Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
3 terörist etkisiz hale getirildi
3 terörist etkisiz hale getirildi
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
MSB'den Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli için tebrik mesajı
MSB'den Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli için tebrik mesajı
HABERLER>GEZİ-MEKAN
21 Mart 2014 Cuma - 10:25

Rüya gibi bir balayı için en iyi adresler

ANKARA GAZETESİ / Unutulmaz, romantik bir balayı için yurt içinde ve yurt dışında gidilecek yerleri araştırıyorsanız mutlaka bu destinasyonları incelemelisiniz.

Rüya gibi bir balayı için en iyi adresler

ANKARA / Hayallerinizi sadece yurt içiyle sınırlandırmayıp, evliliğe ilk adım attığınız gün dünyanın bambaşka bir köşesinde uyanmak istemez misiniz? Hayatınızın en özel günlerinden biri olan balayını çok özel bir adreste geçirmek istiyorsanız sizin için hazırladığımız seçeneklere gözatın. 
 
BORA BORA

Yeni evli çiftlerin rüyalarını süsleyen Bora Bora Adaları, hemen her çiftin hayalini kurduğu, muhteşem bir balayı alternatifi. 
Fransız Polinezyasında bulunan ve dünyanın en güzel adaları olarak kabul edilen Tahiti, diğer pasifik adaları gibi sönmüş veya hala aktif olan volkanların meydana getirdiği atol ve lagünlerden oluşuyor. yöresel çiçekler ile karşılandığınız Bora Bora Lagun’da doğal bir akvaryumda yüzmenin ve hayranlık uyandıran bir manzaranın içerisinde balayı geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Göz kamaştıran manzarası ve sessiz ambiyansı ile romantizmin doruklara çıkacağı adada, çeşitli su sporlarını yapma imkanı da bulabilirsiniz.

PARİS

Eyfel Kulesi, sanat kokan sokakları, ışıltılı bulvarları, Seine Nehri kıyısı boyunca uzanan bahçeleriyle romantizmin ve aşkın başkenti Paris, tüm güzellikleriyle tercih edilen şehirlerin başında geliyor. Balayını Paris’te geçirmek isterseniz, geziye nereden nasıl başlayacağınızı siz hesaplayın ama Eyfel Kulesi’ne çıkıp muhteşem kent manzarasını seyretmenin tadına mutlaka varın. Ünlü Champs Elysees Bulvarı’na gidin. Önce biraz yürüyüp bohem atmosferin tadına varın, sonra da en beğendiğiniz mekanda romantik bir akşam yemeği yiyin.

VENEDİK

Her ayrıntısıyla romantizmi çağrıştıran, dünya üstünde görebileceğiniz en sihirli mekanlardan biri Venedik. Denizin ortasına kondurulmuş muhteşem yapılardan oluşan ve yüzyıllara meydan okurcasına günümüze kadar gelen bu güzel şehir, aynı zamanda aşıklar şehri diye de biliniyor. Tercihinizi Venedik’ten yana kullanacaksanız, burada göreceğiniz her şey sizi kentin romantik atmosferiyle kucaklaştıracak. Eşinizle yapacağınız gondol sefasının tadını ise, hiç unutmayacaksınız.

PRAG

Her ne kadar soğuk ve gri bir şehir gibi görünse de Prag Hitler’in bile bombalamaya kıyamadığı şehir olarak geçti tarihe. Tarihi binaları, köprüleri, sanatla iç içe olan galeri ve müzeleriyle bu şehir, puslu havasının arkasında romantik ve duygulu bir karakter barındırıyor. Old Town Meydanı’nı, Kafka Müzesi’ni, Charles Köprüsü’nü dolaşın, kafelerde sıcak çikolatanızı yudumlayın ve Prag’ın keyfini çıkarın.

BANGKOK VE PHUKET

Mistik, Uzakdoğu’nun şaşırtıcı duruşunu izlemek, gezerek öğrenmek isteyenler, Bangkok ve Phuket turu ile tüm hayallerini gerçekleştirebilir. Budist tapınakları, gökdelenler, kanallar, Kraliyet Sarayı, Yatan Buda Tapınağı, Patong Gece Pazarı Bangkok’ta görmeniz gereken yerlerin başında geliyor. Tayland’ın en büyük adası olma özelliği taşıyan Phuket’te ise, kumsalların, denizin, yağmur adalarının keyfini çıkarabilir, sualtı sporları ve fil seferleri ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

DUBAI

Renkli ve konforlu bir kaçamağın en doğru adresi Dubai. Para harcamaktan korkmayacağınız bir tatil geçirmeyi göze alıyorsanız, bu lüks ve şık çöl metropolünün size sunacağı imkanlardan sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Lüks otellerde konaklayıp, dünyanın en ünlü markalarına ait kıyafetleri ucuza bulabileceğiniz mağazalarda sevgilinizle birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Deniz, güneş ve palmiye ağaçlarını bir arada bulabileceğiniz plajlarda vakit geçirmek, şık restoranlarda yemek yemek ve gece kulüplerinde doyasıya eğlenmek, Dubai tatilinin size vaat ettikleri arasında yer alıyor.

KIBRIS

Akdeniz’in en büyük üçüncü adası olan Kıbrıs, ardı ardına açılan otelleri ile balayı cenneti haline geldi. Temiz kumsallarda güneşlenirken, nefis çam kokusunu içinize çekebilir ve oyun salonlarında şansınızı deneyebilirsiniz. Deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz Kıbrıs’ta, bol bol alışveriş yaparak, hem başka bir ülke hissini hem de Türkiye’deymiş duygusunu yaşayabilirsiniz.
 
BODRUM - ÇEŞME

Uğruna şarkılar yazılan, en büyük aşkların orada yaşandığına inanılan, her yıl milyonlarca insanı kendisine çeken Bodrum, balayı çiftleri için cazip bir alternatif olma özelliği taşıyor. Koyları, pırıl pırıl güneşi, denizi, gece eğlenceleri, tarihi mimarisi, alışveriş merkezleri, şehir yaşamının hareketliliği ile Bodrum, insanı adeta büyülüyor. Yurt içi balayı adresleri arasında bir diğer seçenek olan Çeşme ise, deniz, güneş ve aşkı birleştiren en özel destinasyon. İlk tatilinizi Çeşme’nin eğlencesi, doğal güzellikleri ve birbirinden güzel tesislerinde geçirmek, unutulmayacak bir tatil için doğru yerde olduğunuzu hissettirecek.ANKARA /

 
İz bırakan tat unutulmaz
 
Eczacı operası 23 Mart'ta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankapark görücüye çıktı
ANKARA GAZETESİ / Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce oyuncağın yanı sıra ...
114 bin ziyaretçi
ANKARA GAZETESİ / Dünyanın en önemli turizm buluşma noktası olarak adlandırılan ...
‘Kızılay’ algısını kıracak alternatif
ANKARA GAZETESİ / Ankara’da yaşayan herkesin yolu bir şekilde Kızılay’a düşer.
 
Ankara’da Ege esintisi
ANKARA GAZETESİ / Çankaya Yıldız’da hizmete giren Cunda Balık Evi, Ege ...
Komşu kentte alabalık sezonu açıldı
ANKARA GAZETESİ / Ankara’ya iki saat uzaklıktaki komşu kent Bolu’da bulunan ...
Ayazda kalan işletmeye ek süre
ANKARA GAZETESİ / Başkentgaz’ın ısınma sistemlerine standart getirmek ...
 
Ankaralılar hafta sonu Erciyes'te
ANKARA GAZETESİ / Ankaralı kayakseverler, hafta sonu Türkiye'nin önemli ...
Eğlencenin merkezine yeni mekan
Ankara sosyal hayatının merkezi Bestekar Sokak ve Tunus Caddesi, özellikle ...
Blues da Türkçe söylenir
ANKARA GAZETESİ / Müdüriyet grubu, sadece Ankara’da değil Türkiye’de “Blues” ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri