Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
'Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
"Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
HABERLER>TÜRKİYE
2 Mart 2024 Cumartesi - 16:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükşehir ve ilçe adaylarımızla Antalya’ya hizmete talibiz

DEREN KOCAMANOĞLU-02.03.2024-HİBYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükşehir ve ilçe adaylarımızla Antalya’ya hizmete talibiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Buğulu gözlerle Akdeniz ufuklarını süzen Antalya, turizmiyle, tarımıyla, ticaretiyle, hepsinden önemlisi insanıyla ülkemize değer katıyor, huzur veriyor.

Antalya, artık sadece turizmin ve tarımın değil, diplomasinin de küresel yıldızlarından biri haline dönüşüyor. İşte dün başlayan ve üçüncüsü yapılan Antalya Diplomasi Forumu, bu yükselişin işaretlerinden biridir.  Antalya, sadece Türkiye’nin değil, artık dünyanın bütünleştiği bir yer. Bu tür organizasyonlar, şehrimizin marka değerinin artmasına da katkı sağlıyor.

Biliyorsunuz seçimler siyasetçiler için hesap verme dönemleridir. Biz zaten yıllardır hesap verdik, veriyoruz. Ama hesaptan kaçanlara da 31 Mart’ta hesap sormaya hazır mıyız? Hükümeti veya belediyeleri yönetmek için sandıkta yetki alan siyasetçiler, seçim meydanlarında yaptıklarının muhasebesini yapar, yapacaklarının sözünü verirler. Milletimiz, bu süreçte gördüklerini, duyduklarını kendi iç dünyasında değerlendirir, verdiği kararı da sandıkta ilan eder.

Cumhur İttifakı olarak büyükşehir ve ilçe adaylarımızla Antalya’ya hizmete talibiz. Bu vesileyle geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimlerde cumhurbaşkanlığında bu kardeşinize yüzde 43, milletvekilliğinde yüzde 41 oy oranıyla bize destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Tabii bu oy oranları Antalya’yla aramızdaki muhabbeti yansıtmaktan uzaktır. İnşallah hep birlikte 31 Mart’ta sandıkları Cumhur İttifakı oylarıyla patlatarak, bunu telafi edeceğimize inanıyorum.

Bu ülkeyi maalesef çöpten, çukurdan, çamurdan çıkarmayanlara bir daha teslim edemeyiz. Antalya’nın dünya şehri vasfını, her alanda güçlendirme sözümüzü inşallah yerine getireceğiz.

Siyasi hayatımız boyunca hep ‘ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız’ anlayışına sıkı sıkıya bağlı kaldık. Milletimize, asla yalan söylemedik. Bizi aldatmaya kalkanlar da önünde sonunda kendi kazdıkları kuyulara düştü. Ama ülkemizde tüm sermayesi yalan ve aldatma üzerine kurulu bir zihniyet var ki bir türlü ıslah olmuyor. Bir türlü milletin safına katılamıyor. Bu faşist zihniyet, tercihini ya vesayetçilerden ya darbecilerden ya emperyalistlerden, son dönemde de terör örgütlerinden yana kullanıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin yeni genel başkanı, parti teşkilatının yöneticilerine seçim dönemine özel öğütler veriyor. ‘Gerçek niyetinizi saklayın. Konuşmayın ki tepki almayın. Polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım. Susun ki yüreğinizdekilerden vatandaş haberdar olmasın.’ diyor. Yani ‘Şu seçim geçene kadar sahte olun. Gerçek yüzünü saklayın. Milletin kandırın’ diyor. Kim bu? CHP’nin genel başkanı. Akla bakar mısınız? Parti yöneticilerine ‘Millete saygılı olun’ demiyor da ‘Riyakarlık yaparak, milleti kandırın’ diyor.

Tabii ne yapsalar boş, ne yapsalar beyhude. Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların ne olduğunu artık gayet iyi biliyor.

Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı. Hangi kılığa gireceklerini, hangi yalana sarılacaklarını, hangi istikamete koşturacaklarını şaşırdılar. CHP’nin genel başkanı önce İstanbul’da, Mersin’de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi. İttifak yaptık. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştı. Sonra da CHP Genel Başkanı çıkıp, utanmadan ‘Bizim DEM ile ittifakımız yok’ diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış.

Milletin feraset şaması yüzlerine defalarca indiği halde bu aymazlıklarından bir türlü vazgeçmiyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar nafile. Milletimiz sadece maskelerin arkasında sakladıkları, gerçek yüzlerini değil onların ciğerlerini biliyor. Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları gördüğü her yerde tanır ve layık olduğu cevabı verir. Biz milletimize sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Türkiye’nin demokrasi ve kalkınma eksiklerini telafi ettiğimiz gibi bugünkü sıkıntılarını da yine biz çözeceğiz.

Antalya, her yıl milyonlarca turisti ağırlamazsa, bereketli topraklarında yaz kış üretim yapmazsa sahip olduğu refah seviyesini nasıl koruyacak? Aynı durum 81 vilayetimizin tamamı için de geçerlidir. Her kim karşınıza çıkıp da hesapsız kitapsız atıp tutuyorsa, bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden olmasına yol açacaktır. Antalya, böyle zübük siyasetçi oyunlarına gelmez.

Cumhuriyetimizin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesinin yeni bir safhasını inşallah sizlerle birlikte yeniden Antalya diyerek başlatacağız. Gayretiniz ve desteğiniz için Rabbim şimdiden sizlerden razı olsun.

Son 21 yılda Antalya’ya 304 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Eğitimde 10 bin 450 adet yeni derslik inşa ettik. Gençli ve sporda 21 bin 593 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık.

Önümüzdeki yıllarda talebi de göz önünde bulundurarak, Antalya Havalimanı’nın kapasitesini yıllık 80 milyon yolcuya çıkartıyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu ile görüştü
 
Şanlıurfa’da 1 kilo 600 gram skunk ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu ile görüştü
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Mahmud ile bir araya geldi
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madagaskar Cumhurbaşkanı Rajoelina’yla görüştü
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madagaskar Cumhurbaşkanı ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cibuti Cumhurbaşkanı Guelleh ile görüştü
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de bulunan ...
Erdoğan: “Diplomasi, krizlerin barışçıl çözümünde elimizdeki en büyük araçtır”
DEREN KOCAMANOĞLU-01.03.2024-HİBYA- Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Radev ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu kapsamında ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ülkemizi dünyanın önde gelen tedarikçileri arasına çıkartacağız”
DEREN KOCAMANOĞLU-28.02.2024-HİBYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ...
Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı vizyonu etrafında kenetlenip yolumuza devam edeceğiz”
DEREN KOCAMANOĞLU-28.02.2024-HİBYA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya mitinginde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet ve millet olarak daha fazla ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri