Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür"
Bakan Kacır: 'Bilim merkezlerimizde 865 bin gencimizi bilim dünyasıyla buluşturduk'
Bakan Kacır: "Bilim merkezlerimizde 865 bin gencimizi bilim dünyasıyla buluşturduk"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya hep devam edecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya hep devam edecek"
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı

Mehmet Metiner

Erdoğan “Filistin ve din istismarı yapıyor!” diyen alçak!
17 Mayıs 2018 Perşembe

Filistinli kardeşlerimizin hunharca katledildiği günün akşamında çok meşhur bir televizyon kanalında konuşan birinin sözleri tüylerimi diken diken etti. 

CHP yandaşı olduğu için o kanala sıkça çıkartılan, isminin önünde hukukçu titri bulunan zat-ı namuhterem, İsrail terör devletine öfkesini boşaltacağına Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yürekli çıkışına çirkin laflar eşliğinde suçlamalarda bulunuyordu. Güya analiz yapıyormuş görüntüsü altında akla ziyan komplo teorileri eşliğinde liderimiz Erdoğan’a alçakça saydıran o kişiyi izledikçe 24 Haziran seçimlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha anladım. 

Şöyle diyordu mealen: “ABD ilk turda Erdoğan’ı seçtirmek için işbu katliamı Ramazan arifesinde yaptırdı. Şimdi Erdoğan bu katliam üzerinden Filistin ve din istismarı yapacak. Seçim kampanyasını bu istismar üzerine oturtacak. Nitekim bunun ilk sinyalini verdi. Londra’dan yaptığı çağrıyla herkesi Yenikapı mitingine çağırdı.” 

Bu nasıl bir alçaklık örneğidir ya! Bu ne iflah olmaz bir Erdoğan düşmanlığıdır ya! 

Patolojik düzeyde Erdoğan düşmanlığı yapan kişi ve çevrelerin bir de kalkıp utanmadan-arlanmadan Erdoğan’ı “ötekileştiriyor/kutuplaştırıyor!” diye suçlamaları yok mu?  

Ne yaman yalancılarsınız siz ya! Ne yapsaydı Erdoğan söyler misiniz? 

Herkesin sustuğu bir anda yüreğini kuşanarak herkesten önce her zaman yaptığı gibi ABD/İsrail zulmünü lanetlemesi ve milletini Yenikapı’da bütün dünyaya emsal oluşturacak bir protesto gösterisine çağırması sizi niye rahatsız ediyor ha söyler misiniz? 

Erdoğan’ın bu çağrıyı AK Parti adına yaptığını söylüyor! Yalanınızda boğulunuz e mi! 

Erdoğan o çağrıyı Cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptı. Yarın Yenikapı’da yapılacak miting AK Parti tarafından düzenlenen bir miting değil. Herkesin katılımıyla gerçekleştirilecek bir miting. Hem yalancı hem de niyet okuyucusu alçaklarsınız siz ya! Erdoğan’ın bu katliamı seçime tahvil etmek için çalışacağını söyleyecek kadar da namertsiniz... 

*** 

Erdoğan ömrünü bu davaya adamış biridir ve bu konudaki hassasiyeti herkesçe bilinir. Erdoğan’ın “Filistin ve din istismarcısı!” olduğunu söyleyecek kadar yalancı ve alçaksınız besbelli. Daha doğrusu Erdoğan düşmanlığınızı her vesileyle iftira ve yalanlar eşliğinde sürdürmeyi siyaset zanneden alçaklar zümresine dahil olduğunuzdan zerre kadar kuşkumuz yok. 

ABD/İsrail lobisinin Erdoğan’ı devirmek için neler yaptığını herkes biliyor. FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütleri üzerinden Erdoğan liderliğinin nasıl sonlandırılmak istendiği sır değil. Doğrudan Erdoğan’ı devirmeyi hedef alan Gezi, 17/25 ve 15 Temmuz operasyonlarının arkasında hangi güçlerin olduğu herkesin malumu. FETÖ lideri olan deccalın ABD tarafından nasıl korunup kollandığı ve Suriye’nin kuzeyinde PKK’nın nasıl ABD hamiliğinde devletleştirilmek istendiği ortada. Bütün bu aleni gerçekliğe rağmen utanmadan kalkıp ABD’nin Erdoğan’a seçim kazandırmak için bu katliamı tertiplediğini söyleyebiliyorsanız kelimenin tam anlamıyla alçaksınız ve namertsiniz. 

Asıl Filistin ve din istismarcısı sizsiniz. 

Başörtüsünü dün laiklik adına tehdit olarak gören, “siyasi sembol!” diyerek yasaklayan, kızlarımızın başörtüleriyle okumalarını dahi engelleyen sizler bugün “Başörtülerin her yere girmeleri serbest. Biz bu serbestlikten yanayız!” demiyor musunuz? Yahu medyanız marifetiyle “411 el kaosa kalktı” diyen ve siyasi partiniz marifetiyle Anayasa Mahkemesi’ne “Laiklik elden gidiyor!” diye koşturup o özgürlükçü yasayı iptal ettiren siz değil miydiniz? 

Yahu siz değil miydiniz tıpkı ABD ve İsrail ağzıyla HAMAS için “terörist!” diyen? “Afrin’e girilmesin!” diyen ABD ile aynı ağzı paylaşan? Şimdi kalkmış utanmadan ABD üzerinden Erdoğan’ı vurmaya kalkışıyorsunuz ve yenilginize şimdiden kılıf hazırlıyorsunuz! 

Şimdi milletimiz daha iyi anlıyor artık: Erdoğan düşerse sadece Türkiye’nin değil İslâm dünyasının ve mazlum milletlerin ne çok şey kaybedeceğini... 

O yüzden milyonlarla Yenikapı’da olacağız. 

15 Temmuz’da ölümüne sahip çıktığımız Erdoğan’ımızı 24 Haziran’da alçaklara ve hainlere yedirmeyeceğiz! 15 Temmuz’da başaramadığınızı, 24 Haziran’da başarmanıza asla izin vermeyeceğiz! 

 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri