Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Tüketici hakem heyetleri 4 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Tüketici hakem heyetleri 4 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Diyarbakır merkezli 8 ilde “Mahzen-39” operasyonu
Diyarbakır merkezli 8 ilde “Mahzen-39” operasyonu
Bakan Yumaklı: Samsun İlkadım’da mesai arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyorum
Bakan Yumaklı: Samsun İlkadım’da mesai arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyorum
428 hekim yan dal uzmanlığı eğitimine başlıyor
428 hekim yan dal uzmanlığı eğitimine başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri El Sabah’ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri El Sabah’ı resmi törenle karşıladı
HABERLER>SPOR
2 Nisan 2017 Pazar - 01:02

Fenerbahçe Karabük'te galip!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Karabükspor'a konuk oldu. Mücadele Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe Karabük te galip!

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

13. dakikada Josef de Souza sol kanattan içeriye kat etti ve uzaktan sert vurdu. Sekerek kaleye giden topu Ahmet Şahin kornere gönderdi.

14. dakikada kazanılan serbest vuruşu Lens kullandı. Ceza sahası içinde bomboş pozisyonda kalan Mehmet Topal, topu kontrol edemedi ve Ahmet Şahin, meşin yuvarlağa sahip oldu.

29. dakikada Mehmet Topal sağdan içeriye girip kale sahası önüne gönderdi. Van Persie’nin vuruşunda Ahmet’ten dönen topu Alper tamamlamak istedi, bu kez de savunma gole izin vermedi.

45+2. dakikada kendi sahasından aldığı topla Karabükspor ceza sahasına kadar ilerleyen Jeremain Lens, aşırtma bir vuruş yapmak istedi ancak top Ahmet Şahin'de kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

52. dakikada Andrey Bliznichenko'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Evgen Seleznyov’un ceza sahası yan çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta kaleci Fabiano meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

56. dakikada Bliznichenko’nun sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ön direkte topla buluşan Ceyhun’un kafa vuruşunda kaleci Fabiano meşin yuvarlağı kurtardı.

70. dakikada Alper Potuk'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Lens’in yerden ortasında ön direkte topla buluşan van Persie’nin gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

84. dakikada Sow'un ceza sahası dışından sol çaprazından çektiği şut, altıpasta bulunan van Persie'de kaldı. Robin van Persie'nin vuruşunda ise meşin yuvarlak kaleci Ahmet’in sağından ağlara gitti. 0-1

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım xx, Tarık Ongun xx, Kemal Yılmaz xx
Karabükspor: Ahmet xx, Papp xx, Dany xx, Barış xx, Latovlevici x (Poko dk. 38 x), Ceyhun xx (Yatabare dk. 87 ?), Skulason xx, Tanase xx (Serdar dk. 46 x), Bliznichenko xx, Lazarevic xx, Seleznyov xx
Yedekler: Ercüment, Gaman, İlhan, Fatih Atik
Teknik Direktör: Zoran Barisic
Fenerbahçe: Fabiano xx, Van der Wiel xx, Kjaer xx, Skrtel xx, Hasan Ali xx, Mehmet Topal xx, Josef de Souza xx, Alper xx, Aatif xx (Volkan dk. 68 x) (Sow dk. 78 ?), Lens xx (Ozan dk. 90+4 ?), Van Persie xx
Yedekler: Ertuğrul, Şener, İsmail, Neustadter
Teknik Direktör: Dick Advocaat
Gol: Robin van Persie (dk. 84) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Papp, Seleznyov (Kardemir Karabükspor), Kjaer, Van der Wiel, Skrtel (Fenerbahçe)

Robin van Persie ilk kez 11'de

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız oyuncusu Robin van Persie, ligin ikinci yarısında ilk kez 11'de maça çıktı. Tecrübeli golcü son olarak ilk yarıda oynanan Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giymişti.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Karabükspor deplasmanında boy gösteren Fenerbahçe'de Robin van Persie sürprizi yaşanıyor. Atiker Konyaspor mücadelesinde Fernandao'nun kolunun kırılmasının ardından Robin van Persie ile Moussa Sow arasında seçim yapan Teknik Direktör Dick Advocaat, tercihini Hollandalı oyuncudan yana kullandı. Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısında oynanan lig maçlarında bu futbolcuyu ilk 11'de sahaya sürmeyen Advocaat, Karabükspor karşısında gol silahı olarak Van Persie'yi kullandı. Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan Moussa Sow ise mücadeleye yedek olarak başladı. 

Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe kirli ellere terk edilemez'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin nisan sayısında yazdığı yazıda, taraftarlara seslendi.

Mart ayı içerisinde yargıdan Fenerbahçe için olumlu sonuçlar çıktığını ifade eden Yıldırım, "Fenerbahçe bizler için kirli ellere terk edilmeyecek kadar değerlidir" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe Dergisi'nde yer alan yazısı:
"Değerli Fenerbahçeliler,

Bütün samimiyetimle ifade etmek isterim ki; toplumsal tüm alanlarda düşünce ve ifade özgürlüğünün üstün ve vazgeçilmez haklar olduğuna tüm benliğim ile inanıyorum. Farklı dünya görüşüne sahip Fenerbahçe taraftarlarının tribünlerde dünya görüşlerine bağlı olarak ortaya koymuş olduğu çok sesliliğin hiç kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini kamuoyunda değişik vesilelerle ifade ettim. Stadımızda ya da salonumuzda münferit taraftarların şahsıma ve yönetime karşı söylemlerini de bu çerçevede görmekteyim.
Ancak, dışarıdan manipüle edilen ve farklı amaçlar ile tribüne gelip, özellikle müsabakalar devam ederken takımımızı sabote edenleri bu kapsamda değerlendirebilmem mümkün değildir. Bu durum tarihimizin tozlu sayfalarında kalmış ve büyük çabalar ve fedakarlıklarla ortadan kalkmış kötü bir alışkanlıktır. Bu kötü alışkanlıkların Kulübümüzden sökülüp atılması uğruna yapılan fedakarlıklar ilerleyen yıllarda herkesçe görülüp daha iyi anlaşılacaktır. Bugün münferit taraftarlar dışında kalan ve fakat onların aralarına karışarak onların masumiyetini kendilerine kalkan olarak kullanan bu organize yapı ilk kez ortaya çıkan bir yapı değildir. Esasen önemli olan bu yapı da değildir. Önemli olan bu yapıyı bugün kimlerin bir kez daha kullanmaya başladığıdır. Bu yapıyı kullananlar kimdir?

Bu yapıyı kullananlara Fenerbahçe camiası aşinadır. Bunlar, kendi kulüplerine her türlü iftirayı atan, Başkan ve yöneticilerinin “Futbolun Ergenekonu” olduğunu tavla arkadaşları FETÖ/PDY uşağı Zekeriya Öz’e anlatan, 3 Temmuz operasyonunun her adımını FETÖ/PDY mensubu polisler ile dizayn eden, 3 Temmuz sonrasında şeytanla kol kola girip, Fenerbahçe’nin, Başkanının ve yöneticilerinin uluslararası spor mahkemelerinde ceza almasına maddi ve manevi destek verenlerdir. Bunlar, Denizli’yi, 12 Mayıs’ı dizayn edenlerdir.

Bunlar, seyircisiz maçta dışarıdan stadyuma havai fişek atılmasına, Fenerbahçe’nin 1 yıl UEFA’dan men cezası almasına maddi kaynak sağlayanlardır. Bunlar kolektif sosyal medya hesapları açtırarak, yedi gün yirmi dört saat Fenerbahçe Başkanı’na ve yönetimine küfür eden, akıl almaz iftiralar atan tetikçilere maddi kaynak sağlayanlardır. Bunlar Abdi İpekçi’de Fenerbahçe Başkanı’nın rahmetli annesine küfür edenleri o maça yollayan, onlara maddi destek sağlayanlardır.

Bunlar köprüye çıkan taraftarların içine karışan sözde grupları yolun karşısına dönmeye ikna eden, yolun karşısına dönenlere hamilik yapan ağabeylerdir. Bunlar mahkeme yolu ile Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurulu’nu olağanüstü toplantı yapmak zorunda bırakan ve Fenerbahçe Başkanı ve Yöneticilerinin şöhretini Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurulu’na oylatarak, çıkacak kararla Fenerbahçe Spor Kulübü’nü küme düşme ile bitecek bir sürece sokmak isteyenlerdir.

Bunlar UEFA’ya FIFA’ya mail organizasyonu tertip ederek, Fenerbahçe’nin uluslararası spor mercileri tarafından cezalandırılmasını göze almış azgınlardır. Bunlar ofislerine davet ettikleri sözde tribün liderlerinin yancılarına sınırsız maddi kaynak sunan sözde Fenerbahçeli işadamlarıdır. Bunlar, şampiyonluk kutlamasında iplerini tutturdukları sözde tribün liderlerini telefon ile yönlendiren sözde Fenerbahçelilerdir.

Bunlar, iktidar olmak için Fenerbahçe’nin her türlü değerini silip atıp bir kenara bırakacak kadar gözü dönmüş, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kurumsal yapısında kalıcı zararlar vermeyi iktidar olabilmek için kolaylıkla göze alabilen, kaostan beslenen ve istikrarı sabote eden hainlerdir. Bunların Fenerbahçe’nin iyiliği ile ilgileri yoktur. Bunların tek düşüncesi içlerindeki düşmanlıktır. Münferit taraftarın sevgisi, tutkusu, sevinci, üzüntüsü bunların derdi değildir.

Bunlar, kendilerine bir gelecek inşa edecekleri uygun bir ortamı yaratma dışında hiçbir şeyi düşünmeyen azgın elit bir gruptur. Bunlar aslında belli resmi çevreleri kendilerine kalkan yapan; esasen çapı büyük olmayan bir oluşumdur.

Bunların amacı çelik leblebi olarak düşündükleri bizden sonrası değil, ardımızdan geleceklerden sonrası için kendilerinin iktidar olmasına olanak verecek ortamı sağlamaktır.

Münferit taraftarlarımızın beklentisi her zaman Fenerbahçe’nin iyiliğidir. Bu yüzden onların düşüncesi lehte-aleyhte bizim için önemli ve değerlidir. Bu düşünceler önümüzdeki sezonda tarafımızca değerlendirilecek ve uygulamaya geçirilecektir.

Yukarıda tarif ettiğimiz azgınlar ile mücadelemiz ise her platformda ve özellikle hukuk önünde devam edecektir. Fenerbahçe bizler için bu kirli ellere terk edilmeyecek kadar değerlidir.
Münferit taraftarlarımızı, 3 Temmuz ruhu ile bu azgın güruha ve bunların iktidar oyununa karşı uyanık olmaya davet ediyorum.

Fenerbahçe bir tanedir ve asla bu güruhun karanlık emellerine terk edilmeyecektir.

Geçtiğimiz ay içinde aldığımız çok önemli iki haber bizleri ve camiamızı ziyadesi ile memnun etmiştir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, yeniden yargılama sonucunda verilen beraat kararlarının onanması istemli tebliğnamesini hazırlamış ve dosyayı Yargıtay 5. Ceza Dairesi’ne göndermiştir. Bir diğer önemli haber ise; CAS’ın Trabzonspor tarafından yapılan temyiz başvurusunu reddetmiş olmasıdır.

Bu iki önemli gelişme 3 Temmuz 2011’de başlayan hukuki süreçler bakımından önemli kilometre taşlarıdır. Camiamızın büyük bir inanç ve kararlıkla sürdürdüğü bu mücadele sonunda baştan beri haykırdığımız haklılığımız hiçbir tartışmaya mahal vermeyeck şekilde ortaya çıkacak ve Fenerbahçe’ye kurulan kumpasın sorumluları layık oldukları cezayı alacaktır.

Dergimiz vesilesiyle, bu ay içerisinde yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza sağlıklı ve başarılı bir yaşam diliyorum.
Tüm taraftarlarımıza saygı, sevgi ve selamlarımla" 

Bu sefer Simon Kjaer ile Yevhen Seleznyov arasında bir tartışma yaşandı. Hakem Bülent Yıldırım iki futbolcuyu da uyardı. Hasan Ali Kaldırım'ın sol taraftan çektiği şut, az bir farkla üstten dışarı çıktı.

Etiketler:
 
Sivas'ta mermer fabrikasında feci kaza: 2 ölü
 
CHP’ye sert tepki: Sana mı düştü Başbakanı korumak?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beştepe umut dolu
Teknik adam Ümit Özat, “Ligde yenilmeyecek takım yok. Sonuçları iyi olmasa ...
Turkish Airlines Euroleague: Galatasaray: 80 - Baskonia: 103
THY Euroleague 29. hafta maçında Galatasaray, Baskonia'ya evinde 103-80'lik skorla mağlup oldu.
Beşiktaş’tan Ekrem Dumanlı açıklaması
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, FETÖ/PDY üyesi ve hakkında ...
 
‘Kimsenin yarışına bakmayız’
Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Ümit Özat, ‘Oraya iddialı şekilde ...
Hedef tarihe geçmek
Defolimpik Oyunları’nda iki kez zirveye çıkan milli tekvandocu Muhammed ...
Turkish Airlines Euroleague: Brose Bamberg: 97 - Darüşşafaka Doğuş: 99
Turkish Airlines Eruoleague'in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda ...
 
Turkish Airlines Euroleague: Anadolu Efes: 77 - Oympiakos: 69
Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Anadolu Efes, Olympiakos'u ...
Atletizm Federasyonu'ndan doping açıklaması
Türkiye Atletizm Federasyonu, Elvan Abeylegesse ve Gamze Bulut'a Uluslararası ...
En kritik derbi
İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta hafta sonunda oynanacak maç, iki takım ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Almazsan artmaz! 
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri