Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
'Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
"Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
HABERLER>GÜNDEM
31 Temmuz 2022 Pazar - 13:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Stadyumu, Fatsa OSB ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu da toplu açılış töreninde konuştu

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Sevgili Ordulular, değerli kardeşlerim, kıymetli hanımlar, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Epeyce ara verdik değil mi? Neredeyse 3 buçuk yıl oldu. Deniziyle, yaylasıyla, yeşiliyle, Ordu'yu özlemişiz. Muhteşem katılımla Ordu da bizi özlemiş. Ordu ile beraber yol yürüdüğümüz müddetçe biz yorulmayız. Ülke ve millet sevdası yüreğimizde olduğu müddetçe dünyaya sığmayız. Biz de sizlerle gurur duyuyoruz.

Biz Ordu'yu özlemişiz, gördüğüm kadarıyla muhteşem katılımla Ordu'da bizi özlemiş. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Ordu'ya hizmet etmek için 20 yıldır gece gündüz çalıştığımızın şahidi sizlersiniz.

Eskiden dünyada işler yolunda giderken istikrarsızlığın, kifayetsiz siyasetçilerin bedelini krizlerle öderdik.

Geleceğimizi ipotek altına soktular. Ancak bugün tüm dünya krizin pençesindeyken, biz dolu dizgin hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz. Elbette bizim de sıkıntılarımız var ancak biz bunları aşabilecek kapasitedeyiz. Yıllarca bu ülkeyi, milli iradeyi yok sayarak, darbelerle demokrasimizi yaralayarak, yokluk ve yoksullukla insanımızın belini bükerek engellediler. CHP'nin karneyle benzin dağıtılan, ekmek dağıtılan dönemleri vardı. Bizim iktidarımızda hamdolsun böyle şeyler yok.

Bugün tüm dünya krizlerin pençesindeyken biz doludizgin hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz. Elbette sıkıntılarımız var ama biz bunları aşabilecek güçteyiz....

Terörle mücadelede Gabar'da, Tendürek'te, terörün belini kırdık mı? Artık terör diye bir bela var mı? Yardım ve benzeri sinsi görüntüler altında ticaretimizi kısır bıraktılar. Ordumuzu, diplomasimizi, medyamızı kontrol altında tutarak, bizi dört bir yandan kuşatarak adeta esir almışlardı.

Rahmetli Erbakan ve Türkeş'in verdiği mücadele bir istikbal mücadelesiydi. Biz de bu büyük davanın son temsilcisi olarak 21 yıl önce sizlerin huzurunuza geldik. Türkiye'yi siyasi ve ekonomik olarak ayaklarındaki prangalardan kurtarınca gördük ki 20 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş. Parlamentoya girmek için 30 yaş seçme ve seçilme yaşıydı. Bu bunu 18 yaş yaptık. Bunu getiren kim? Biziz. Türkiye'de seçme ve seçilme yaşını 18'e indiren iktidar AK Parti iktidarı olmuştur.

Şimdi karşımdajki bu gençler 20 yaş ve altı. Biz ne yaptık seçme seçilme yaşını 18'e indirdik. bunu getiren kim.? Biz... biz... Bu CHP ve yandaşları geçnliğimize güvenmezler ve gençliğimizden korkarlar. 

Bu ülkenin yoldan havalimanına konuttan baraja temel ihtiyaçlarını 20 yılda tamamlamak mümkünmüş. şimdi benim Ordulu kardeşim rahatlıkla uçağa biniyor havalimanına geliyor.. Bende sizlerle gurur duyuyorum.

Bu ülkenin eğitim alt yapısını, sağlık sistemini, yoldan havalimanına, konuttan baraja temel ihtiyaçlarını 20 yılda yapmak mümkünmüş. Ordu'ya da Giresun'a da böyle bir havalimanı yakışırdı. Aşk ile koşan yorulmaz. İşte biz de bunu yaptık. Demek ki oluyormuş.

Şimdi önümüzde ne var 2023. 2023'e inşallah hedeflerimize ulaşarak, sevgili gençler önümüzde yepyeni bir gelecek olduğunu beraber göreceğiz. Yepyeni bir Türkiye'nin de inşa edileceğini de göreceğiz değil mi.?

Ordu her geçen gün daha güzel ve daha da güzel olacak. Ordu'dan öyle bir ses verin ki ülkemizin de dünyanın da her yerinden duyulsun. Ordu evlatlarımıza bırakacağımız miras 2053 vizyonuna sahip çıkacak mısın? Milletimize boyun eğdirme peşinde olanların kursaklarında bırakmaya hazır mısın? Siz ülkenin 20 yıllık kazanımlarına sahip çıktıkça, sandıkta bu kardeşinize ve ekibine en güçlü desteği verdikçe ne ordu ne büyük ve güçlü Türkiye davası sahipsiz kalacaktır. Biz ülkemize kazandırdıklarımızı anlattıkça birilerinin yüreği daralıyor. Bu daralmanın etkisiyle hazırlıklarını yaptığımız hizmetleri kendi hedefleri gibi sahiplenmeye kalkıyorlar. Kurumları batırmaktan milleti rezil etmekten başka faydaları görülmemiştir. Bay Kemal SSK başında değil miydi? Batırmadı mı? Oraları ne hale getirdi. Şimdi hastanelerimiz birbirinden güzel. Bir şehir hastanesi de Ordu'ya yapıyoruz.

Saat 23:15'te havalimanına geliyor, ve oradan FETÖ'cülerin tankların arasından Bakırköy Belediye Başkanını'nın evine gidiyor. Sen korkaksın korkak.

Eserde ve hizmette gözleri olmadığını zaten biliyorduk da bu kadar yüreksiz çıkmaları bize dokundu. 

Bunların eser namına bir müktesebatları bulunmuyor. Bizim yaptığımız projeleri sanki kendisi yapmış gibi sahipleniyorlar. Bir zamanlar bu Bay Kemal SSK'nın başında değil miydi? SSK'yı batırmadı mı? Ne hale getirdi oraları. Şimdi hastanelerimizin her biri birbirinden güzel. Şimdi bir şehir hastanesi Ordu'ya yapıyoruz.

Bu zata zaman zaman Bay Kemal diyerek takılıyorum. En sonunda bunu kendisi de kabul etti. Ama seçimden sonra buna 'Emekli CHP Genel Müdürü'nü de eklemesi gerekiyor. Yıllardır kendisine, yalan siyasetini bırak dedik ama dinletemedik. Bunların milletin değerleri, dertleriyle ilgili bir dertleri yok. Sıkıntıya düştüklerinde bir köşeye çekilip kahvesini yudumladığını 15 Temmuz'da gördük. Bu kadar yüreksiz çıkmaları bize dokundu.

-Ordu'ya son 20 yılda 32 milyar TL kamu yatırımı yaptık.

Türkiye dünyanın en büyük fındık üreticisi.

Biz iktidara geldiğimizde fındığın alım fiyatı 1 doların altındaydı. Biz bu rakamı 3 doların üzerine çıkarttık.

Biz yaptık ve şu anda da halkımız bundan istifade ediyor. 

Türkiye dünyanın en büyük fındık üreticisi. Sadece geçtiğimiz yıl dünyanın 122 ayrı ülkesine 2 milyar 300 milyar dolara yakın bedelle fındık sattık. Biz bu rakamı 3 dolarız üzerine çıkardık. bu yılda küresel ekonomik krizie rağmen,

Bugün açıklayacağımız fiyatla üreticinin gelirini artıracağımza inanıyorum. toprak mahsülleri ofisimiz 2022 alım sezonun yüzde sağlam iç esasına göre kabuklu fındık kilo başına kalite için, alan destekli olarak. inanıoyrum ki sizlerde kabul edeceksiniz. ortalamasını 54 olarak inşallah açıkladık."

 


Hibya Haber Ajansı

 
13 terörist etkisiz hale getirildi
 
7 ayda 59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
13 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı ...
18 bin 44 spor kulübü derneğinin dosyaları Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredildi
Türkiye genelinde 18 bin 44 spor kulübü derneğinin iş ve işlemlerine yönelik ...
TEKNOFEST Robotaksi yarışması sona erdi
Otonom araç teknolojileri alanında özgün tasarım ve algoritma geliştiren ...
 
Bakan Yanık, Cezayir’e gidiyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Arap Ülkelerinde Kadın Hakları ...
HAYDİ uygulamasını 2 yılda 218 bin kişi indirdi
Çevre ve hayvanlara karşı işlenen suçların önlenmesi amacıyla geliştirilen ...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile 'Hacı Bektaş Veli Anma Etkinlikleri' genelgesi
İçişleri Bakanlığı Hacı Bektaş Veli’yi Anma Etkinlikleri ile Muharrem ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Nimet Kaya'nın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Nimet Kaya'nın cenaze törenine katıldı.
Resmi Gazete başlıkları
Sayıştay Başkanlığının 28/07/2022 Tarihli ve 18 Sayılı Kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı’na yeni atama
Hazine ve Maliye Bakanlığı’yla ilgili atama kararı Cumhurbaşkanı Recep ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri