerine AK Partili Belediyeler ve teşkilat mensupları seferber oldu.

Sahada kesintisiz mesai

İstanbul'da hizmetlerin aksaması nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yardımcı olunması için AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin yaptığı çağrı üzerine AK Partili Belediyeler ve teşkilat mensupları adeta seferber oldu. Bir yandan belediyeler sorumluluk alanı gözetmeksizin kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını 7/24 sürdürürken, tesislerini de vatandaşların barınma, ısınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılaması için hizmete açtı. Diğer yandan da 39 ilçe teşkilatı yolda mahsur kalan vatandaşlara çay, çorba, su, sandviç, kek gibi yiyecek ve içecek ikram etti. İlçeleri tek tek ziyaret edip çalışmaları yerinde inceleyen Kabaktepe, "Soğuk havaya rağmen gece-gündüz hiçbir karşılık beklemeden yüz binlerce vatandaşımızın yüreğini ısıtan belediyelerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Meteoroloji uzmanlarının günler öncesinden uyarmasına rağmen CHP'li İBB'nin tedbirlerinin yetersiz kalması üzerine AK Parti İstanbul Teşkilatı vatandaşların imdadına koştu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin çağrısı üzerine harekete geçen AK Partili Belediyeler ve teşkilat mensupları vatandaşlara hem kapılarını açtı hem de yiyecek-içecek ikramında bulundu. 3 gün boyunca aralıksız çalışan teşkilat tam not aldı.

SAHADA KESİNTİSİZ MESAİ

Meteorolojiden gelen yoğun kar yağışı ikazı üzerine önceden tedbirini alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir video mesaj yayınladı. Teşkilata seslenen Kabaktepe, “Siz değerli İstanbul teşkilatımı; cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle çalışmaya, darda kalanlara derman, soğukta duranlara soluk, aşsız olanlara aş, yolda kalanlara yardımcı olmaya, sıcak çay, çorba ikramına, İstanbullunun yanında olmaya davet ediyorum. Bütün belediye başkanlarımı, ilçe başkanlarımı, İl ve İlçe meclis üyelerimizi ve mahalle başkanlarımızı kısaca teşkilatımızın bütün mensuplarını insana, sokak hayvanlarına, komşumuz İstanbullular’a omuz vermeye, nefes olmaya çağırıyorum.” dedi.

MAHSUR KALAN VATANDAŞLARA YİYECEK VE İÇECEK İKRAM EDİLDİ

Kabaktepe’nin çağrısı üzerine AK Parti İstanbul Teşkilatı adeta seferber oldu. Kar yağışının etkili olduğu Pazartesi akşamı itibariyle sahada vatandaşların imdadına koştu. Gençlik kollarından mahalle başkanlarına kadar teşkilatın her kademesinden binlerce gönüllü yolda mahsur kalan vatandaşlara çay, çorba, su, sandviç, kek gibi yiyecek ve içecek ikramında bulundu. Kara saplanan araçların kurtarılmasına yardımcı oldu.

AK PARTİLİ BELEDİYELER DE SEFERBER OLDU

AK Partili Belediye Başkanları da mahsur kalan vatandaşlar için canla başla çalıştı. İBB araçlarının saatlerdir yolları açamaması nedeniyle saatlerce mahsur kalan vatandaşlar için belediyelere ait tesisler, hizmet binaları hizmete açıldı. Barınma ve ısınma ihtiyaçları karşılandı. Yiyecek ve içecek ikram edildi. On binlerce İstanbullu, belediyeye ait yerlerde misafir edilerek ihtiyaçları karşılandı. Diğer yandan ilçe belediyelerinin sorumluluk alanlarında kar küreme ve tuzlama çalışmaları 7/24 aralıksız sürdü. Üstelik İBB’nin sorumluluk alanlarındaki yollarda da belediyeler tarafından kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı.

VATANDAŞA ÜCRETSİZ EKMEK

İBB’ye bağlı Halk Ekmek büfelerine ekmeklerin vakti zamanında gelmemesi nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için de AK Partili Belediyeler kolları sıvadı. İlçe genelindeki pek çok fırından toplu ekmek satın alınarak vatandaşlara ücretsiz olarak ikram edildi.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Kar yağışından olumsuz etkilenen sokak hayvanları da unutulmadı. Şehir içinde sokak hayvanlarına kuru ve yaş mama dağıtıldı. Şehir dışındaki ormanlık alanlarında yaşayan hayvanlar için de besleme noktalarına mama takviyesi yapıldı.

3 GÜN BOYUNCA ARALIKSIZ ÇALIŞTILAR

Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe de çalışmaları yakından takip etti. İlçeleri tek tek ziyaret edip belediye başkanlarıyla birlikte çalışmaları denetledi. Aynı zamanda ilçe başkanlarıyla buluşup sahada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 3 gün boyunca ara vermeksizin vatandaşların imdadına koşan teşkilata teşekkür eden Kabaktepe, "Soğuk havaya rağmen gece-gündüz hiçbir karşılık beklemeden yüz binlerce vatandaşımızın yüreğini ısıtan belediyelerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyuyorum. Her zaman ve her yerde İstanbulluların hizmetindeyiz." dedi.


Hibya Haber Ajansı

 
Her birey hidrosefali riski taşıyor
 
Çin’de büyük sanayi şirketlerinin karı yüzde 34 artış gösterdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre arttı
Türkiye'de bugünkü koronavirüs vaka sayısı 77 bin 437 oldu.
Çelik: "İstanbul'a ve İstanbulluya sahip çıkmayan bir belediye yönetimi söz konusu "
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
AK Parti İstanbul, İBB'nin ihmallerini sıraladı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, kar yağışı öncesi gerekli önlemleri almadığı ...
 
Bakan Soylu, Alman mevkidaşı Faeser ile görüştü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya Federal Cumhuriyeti İçişleri ve ...
Yanık: “Ocak ayına ilişkin üç nakdi sosyal destek programımız ile 259 milyon TL ödeme yapacağız”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ocak ayına ilişkin üç nakdi ...
Yaban hayvanlarının besin ihtiyaçları için doğaya yem bıraktı
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli çetin kış şartlarının yaşandığı ...
 
Aydemir: ‘Hedef, Üreten Erzurum’
Aydemir, 2022 yılı sahada istişare çalışmaları ikinci etabında Sivil Toplum ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre arttı
Türkiye'de bugünkü koronavirüs vaka sayısı 76 bin 341 oldu.
İstanbul yolcuları yurtlara yerleştirildi
İstanbul’da yaşamı felç eden kar yağışı yüzünden kente giriş çıkışlara ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri