Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Tüketici hakem heyetleri 4 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Tüketici hakem heyetleri 4 ayda 1,9 milyar liralık uyuşmazlığı karara bağladı
Diyarbakır merkezli 8 ilde “Mahzen-39” operasyonu
Diyarbakır merkezli 8 ilde “Mahzen-39” operasyonu
Bakan Yumaklı: Samsun İlkadım’da mesai arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyorum
Bakan Yumaklı: Samsun İlkadım’da mesai arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyorum
428 hekim yan dal uzmanlığı eğitimine başlıyor
428 hekim yan dal uzmanlığı eğitimine başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri El Sabah’ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Devlet Emiri El Sabah’ı resmi törenle karşıladı
HABERLER>SPOR
7 Mayıs 2017 Pazar - 20:19

Aziz Yıldırım: "Gelemeyecekmişim bu salona. Geldim"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör ile arlarında yaşanan olay sonrası, "Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu bur salona gelemez diyor.' Geldim. Gereğini de yaptım" dedi.

Aziz Yıldırım:  Gelemeyecekmişim bu salona. Geldim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasının Başkan Yıldırım açıklamalarda bulundu. Olay sonrası Başkan Aziz Yıldırım statta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemez diyor.' Geldim. Gereğini de yaptım. Bundan sonra daha çok yapacağım. Bunu da bilsinler. Böyle Fenerbahçe Kulüp üyesi olmaz. Beşiktaş’ın Asya Kartallarına vermişler parayı, getirmişler tribünde bağırtıyorlar. Fenerbahçe-Beşiktaş düşmanlığı mı körüklüyorlar. Burada onların ne işi var. Karşı da maçları var. Gitsinler maçlarına. Yakın Doğu ile ne ilgileri var. Böyle saçma bir şeyler görmedim" dedi

"Bize karşı düşmanlık yapıyorlar"

Başkan yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bizim arkadaşlarımız arıyorlar, başkan ve yöneticiler maça gelecek, 10 kişilik yer ile yüzde 10 bilet hakkımızı verin diyorlar. Bu haklarınızı vermeyiz diye o Hulki efendi, yönetici arkadaşlara emniyet toplantısında diyor ki; ‘Biz vermeyiz, Aziz Yıldırım da gelemez, Mahmut Uslu da gelemez.’ Bunlar kendilerini dev aynasında görüyorlar. Biz Türkiye’nin her yerinde, en kavgalı olduğumuz yerlere de gittik; o kulüpler bizi misafir etti. Protokol tribünün de 3-5 kişilik yerimiz vardı, bize 15-20 kişilik yer açtılar. Beşiktaş, Galatasaray’a gittiğimiz zaman veya onlar bize geldiği zaman saha içinde ne kadar mücadele edersek edelim; saha dışında da birbirimize hep saygılıyız, saygılı olmaya çalışıyoruz. Bunlar bir de kulüp üyesi. Bize karşı düşmanlık yapıyorlar."

"Bizi karşılamadılar"

Aziz Yıldırım, "Başkan gelemezmiş buraya. Ben yıllarımı verdim Caferağa’da, bu salonu Fenerbahçeli yöneticiler yaptı. Ali Dinçkök’ler, Mete As’lar, Tanju Zobun’lar. Bunlar yaptılar salonu. Biz salonu yapınca geçen sene buradan ayrıldık. 15 sene ben bu salonda, basket, voleybol; şampiyonlukları gördük, yaşadık. Bak, gelemeyecekmişim bu salona. Geldim. Salı günü yine geleceğiz. Ayıp ya. Protokolde 3-4 kişilik yer veriyorlar. Geri kalana kendileri yayılmışlar. Ayak ayak üstlerine atmışlar. Keyifleri yerinde sanki biz şeyiz. Sen kulüp üyesi isen, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı, yöneticisi gelmiş. Kalkarsın, merhaba, hoş geldin dersin. Gelir kapıda karşılarsın. Bizi karşılamadılar. Ne ayağa kalktılar, ne de hoş geldin dediler. Beşiktaş, Galatasaray gelip kapı da birbirimizi karşılamayınca sitem ediyoruz. Bizi karşılamadılar! Adam kulüp üyesi ‘salona giremezsin’ diyor. Ayıp" şeklinde konuştu.

"Sürekli bizi karalıyorlar"

Fenerbahçe Kulübünü sürekli karaladıklarını iddia eden Başkan Yıldırım, “Yakın Doğu Üniversitesi’nin asıl adı Basketbolu Geliştirenler Derneği. Geçen sene buradaki yönetici Işık bizden, birde Hulki var; sürekli bizleri karalıyor. Televizyonlara mesaj atıyor, biz sesimizi çıkarmıyoruz. Bizim 250 bin TL verdiğimiz Olcay’a 600 bin TL vererek transfer ettiler. Quanitra Hollingsworth’e biz 300-350 bin dolar veriyorduk, 600 bin dolara; biz Final Four oynarken, bu oyuncuları transfer ettiler. Bunlar Fenerbahçe'de yöneticilik yapmış insanlar. Bunları yapabilirsiniz ama siz Fenerbahçe’de yöneticilik yapmışsanız, gelirsiniz Fenerbahçe yönetim kuruluna sorarsınız. Bir de kongre üyesisiniz" diye konuştu.

"3 tane oynayan oyuncumuzu transfer teklifi ile kandırıyorlar"

Oyuncularının transfer teklifi ile kandırıldığını savunan Yıldırım, "Bu sene yine Lavender, Ayşe Cora, Tuğçe’ye ve başkalarına da yazılı teklif veriyorlar. Bunlar tespitli. Daha biz kendileriyle maç yapacağız. Lavender bunlara fiyat veriyor. Ozan Beye deniliyor ki, ‘O çok yüksek fiyat verdi onu alamayız.’ Böyle bir ahlaksızlık var mı? Şike diyorsan, al sana şike! 3 tane oynayan oyuncumuzu transfer teklifi ile kandırıyorlar. Bunları da geçtik" açıklamasında bulundu.

"Bu ligde şike var"

Ligde şike var iddiasında bulunan Başkan Yıldırım, "Bu yetmiyor bugün Beşiktaş-Fenerbahçe maçı var. Bize 97 adet bilet veriyorlar. Kavga, dövüş, federasyon araya giriyor. Bize Yakın Doğu Üniversitesi olarak yazı yazıyorlar. O zaman bu ligde şike var. Girne, Yakın Doğu’nun takımı bir de bu da onların takımıysa, sponsor değilse; iki takım aynı ligde oynamaz. O zaman şike olur. Bunları herkes biraz görecek. Ondan sonra hava yapıyorlar, hakemlerle oynuyorlar. Bugün gelme sebeplerimden birisi buydu. Hakemlere oynuyorlar" dedi.

"Bunlar Fenerbahçeli falan değil"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım konuşmasını şöyle tamamladı:
"Sinirliyim tabii, Sen Fenerbahçeliyim diyorsun, Fenerbahçe’ye kötülük yapabilir misin? Ben başkanlığı bıraktım gittim, ben Fenerbahçe’ye kötülük yapabilir miyim? Fenerbahçe’nin aleyhine bir şey olduğu zaman en önce ben dokunurum, ne oluyor. Bunlar Fenerbahçeli falan değil. Bunların Fenerbahçe ile ilgisi yok. Aziz Yıldırım’a kızabilirsin, Mahmut Uslu’ya kızabilirsin. Bunlar ayrı konular. Ama sen Fenerbahçeli isen, Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor, sen de oynuyorsun. Dostça sahada mücadele ederler. Hangisi yenerse onu hep beraber alkışlarız. Bu kadar basit.

Üyelikleriyle ilgili gereken yapılmıştır, yapılacaktır. Biz duruyorduk, bir şey olmasın diye. Disiplin kurulu ve diğerleri ne yapması gerekiyorsa yapar. Fenerbahçe başkanı giremezmiş, Fenerbahçe başkanı her yere girer. Bizde öyle bir yürek var ki, onların lafları tuzlarıyla... 15-20 senede herkes görmüştür. Fenerbahçe başkanı, yöneticisi niye gelemiyor? Bir şey mi yaptı size? Bizim tüzüğe göre, hiçbir takımda görev alamaz, yapamaz. Ben bunu yumuşattım. Bunlar Fenerbahçe’ye düşmanlık yapıyorlar. Böyle bir şey olmaz. Oyuncumuzu çalıyorlar. Bize her türlü hakaret. Salonlara sokmama, tehdit etme. Ben bunlara gelir miyim? Bunlarla ömrüm geçmiş."

Etiketler:
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Aziz Yıldırım'a inceleme
 
İstanbul Fatih’te silahlı çatışma: 1’i polis 2 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Aziz Yıldırım'a inceleme
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol ...
Igor Tudor: "Galatasaray’da problem hoca değil"
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-1 kaybedilen Kasımpaşa karşılaşmasının ...
Beştepe dayanışması
Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği Teknik Direktörü ...
 
Tek farkla zirveye
Ankaragücü, sezonu 22 galibiyet ile tamamlarken, en çok 1-0’lık skorla ...
Başakşehir son dakikada kazandı: Zirvede rekabet kızıştı
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. hafta açılış maçında sahasında ...
Taha Akgül, Avrupa Şampiyonu
Taha Akgül, Avrupa Güreş Şampiyonası serbest stil 125 kiloda altın madalya kazandı.
 
Ergin Ataman’a 3 maç ceza
Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Galatasaray Kulübü Antrenörü ...
Üçüncü yıldız Halkbank’tan
Mavi-beyazlılar, Efeler Voleybol Ligi finalinde, Arkas’ı deplasmanda 3-2 ...
Manchester United, avantajı kaptı - Celta Vigo: 0 - Manchester United: 1
İngiliz ekibi Manchester United, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Almazsan artmaz! 
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri