Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
Türkiye'nin 8'inci insani yardım gemisi Gazze için yola çıkıyor
HABERLER>SİYASET
4 Mart 2018 Pazar - 18:13

Başbakan Yıldırım: 'Bilumum terör örgütleri korkun Türkiye’den, korkun Mehmetçikten'

Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye teröre karşı gerçek mücadele yapan tek ülkedir. PKK’sı, DEAŞ’ı, PYD’si, YPG’si bilumum terör örgütleri korkun Türkiye’den, korkun Mehmetçikten. Bu ülkenin, birliğini, beraberliğini, kardeşliğini asla bozamayacaksınız. Türkiye onur mücadelesi veriyor, Türkiye birlik

Başbakan Yıldırım:  Bilumum terör örgütleri korkun Türkiye’den, korkun Mehmetçikten

AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresine katılmak üzere Manisa’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, kongre öncesinde 19 Mayıs Stadyumu önünde binlerce vatandaşa parti otobüsü üzerinden seslendi. Başbakan Yıldırım'a AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Ravza Kavakcı Kan ve Öznur Çalık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Manisa Milletvekilleri ve bölge milletvekilleri de katıldı.

22 gün önce geldiğinde havanın yağmurlu ve bulutlu olması nedeniyle fazla hasret gideremediklerini ve o yüzden yeniden geldiğini kaydeden Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını Manisalılara iletti.

Manisa’dan Afrin’deki kahraman Mehmetçiklere selam göndererek konuşmasına başlayan Başbakan Binali Yıldırım, “2 gün önce kalleşçe pusu yaptılar. 2 gün önce alçak pusuda Mehmetçiklerimizi şehit ettiler ama aradan 48 saat geçmeden aslanlarımız orayı darmaduman etti, Racu’yu ele geçirdi. Şimdi Özgür Suriye Ordusunun kahramanlarıyla birlikte ay yıldızlı bayrağın altında Afrin’e ilerliyorlar. İşte Türkiye’nin adaleti. Türkiye teröre karşı gerçek mücadele yapan tek ülkedir. PKK’sı, DEAŞ’ı, PYD’si, YPG’si bilumum terör örgütleri korkun Türkiye’den, korkun Mehmetçikten. Bu ülkenin, birliğini, beraberliğini, kardeşliğini asla bozamayacaksınız. Sizlerin o hain planlarını, arkanızdaki o destekçilerinizi de onları da unutmadık. Onlara da gereken hesabı günü geldiğinde soracağız. Türkiye onur mücadelesi veriyor, Türkiye birlik, beraberlik, kardeşlik mücadelesi veriyor. Türkiye’nin toprak bütünlüğüne, kardeşliğimize, beraberliğimize her kim zarar verirse, musallat olursa başlarına balyoz gibi ineriz. 15 Temmuz’da olduğu gibi Manisalıların bu meydanlarda yaptığı gibi gereken dersi veririz” dedi.

Coşkulu kalabalığa övgüler yağdıran Başbakan Yıldırım, “Manisa’da İl Gençlik Kongremizi yapıyoruz. Şu coşkuya bakın. Başka partilerin il kongrelerini bırakın büyük kongreleri bile bu coşkunun onda birini toplayamaz. AK Parti’nin, Manisa’nın farkı bu. Manisa üreten şehir, Manisa ay yıldızlı bayrağın teminatı şehir. Manisa bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Her türlü yenilik, teknoloji, üretim Manisa’da her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor. Manisa-İzmir iki kardeş şehir. Türkiye’de birbirine bu kadar yakın iki büyükşehir yok. Buradan seslensen Bornova’dan işitilir o kadar yakın. Şimdi Sabuncubeli Tüneli ile Manisa ile İzmir’i birleştiriyoruz. Bu sene açıyoruz, hayırlı olsun. Yeter mi yetmez. Manisa, İzmir, Balıkesir, Bursa, İstanbul arası otoyol yapıyoruz. Bütün hızıyla devam ediyor. Havadan baktım yol ortaya çıkmış 137 kilometre Manisa’dan geçiyor. Bu yol bittiğinde Türkiye’nin nüfusunun dörtte biri buraya gelecek. Manisa’nın ekonomisi, iş hayatı daha da gelişecek. İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek. Kapı komşusu olacak. Manisa İstanbul arası iki buçuk saat olacak. Yeter mi yetmez. Manisa’ya yıllardır beklediğiniz hızlı trende geliyor. Ankara’dan Afyon’a oradan Uşak’a inşaat hızla ilerliyor. Uşak’tan Turgutlu Manisa, Manisa’dan ver elini İzmir. Manisa’ya her şey yakışır. 17 şehzadeyi yetiştiren 7’sini padişah yapan Manisa’ya her şey yakışır” diye konuştu.

Tarıma destekler

Tarım şehri olan Manisa’ya yeni projelerden bahseden Başbakan Yıldırım, “Bu sene de üzümü yine yavrularımıza, çocuklarımıza üzümü okullarda besleyici olarak vereceğiz. Son 16 yılda bir buçuk milyardan fazla tarım desteği verdik. Yeni bir uygulama başlattık. Mazotun yarısı sizden yarısı bizden diye şimdi Mart sonuna kadara herkes ödemelerini alacak. Her şey olur, hiç merak etmeyin. Yarınımız bugünden daha güzel olacak. 2017 için bize ne felaket senaryoları yazdılar. 2017 yılında Türk ekonomisi çökecek dediler ama ne oldu Türki büyüme hızında bir numara oldu bir numara. Türkiye’ye birincilik yakışır, ay yıldızlı bayrağa da en yüksekler yakışır” dedi.

İzmir'e mesaj

Manisa’daki coşkunun çok iyi olduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, Manisalılardan 2019 seçimleri için yerelde ve genelde birincilik için söz alarak, “İzmir, bu mesaj size. Manisa biz hazırız diyor. İzmir sizden geri kalmaz. İnşallah İzmir’de sizden geri kalmaz, bundan şüphem yok. Hemşehrilerime güveniyorum” dedi.
Başbakan Yıldırım daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresine katılmak üzere Atatürk Spor Salonuna geçti.  

 
10 soruda ABD-Rusya kavgasında Türkiye'nin pozisyonu
 
Çapa Bilim Koleji’nde bursluluk sınavı heyecanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan Yıldırım: 'Mehmetçiğimizin kanı yerde kalmadı, Raco'yu da ele geçirdiler"
Başbakan Binali Yıldırım, yoğun katılım dolayısıyla salona sığmayan Muğlalılara ...
Başbakan Konya'dan duyurdu: Bugün Afrin yarın bir başka yer
Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatında Mehmetçik'in karadan ...
Tuna: Şikayet ve talep üzerine ‘tamam’ dedik
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, önceki gün C plakalı servisçilerin ...
 
Gök: Ankara tarihi yok ediliyor
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara’nın tarihinin yok edildiği ...
Münbiç’i sahiplerine verip birlikte koruyalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dakar’da gazetecilere, ABD’den gelen ‘YPG’yi Münbiç’ten ...
4 parti ittifak kararı aldı
Meclise sunulan ittifak kanun teklifi kapsamında; Anavatan Partisi, Doğru ...
 
Devlet Bahçeli: Afrin hilal kuşatmasına alınmıştır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin’in ...
Başbakan açıkladı: Afrin ile sınırlı değil!
Başbakan Binali Yıldırım, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri ...
İttifakta ortak beyanname
Seçimlere ittifak yaparak giren siyasi partiler, aynı zamanda ortak bir ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri