Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Ege Denizi’nde deprem
Ege Denizi’nde deprem
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
HABERLER>GÜNDEM
2 Mayıs 2018 Çarşamba - 14:56

Ahmet Recep Tekcan Kars'tan Aday Adayı

Karslı başarılı bürokrat Dr. Ahmet Recep Tekcan 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerine katılmak için AK Parti Kars İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığını açıkladı.

Ahmet Recep Tekcan Kars tan Aday Adayı

Karslı başarılı bürokrat Dr. Ahmet Recep Tekcan 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerine katılmak için AK Parti Kars İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığını açıkladı

Dr. Ahmet Recep Tekcan ve beraberindeki kalabalık grupla Kars AK Parti İl Başkanlığı'na gelenleri il Başkanı Adem Çalkın karşıladı.

Karşılamanın ardında 24 Haziran seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yapan Dr. Ahmet Recep Tekcan yaptığı konuşmasında; Kars'ta doğdum, büyüdüm, öğrenim ihtisasımı tamamlamak üzere bir çok farklı illerde bulundum. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde görevde bulunduğum 23 yılda başkanımızın emirleri ile Kars'a ve Karslılara hizmet etmeye çalıştım. Elimden geldiğince insanlarımıza hizmet etmeye çalıştım. Ankara'nın en gözde yeri Altınpark içerisinde Kars Evi yapıyoruz, bitmek üzere, orada bulunan hemşerilerimizin toplanacağı birlik ve beraberlik içerisinde olabilmeleri için. Karsa hizmet etmek için varız. Bu hizmeti taçlandırmak ve daha güzel hizmetlere imza atabilmek için milletvekili aday adayı olarak huzurunuza geldik. Teşkilatlardan gelen bir kardeşinizim, sayın başkanımız ve partimiz tensip görürse bu göreve talibim. İnşallah hep beraber komutanımızla birlikte öncelikle Reisimizi 2. tura kalmadan fitneye fesada mahal vermeden Başkan yapacağız. Bu aynı zamanda bizim insanı, imani ve itikadi borcumuzda aynı zamanda , bu dava kutlu bir davadır, bu dava Türkiye Cumhuriyeti'nin milli şahlanışının davasıdır. Türkiye'den başka islamın bayrağını taşıyacak ülke yoktur. Bu islamın davasıdır, Türkün veya başka birisinin davası değil. İslam Aleminin şuan ki durumda tek Lideri Türkiyedir, Recep Tayyip Erdoğan'dır, bizlere düşen görevde , öncelikli hedefimizde Reisimizide bu ülkenin başına yeniden Başkan yaptırmak. İnşallah yeni sistemimizde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk başkan olarak göreceğiz. İl Başkanımız Adem Çalkın bizlere ne emrederse gece gündüz çalışacağız, dağ taş demeden çalışacağız. Gayret bizden muvaffakiyet Allah'tan. Bütün arkadaşlarımza kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın." dedi.

Dr. Ahmet Recep Tekcan Kimdir?
1960 yılında Kars’ta doğdu. Annesi Karslı, babası Erzurum kökenlidir. İlk öğrenimini Kars’ta, orta öğrenimini  Ankara’da tamamladım. M.Ü’inde iki yıllık Yabancı Diller Enstitüsü’nü 1981 yılında bitirdim. Daha sonra aynı okulda Basın Yayın Fakültesi’nde okudum. Ardından Ankara Üniversitesi İ.F’den 1986-87 yılında mezun oldum. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Genel Türk Tarihi Bölümü’nde Yüksek Lisansını yaptım Kerkük şehri üzerine yazdığım kitapla tamamlayarak yaptım. Arkasından  aynı bölümde doktora öğrenciliğine başladım, halen Gazi Üniversitesi’nde doktora yapıyorum. Doktora tezimde Osmanlı da Şehir ve Muhtesiplik’dir.

1988-1990 Öğretmenlik, 1990-1995 Devlet Lisan Okulu’nda Müdür Yardımcılığı, 1995-1999 Devlet Personel Daire Başkanlığı’nda Yabancı Diller Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı, Başbakanlık Müşavirliği ile Parlamenter Danışmanlığı görevlerinde bulundum. 1999 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanlığı görevine atandım. 2002 yılında APK Daire Başkanlığı’na  daha sonra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirildim. Buz Sporları Federasyonu, Masa Tenisi Federasyonu, Ankara Yenimahalleliler Derneği, Ankara Tarihi Kent Merkezi, Kültür Varlıkları Onarma, Yaşatma, Koruma, Güzelleştirme Derneği ve TÜRKSAV  Yönetim Kurulu Üyesiyim. Ayrıca, İstanbul Sanatçılar Derneği, GESAM, Yazarlar Birliği, RTGD, Ankara Kulübü gibi sivil toplum örgütlerinin aktif üyesiyim. TODAI’de dört ay eğitim alarak Profesyonel Turist Rehberi Kokart’ına sahip oldum, İşletmelerde döner sermaye uzmanlığı kursu, İngiltere’de Solent Language Center’de İngilizce kursu, İnsan Kaynakları ve İstihdam Kursu, G.Ü. Halkla İlişkiler Uzmanlığı Kursu aldım  

BAŞARI VE ÖDÜLLERİ
2000 Yılı Başkent Grubu Ankara’ya en iyi hizmet edenler ödülü, 2000 Yılı Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ödülü, 2000 Yılı TÜRKSOY Türk Dünyası Hizmet ödülü, 2001 Yılı Türkmen Cephesi Türkmenlere Hizmet Ödülü,  2001 Yılı TÜRKSAV Türk Dünyası Ödülü, 2001 Yılı Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu ödülü, 2001 Yılı KANÇODER ( Kanserli Çocuklara Yardım Derneği ) ödülü, 2001 Yılı Ankara Hemşehri Dernekleri Kültür ödülü, 2001 Yılı Yazarlar Birliği Türk diline katkı ödülü, 2001 Yılı Afrika Ülkeleri Kültür ödülü , 2002 Yılı Mahalli İdare Gazetesi Yılın en Başarılı Yerel Bürokratı ödülü 2003 yılı Birleşmiş Milletler İnsan Haklarına katkı onur ödülüne layık görüldüm. İyi derecede Arapça ve İngilizce, Azerice, Orta Derecede Rusca ve Uygurca biliyor.

 

 

Etiketler:
 
Bakan Fakıbaba’dan kıyma ve et fiyatı açıklaması
 
Mezuniyet töreninde bomba paniği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YSK'dan operasyondaki askerlerle ilgili açıklama
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Yurt dışında görev yapan ...
150 yıllık tarihi lise binası restorasyondan sonra kapılarını ilk kez açtı
Restorasyonu tamamlanan yaklaşık 150 yıllık tarihi binada bugün faaliyet ...
Seçmen listeleri muhtarlara teslim edildi
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmen listeleri ...
 
Güney Kore Devlet Başkanı Moon: İş birliğimizi uluslararası alana taşımak istiyoruz
Güney Kore Devlet Başkanı Moon, Türkiye ve Güney Kore'nin, G20 ve MİKTA ...
DOSİAD: ‘AK sürece minnettarız’
Doğu Anadolu Sanayici ve İş adamları Derneği (DOSİAD) tarafından yapılan ...
CHP, İYİ Parti, SP ve DP ittifakta anlaştı
CHP, İYİ Parti, SP, ve DP ittifak konusunda anlaştı. Resmi açıklamanın ...
 
İçişleri Bakanlığı'ndan 1 Mayıs açıklaması
İçişleri Bakanlığı, 1 Mayıs ile ilgili bir açıklamada bulundu.
1 Mayıs tüm yurtta kutlandı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm yurtta etkinliklerle kutlandı.
Türkiye'nin en genç Milletvekili adayları! Biri 18, diğeri 19 yaşında...
Seçilme yaşının 18’e düşürülmesi ile birlikte gençler de milletvekili ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri