Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Ocak Ayında 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi
Ocak Ayında 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi
İstanbul'da Kara Para Aklama Operasyonunda 10 Tutuklama
İstanbul'da Kara Para Aklama Operasyonunda 10 Tutuklama
Aile Bakanlığı, 450 Zararlı Dijital İçeriğe Müdahale Etti
Aile Bakanlığı, 450 Zararlı Dijital İçeriğe Müdahale Etti
Türkiye'nin Ortanca Yaşı 35’i Aşmaya Hazırlanıyor
Türkiye'nin Ortanca Yaşı 35’i Aşmaya Hazırlanıyor
Edirne'de Gri Kategorideki İki Terörist Yakalandı
Edirne'de Gri Kategorideki İki Terörist Yakalandı
HABERLER>SPOR
23 Şubat 2019 Cumartesi - 14:21

Eryaman’da ateş dansı

İkinci yarının ilk dört haftasında peş peşe gelen yenilgiler kabusundan, geçen hafta Elazığspor karşısında aldığı galibiyetle kurtulan kırmızı-siyahlılar, yeni bir seriye geçmek için mutlak kazanmayı hedefliyor.

Eryaman’da ateş dansı

Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nin 23. haftası, tepedeki takımlar için kritik 90 dakikalara sahne olacak. Bu maçların ilkinde, 44 puana sahip üçüncü sıradaki Gençlerbirliği, 41 puanla bir basamak geriden gelen Ümraniyespor ile bugün Eryaman Stadı’nda karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak müsabakayı, Atilla Karaoğlan yönetecek.

47 puanlı lider Abalı Denizlispor ile 44 puanlı takipçisi Osmanlıspor ise zirvenin gidişini değiştirebilecek maçta yarın, Denizli’de karşı karşıya gelecek. 

Ligde ilk 8 maçını kazanan ve devre arasına 41 puanla lider giren Gençlerbirliği, ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı.

İkinci devredeki ilk 4 maçını kaybeden Gençlerbirliği, geçen hafta Tetiş Yapı Elazığspor’u, deplasmanda 2-1 yenerek, kötü gidişe “dur” dedi.

RAKİP SON DÖNEMDE ÇIKIŞTA

44 puanı bulunan Gençlerbirliği, Abalı Denizlispor ile Osmanlıspor’un karşı karşıya geleceği haftada Ümraniyespor’u yenerek haftayı karlı kapatmayı hedefliyor.

Son 8 haftada 1 kez kaybeden 41 puana sahip Ümraniyespor ise Gençlerbirliği engelini geçerek zirveye bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. Ligin ilk devresinde iki takım arasında İstanbul’da oynanan maçı Gençlerbirliği, 2-0 kazanmıştı.

Ümraniyespor deplasmanda oynadığı son 8 maçta kaybetmezken, toplamda da 4 maçta yenilmedi. Gençlerbirliği ise iç sahada oynadığı son iki karşılaşmada, sahadan 2-0’lık sonuçla mağlup ayrıldı.

Başkent ekibinin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını belirtip, “Hem son dönemdeki çıkışları, hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda ortaya koydukları performans bunu belgeliyor. Biz, bundan sonraki süreçte puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İçerde kazanıp, yolumuzda güvenle yürüme hedefindeyiz” diye konuştu.

 
Akustik solo
 
Omuz omuza çalışacağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkent'te şölen vakti
FIBA 2019 Dünya Kupası’na katılmayı garantileyen 12 Dev Adam, Ankara seyircisi ...
A.Gücü’nde kriz aşıldı
Galatasaray maçında oynamak istemeyen, antrenmanlara izinsiz katılmayan ...
Osmanlı’nın zirve yürüyüşü
Oynadığı son 9 maçı da kazanan, 11 maçtır yenilmeyen Yeniçeriler, son ...
 
Eksik kalınca üretken olamadık
Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 10 kişi mücadele ettikleri ...
Yarışa ortak zirveye adayız
Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ikinci yarıdaki ...
Yalçın izne çıktı
A.Gücü’nün tecrübeli stoperi, bundan sonraki süreçte tedavisini bireysel ...
 
Bu tabloyu çok bekledik
Ankaragücü, Eryaman Stadı’na koşan taraftarını, ligde 9 hafta sonra aldığı ...
Asıl rekabet şimdi başlıyor
Gençlerbirliği, ikinci yarıdaki 4 maçını kaybederken, uzun süre önde götürdüğü ...
Şimdilik susuyorum yakında konuşacağım
Sarı-lacivertli ekipte elde ettikleri başarıların üniversitelerde anlatılacak ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Yavuz Münir Saatçi
Yavuz Münir Saatçi
Nereden nereye...
Oylum Demiray
Oylum Demiray
Özlem Zengin’e yapılan linç: Vicdansızlık sınırlarını zorlamak
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Davası olan siyasetçiye örnek İbrahim Aydemir
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Aslolan zarf mıdır mazruf mudur?
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Samimi Müslüman: Ayetlerin Aynasında
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Hayatın zehirleri ve panzehirleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri