Home2021-01-21T08:36:26+00:00

Grannos’a Genel Bakış

Türkiye’nin En Büyük Termal Spa Merkezi

Grannos Thermal Detox & Well-Being Programları bedeninizin isteklerini yerine getiren temiz, yalın olabildiğince vitamin içeriği korunmuş lif zengini bir beslenme programı. Beraberinde uygulanacak fiziksel aktivite, masaj terapileri, çamur banyosu, lenf drenaj ve ozon uygulamaları ile vücudunuzun toksinlerden arınmasını hedefleyen bir programdır.

Avatar

Aile Banyoları

Avatar

Isıtmalı TaşYatak

Avatar

Cilt Bakım Üniteleri

GRANNOS TERMAL TOPLANTI

Otel hizmetinin bir bütün olduğunu, balo ve toplantı salonlarına; gerek iş gerekse kutlama için davet ettiğiniz konuklarınızı, önce sizlerin sonra Grannos’un adına mükemmel şekilde ağırlanması gerektiğini biliyoruz. Tercih edilmemizin gururunu, size layık olma sorumluluğundan ayırmıyoruz. Çıtamızı daima yükselttiğimiz için memnuniyetinizi garantiliyoruz. Yüksek teknoloji ile donatılmış tümü klimalı, kablosuz internet erişimine sahip salonlarımızda yapacağınız konferans, bayi toplantıları, ürün lansmanları ve seminerlerinizden verimli sonuçlar almanız için nitelikli ortamlar yarattık. Grannos’un çok amaçlı yedi salonunda unutulmaz düğünlere, bayilerin keyifle katıldıkları lansman toplantılarına ya da şirket sunumlarına ev sahipliği yaparak, 800 kişiye varan görkemli mekanlarımızda, fark yaratacak iddialı bir hizmet sunuyoruz.

column1-image1Zümrüt Salonu

Ayrıntılı Bilgi

column1-image1Yakut Salonu

Ayrıntılı Bilgi

column1-image1Safir Salonu

Ayrıntılı Bilgi

column1-image1Kuvars Salonu
Ayrıntılı Bilgi

column1-image1İnci Salonu

Ayrıntılı Bilgi

column1-image1Engürü Salonu

Ayrıntılı Bilgi

AKTİVİTELER

Gün içinde, dinlenmeyi eğlenceye çevirecek, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerimiz ile hizmetinizdeyiz. Çocuklarınız için özel olarak tasarladığımız 12 D sinema odasından, play station bölümüne, özel çocuk oyuncakları ve simülatörlerine kadar düzenlenmiş alanda siz de onlarla yeniden çocuk olmak isteyeceksiniz… Ya da, çocuklarınız bize emanetken siz; ATV, doğa yürüyüşü, bilardo, tenis kortu veya farklı oyun aktiviteleri ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz… Coffee Break ( 5 Çayı ), Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Aquapark, Fitness Merkezi, ATV Turları, Bisiklet Turları, Doğa Yürüyüşleri, Bilardo, Masa Tenisi, Tavla – Okey, Kağıt Oyunları, Mini Golf, Çocuk Kulübü, 12D Sinema, Play Station, Oyun Simülatörleri

12D Sinema

EĞLENCE VAKTI

Bilardo ve Langırt

EĞLENCE VAKTI

ATV Safari

SPOR VAKTI

Basketbol, Tenis, Voleybol

SPOR VAKTI

Bisiklet Turu

SPOR VAKTI

Oyun Salonu

EĞLENCE VAKTI