Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Terörle Mücadele Bizim Kırmızı Çizgimizdir
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Bakan Güler Gaziler Günü'nü Kutladı
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
Ticaret Bakanlığı 8 Ayda 815 Milyon Lira Ceza Kesti
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
MİT, PKK’nın Sözde Gara Sorumlusunu Etkisiz Hale Getirdi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
18 Aralık 2012 Salı - 09:37

Yılın son gününde yıldızlı geceler

2012’yi uğurlamaya hazırlandığımız şu günlerde başkenti, yeni yıl heyecanı sardı. Yılbaşı gecesi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü Ankara, birbirinden ünlü isimlerle 2013’ü karşılayacak. Hemen her mekan, 31 Aralık’ta unutulmaz bir yılbaşı için renkli organizasyonlar hazırladı.

Yılın son gününde yıldızlı geceler

CK Hotel Farabi

Gece hayatının sevilen ismi “Kuşum Aydın”, yılbaşında CK Hotel Farabi’de sahne alacak. Gece Özer Balkan Orkestrası’nın performansı ile başlayacak ve Oryantal Aylin ile devam edecek. Saat 23:00’ü gösterdiğinde ise Aydın sevenleriyle birlikte olacak. Dj performansının da sergileneceği gecede program, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Saat: 20:00’de başlayacak yılbaşı eğlencesinde fiyatlar 189 TL ile 349 TL arasında değişiyor.

Büyükhanlı Park Hotel

Şarkıcı Nadide Sultan, Büyükhanlı Park Hotel’deki yılbaşı kutlamalarında sahne alacak. Yılbaşı özel programını Okan Karacan sunacak. Grup Entrerasound ve Oryantal Aylin şovlarıyla geceye renk katacak. Yeni yıla dakikalar kala Nadide Sultan sahne alarak geri sayımı tüm konuklarıyla birlikte yapacak ve geç saatlere kadar şarkılarıyla Başkentlileri coşturacak.Yılbaşı programını saat 20:00’de başlarken, etkinlik fiyatları ise 169 TL ile 369 TL arasında değişiyor.

Congresium

Son yıllarda ulusal ve uluslararası arenada kazandığı ödüller, liste başı parçaları ile Türk Pop müziğinin en güçlü kadın sanatçılarından biri olarak öne çıkan Hadise, yeni yıl partisi için Ankara’yı seçti. Avrupa’nın en büyük ikinci kongre merkezi olan Congresium’da binlerce hayranı ile birlikte harika bir geceye imza atacak olan Hadise, dekor, ışık ve ses gösterileri ile Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatacak. 3 bin 500 metrekare gibi rekor büyüklükte bir alanda gerçekleştirilen ilk parti olma özelliğini taşıyacak yeni yıl partisinde konuklar eğlenceli bir gece yaşayacak. Türkiye’nin en önemli DJ’i David Şaboy ve ritim ustası İlker Çolak da geceye renk katacak diğer isimler olacak. Etkinliğin sahne önü fiyatı ise 150 TL.

Swissotel

Pop müziğin başarılı sesi Bengü, yılbaşı gecesi Swissotel’de sahne alacak. Oryantal şov DJ performansı ve Ankara gece hayatının sevilen isimlerinden Sertaç Balcı ile renklenecek gecede, 2012’in son saatlerinde Bengü ile eğlence tavan yapacak. Gecede kişi başı fiyat 185 TL ile 585 TL arasında değişiyor.

Jolly Joker

Yaptığı besteler ve yazdığı sözlerle adından söz ettiren Soner Sarıkabadayı, yılbaşında Ankara’nın sevilen konser mekanlarından Jolly Joker’de sahne alacak. Ünlü sanatçı, Kendisine ait olan ve sanatçı dostlarının seslendirdiği eserlerinde yer alacağı, ‘’Hit’’ olmuş 30’a yakın şarkıdan oluşan repertuarı ile geceye damga vuracak. After partide ise Erdem Kınay ve Merve Özbey’in performansı ile sabaha kadar eğlence devam edecek. Kişi başı fiyat ise 100 TL.

Ambassadore Otel

Yılbaşı gecesinde eğlencenin doruğa ulaşacağı adreslerden biri de Ambassadore Otel olacak. Gece de Banu Zorlu sahne alırken, Başkent gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden şarkıcı Eren Batu ve Gökhan Ay da eğlenceyi zirveye taşıyacak diğer isimler olacak. Oryantal şovun da gerçekleşeceği gecede sürpriz hediye çekilişleri yapılacak. Gece de kişi başı fiyat 145 TL ile 345 TL arasında değişiyor.

JW Marriot Otel

JW Marriott Ankara, yılbaşı gecesine her zevke hitap eden özel programıyla konuklarına unutulmaz bir kutlama gecesi yaşatmaya hazırlanıyor. Chicago’dan caz müziğin efsanesi Johnny Little’ın performansıyla başlayacak yılbaşı gecesi, İstanbul’dan Vals Orkestrası’nın sahne almasıyla devam edecek. Yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı oryantal şovlar partiye renk katarken, saatler 12’yi gösterdiğinde geceyi Gülben Ergen taçlandıracak.
 
Dedeman

Dedeman Otel’in yılbaşı eğlence programı, kokteyl ile başlayacak. Gece sırasıyla fasıl, Balkan müzikleri ve 45’liklerle devam edecek. 2012’in finalini ise ünlü şarkıcı Özgün yapacak. Limitsiz içki ve zengin menüleriyle dopdolu bir yılbaşı gecesi Ankaralıları bekliyor.

Bilkent Otel

Bilkent Otel, 2012’in son gecesinde konuklara Tuba Doğan ve Serkan Ağır’ın sahne alacağı bir gece hazırlıyor. Kuşkonmaza sarılı somon filetosu, rezene tohumu ile lezzetlendirilmiş yengeç köftesi, dağ kekiği ile lezzetlendirilmiş kuzu sırtı gibi Akdeniz mutfağına özgün yemeklerin yer aldığı menüyle konuklarına güzel bir gece yaşatacak. Gecede konuklara yeni yıl hindisi de ikram edilecek. Limitsiz içkinin olduğu gecede kişi başı fiyatı 215 TL.

 

 
Hanımlar Lokali kayıtları başladı
 
Servis minibüsü şarampole uçtu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Behzat Ç. masasına rezervasyon yarışı
Sokakbaşı Meyhane, son dönemlerde doğal dizi seti haline geldi. Yurt içi ...
Acının en tatlı hali
Sütlü ve hamur işi tatlılarıyla adından tüm dünyada söz ettiren Türk mutfağı ...
Mickey Mouse ile tanıştılar
Büyükşehir Belediyesi, sokakta çalışan çocukları dünyada sevilen çizgi ...
 
LÖSEV’e ambulans alıyor
Ceyhun Yımaz'ın başlattığı #12aralıktalöseveambulansalıyoruz hareketi Twitter'da yankı uyandırdı.
Hobbit’e özel gösterim
Radyo ODTÜ dinleyicileri Hobbit: Unexpected Journey'in ilk gösterimini izleyecek.
Çakallar Ankara’da
Çakallarla Dans 2 – Hastasıyız Dede filminin yönetmeni Murat Şeker, serinin ...
 
302 eserin orijinali yok
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’un Resim Heykel Müzesi’yle ilgili ...
Başkentli işten çıkıp dans etmeye gidiyor
‘Memur kenti’ algısının hakim olduğu Başkent’te vatandaşlar, iş sonrası ...
Toplu iğnenin başına Mevlana Müzesi yaptı
Başkent’te 35 yıldır el sanatları üzerine çalışan 45 yaşındaki Necati ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum Demiray
Oylum Demiray
Reyting Uğruna Değerlerimizin Yok Edilmesine Dur Demeliyiz
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Pazar yazısı
Yavuz Münir Saatçi
Yavuz Münir Saatçi
Narin yavru üstünden bir taşla birkaç kuş vurma hesabı mı?
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
HÜDAPAR Başkanına: İlk 4 yetmez 66’da hep kalacak! Bu kadar net…
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
KÜRTLEŞMİŞ ERMENİLER VE YAHUDİLER MESELESİ: ASLINA RÜCU ETMEK
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Şamil Tayyar'a Cevabım: Mümkün Değil!
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri