Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>SPOR
28 Ocak 2019 Pazartesi - 10:35

Açılışa galibiyet yakışır

Eryaman Stadı’nın galasında, Ankaragücü, Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Açılışa galibiyet yakışır

Sarı-lacivertli ekip, yapımı tamamlanan sahada ilk antrenmana çıkarken, kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, “İkinci yarıda yeni bir başlangıç yapmayı istiyoruz” diye konuştu. Başkent Ankara ve Ankaragücü, bugün farklı bir heyecan yaşayacak. Yapımı kısa süre önce tamamlanan, 22 bin seyirci kapasiteli Eryaman Stadı, Süper Ligin 19. haftasında, bugün oynanacak Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor maçı ile birlikte hizmete açılıyor. Saat 20:00’de başlayacak müsabakayı Halis Özkahya yönetecek. Sarı-lacivertli takım önceki akşam yapımı tamamlanan sahada ilk idmana çıktı. Antrenmanda, transfer tahtasının açılmasını bekleyen Aydın ve Cebrail de yer aldı. Başkan Mehmet Yiğiner, Ankara’daki stat probleminin çözüldüğünü belirterek, “2. yarıda yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

 

TAKIM OLUMSUZ ETKİLENDİ

İlk yarıda mecburiyetten dolayı bazı iç saha maçlarını başka şehirlerde oynadıklarını hatırlatan Yiğiner, şöyle konuştu:

“Bu, takımı olumsuz etkiledi. Topladığımız 20 puan bana göre az değil. Önemli eksiklerimiz var. Transfer yasağımızı kaldırarak, kadro derinliğimizi artırmamız lazım. Ligin 2. yarısında bambaşka bir A.Gücü görmek istiyoruz. Son 4-5 maçta ciddi düşüş yaşadık. Allah’ın izniyle negatif durumu pozitife çevireceğiz.”

 

KOMİSYONUN ÇALIŞMASI ÖNEMLİ

 

“Şehrin merkezine 55 bin kişilik bir başka stat yapılacak. Eryaman’da kardeş takım Gençlerbirliği ile birlikte oynayacağız. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Spor Bakanımıza, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu stat belki 2-3 ay geç açılacaktı. Sayın Mehmet Özhaseki devreye girdi, komisyon oluşturdu. Bu komisyon sayesinde stadı oynanabilir hale getirildi.”

 

FUTBOLCULAR GELMEYE BAŞLAYACAK

 

“Görüştüğümüz futbolcular kısa sürede gelmeye başlayacak. Transfer yasağını pazartesi kaldırsak da bu isimler oynayamayacak. Listeyi 24 saat önce bildirmek gerekiyor. Katkı sağlanmadığı gibi, düzeni bozmaya çalışanlar var. Başka takımlara reklam verip, A.Gücü’nde yöneticilik yapabiliyor. 7 yıllık mücadelenin sonunda Süper Lig’e çıktık, kolayca düşmek istemiyoruz. Taraftar rahat olsun.”

 

DESTEK ALACAĞIMIZA İNANIYORUM

 

“Takımda önemli eksikler var. Bu eksikliği, ev sahibi olma ve taraftar desteğiyle artıya çevireceğiz. Taraftarmız birlik ve beraberlik içinde takıma sahip çıksın. Allah’ın izniyle galip ayrılırsak A.Gücü’nün yolu açılacaktır. Bu statta ciddi destek alacağımıza inanıyorum.”

 

MENAJERLER KAFA KARIŞTIRIYOR

 

“Futbolcularımız bazı fotoğraflarda yer aldı. Hiç olmayacak bir iş. Fotoğrafın altındaki, (Futbolcularla konuştuk, alacakları yok sadece kalpleri kırılmış) yazısı düşündürücü. Menajerler, futbolcuları gezmeye götüreceğiz diyor, kandırıp farklı yerlere taşıyor. El Kabir, problemli bir futbolcu. Sözleşme haricinde ekstra para istiyor. Biz, veremeyeceğimizi söyledik. (Bu şartlarda kalmak istemiyorum, benden daha çok para alanlar var) dedi. Biz, menajer tayfasıyla birlikte hatalı transferlerimiz oldu itirafında bulunduk. Bu kez kadro mühendisliğinde bir hata yapmayız.”

 

ÖNEMLİ OLAN A.GÜCÜ VE ARMA

 

 

“Ortada seçim yokken adaylar çıktı. Bu kabul edilecek bir mantık değil. Onların kendine göre planları vardı, bu plan tutmadı. Biz dimdik ayaktayız. Eski düzen olsaydı, yönetim çoktan gitmişti. Bu kadar baskıya dayanamazlardı. Bizim için önemli olan A.Gücü ve arma. Kim katkı sağlayacaksa, kim bu kulübü ileri götürecekse, bayrak yarışı deriz ve genel kurulda aday olmadan devrederiz. Ortaya bir şeyler konması lazım. Lafla peynir gemisi yürümez. Memlekette ne sahtekarlar, ne dolandırıcılar var. Neleri gördü bu memleket. Şimdi biz neden bu tezgaha düşelim.”

TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ankara takımları için müthiş bir stat yapıldığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ankara’nın böyle bir stada ihtiyacı olduğuna değinen Kaplan, “İlk maçımızda seyirci desteğini de arkamıza alarak Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmak istiyoruz. Bizim en büyük desteğimiz, taraftarımız. Onları yanımızda gördüğümüz zaman kazanmak için daha farklı motive oluyor, üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

BOZKURT’UN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

Ankaragücü taraftarı olan, 23 yaşındaki engelli Ahmet Can Bozkurt’un en büyük hayali gerçek oldu. Sarı-lacivertlilerin Eryaman Stadı’ndaki ilk idmanını izlemeyi hayal eden Ahmet Can Bozkurt, futbolcularla bir araya gelirken büyük sevinç yaşadı. Babası Murat Bozkurt, oğluna moral desteği sağlayanlara teşekkür etti.

 
Mekanik sayaca 13 bin başvuru
 
Gündem Ankara
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankaragücü’nde yüksek gerilim
Sosyal medya üzerinde açılan “Yiğiner şartsız istifa” hesabına mevcut ...
Eryaman Stadı santraya hazır
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Yeni statta, centilmenliğin ...
Ankaragücü’nde şartlı istifa
Gerilimin yükseldiği Başkent ekibinde, başkan Yiğiner görevi bırakma ile ...
 
Kayıp lider
Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda kendisini eleyen Hatayspor’a, ligde de yenildi: 3-1.
Etimesgut rüzgarı
Sonraki dönemde 20 puan toplayıp, ilk yarıyı 12. basamakta bitiren siyah-beyazlılar, ...
Beştepe’de ayrılık rüzgarı
Transfer tahtasını açma girişimlerini sürdüren A.Gücü’nde, bir oyuncu daha kulüpten ayrıldı.
 
Eryaman Stadı’nda Son sürat çalışma
Ankara’da inşası süren Eryaman Stadı’nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak ...
Madalya gururu
Bu tabloda, Başkentli isimler de önemli bir yer tutarken, Milli tekvandocu ...
Başkentin gururu
Basketbolda Tahincioğlu All-Star 2019’un başantrenörleri belli oldu.
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri