Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Nisanda Üreticilere 374,7 Milyon Liralık Destek Verildi
Nisanda Üreticilere 374,7 Milyon Liralık Destek Verildi
Gazze’de Can Kaybı 72 Bin 757’ye Yükseldi
Gazze’de Can Kaybı 72 Bin 757’ye Yükseldi
Emine Erdoğan’dan Kazakistan Ziyaretine Dair Mesaj
Emine Erdoğan’dan Kazakistan Ziyaretine Dair Mesaj
2026-2027 Umre Turları İçin Başvurular Başladı
2026-2027 Umre Turları İçin Başvurular Başladı
Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi İçin Kazakistan’da
Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi İçin Kazakistan’da
HABERLER>ASAYİŞ
18 Nisan 2024 Perşembe - 14:32

Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Mahzen-28” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Mahzen-28 operasyonlarında 41 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mahzen-28” operasyonlarında 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 adet tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası ele geçirildiğini ve 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik “Mahzen-28” operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

Yerlikaya, İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova’da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin yasadışı silah üretimi ve ticareti yaptıklarının, çok miktarda silahı bütün ve parça halinde naklettiklerinin ve organize suç örgütlerine ve narkotik suç örgütlerine silah temin ettiklerinin tespit edildiğini belirtti.

Operasyonlar sonucu 137 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 340 adet tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası, 70 adet yiv ve seti açılmış tabanca namlusu, 866 adet polimer tabanca gövdesi, 123 adet tabanca sürgüsü, 100 adet tam otomatik silah üst gövde takımı ve 100 adet dipçik ele geçirildi.

Organize suç örgütlerinin peşinde olduklarını vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

Hibya Haber Ajansı

 
Bakan Ersoy: Türk vatandaşları için bir ayrıcalık getirdik
 
Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Materyal Dijital Platformu öğrencilerin hizmetine açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MSB: Hudutlardan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 373 şahıs yakalandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral ...
“Kıskaç-12” operasyonlarında 60 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-12” ...
"Narkoçelik-12" operasyonlarında 268 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı düzenlenen "Narkoçelik-12" ...
 
Yozgat’ta deprem
Yozgat’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İstanbul’da taksi şoförüne saldırı
İstanbul’un Sarıyer ilçesinde taksi şoförünün hayatını kaybettiği saldırıyı ...
Bozdoğan-25 operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı ...
 
TCG Amasra, Olives Noires Tatbikatı kapsamında eğitimler icra etti
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fransa'nın Toulon'un şehrinde NATO Mayın ...
Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ...
Sibergöz-31 operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 5 ilde nitelikli dolandırıcılık ...
 
YAZARLAR
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Eskiden sokaklar birbirini tanırdı.
Talat Paşa Aydemir
Talat Paşa Aydemir
İnsanlık aynı buhranı yaşıyor
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Algoritma Efendi.
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Sınırın ötesindeki gölge hesap
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Ticaretin gölgesindeki büyük hesap
Oylum Demiray
Oylum Demiray
Gücün dili değişirken
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ANKARA
ANKARA GAZETESİ
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Yerel Haberler Teknoloji
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Ankara Psikolog