Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara 94 milyon lira ceza uyguladı
Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara 94 milyon lira ceza uyguladı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
AYM üyeliğine Prof. Dr. Ömer Çınar seçildi
AYM üyeliğine Prof. Dr. Ömer Çınar seçildi
'Odacılar' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi
"Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
HABERLER>SPOR
11 Eylül 2017 Pazartesi - 11:52

Taraftarın sabrı taştı

TFF Birinci Lig’in 4. haftasında sahasında Balıkesirspor Baltok’a 2-1 yenilirken, 19 Mayıs Stadı’nda hem hüzün hem de gerilim vardı. Takımlarının sezondaki ilk galibiyetine tanıklık etmek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, yeniden yuvaya dönen Umut Nayir’in golü ile kısa süreli sevinç yaşasa da ma

Taraftarın sabrı taştı

TFF Birinci Lig’in 4. haftasında sahasında Balıkesirspor Baltok’a 2-1 yenilirken, 19 Mayıs Stadı’nda hem hüzün hem de gerilim vardı. Takımlarının sezondaki ilk galibiyetine tanıklık etmek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, yeniden yuvaya dönen Umut Nayir’in golü ile kısa süreli sevinç yaşasa da maçın bitiminde üzgün bir şekilde evinin yomlunu tuttu. 
Taraftarlar, sezon başından bu yana ‘takıma sabır’ gösterilmesini isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal’a özellikle rakip takımın ikinci golünden sonra tepki gösterirken, kendisini istifaya çağırdı. Kartal’ın, oyuncu değişiklikleri de taraftarı öfkelendirirken, eleştirilerin odağında kalan diğer isim ise tecrübeli forvet İlhan Parlak oldu. 

ÜSTÜN OYNAYAN TARAF BİZDİK

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Üstün oynayan, kazanmak isteyen bir Ankaragücü vardı” diye konuştu.
Maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını, bükün hazırlıklarını bu yönde yaptıklarını vurgulayan Kartal, şunları söyledi:
“İlk devre gayet iyi bir futbol oynadık. Direkten dönen bir topumuz vardı. İkinci yarı oyuncularıma, (Hava çok sıcak, enerjilerimiz 90 dakikaya göre ayarlayalım. Ne olursa olsun kontrol ve disiplini elden bırakmamız gerektiğini) anlattım. Golü de bulduk. Golden sonra oyunu dengelemek için Arif’in yanına güçlü bir orta saha alıp ikinci ve üçüncü golü atmayı hedefliyorduk. Tesadüfen rakibin önüne top düştü ve rakipte golü buldu. Yediğimiz golden sonra oyun disiplinini kaybettik. Kazanma hırsı ve arzusuyla arkada rakibe boşluklar bıraktık. Rakip de bunu değerlendirdi. Mağlup olduk. Üzgünüz oyuncularımızla birlikte hafta içi analizini yapacağız. Gerekli değerlendirmeyi yapıp önümüze bakacağız.”

İLHAN ÖNEMLİ BİR OYUNCUMUZ

İlhan Parlak eleştirilerine de yanıt veren Kartal, şöyle konuştu:
“Şimdi baktığımız zaman İlhan bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesidir. Geçen sene Süper Lig de oynamış. İlhan 3-4 bölgede oynayabilen, 90 dakika içerisinde belki en çok ayağa kafasını sokup mücadele eden oyunculardan biri. Belki gol atamıyor ama o kadar çok mücadele ediyor ki gol bölgelerinde birazcık yorgun kaldığı için bunları değerlendiremiyor. Belki bugün böyle düşünenlerin yarın en çok alkışlayacakları futbolcu olabilir.”

TALİHSİZ GOLLER YEDİK

Ankaragücü kalecisi Korcan Çelikay, maçla ilgili değerlendirmesinde, oyuna iyi başladıklarını belirtip, şunları söyledi:
“İlk yarıda direkten dönen bir topumuz var. Gol için bastırdık ama olmadı. İkinci yarıda istediğimiz golü bulduk. Sonrasında kale önünde yaşanan karambolde top arkadaşımıza çarpıp onların önünde kaldı. Talihsiz goller yedik. İkinci gol için gidince kalemizde açık verdik. Bu günler de geçecek. İnşallah en kısa zamanda uyum sorununu hallederiz.”
Alihan Kubals da çok üzgün olduğunu belirterek, “Kazanmayı çok istedik ancak olmadı. Şanssız goller yedik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı.

UMUT İLK MAÇI BOŞ GEÇMEDİ

Ankaragücü alt yapısından yetişen Umut Nayir, bir kaç gün önce Osmanlıspor’dan kiralık olarak tekrar Ankaragücü’ne dönerken, çıktığı ilk maçta takımının tek golünü atmayı başardı. Kenan’ın, köşe atışından gelen ortasına iyi yükselip, kafayı vuran ve topu filelere gönderen genç golcünün, maç içindeki gayreti de taraftarı takdirini aldı. Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Kartal, 11’de iki yabancı oyuncuya şans verirken, 3 ismi kenarda tuttu. Yeni transferlerden Doka da ikinci yarıda oyuna dahil oldu. 
Ligde geride kalan 4 haftada; 2 beraberlik ve 2 yenilgi alıp, 2 puan toplayan Ankaragücü, beşinci haftada, 4 maçını da kazanan lider Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak.

ALTAY'A 3 YOLCU

Ankaragücü’nün geride kalan sezon şampiyon kadrosunda yer alan oyunculardan ikisi daha Altay’a gitti. Sarı-lacivertle ekibin ümit milli kalecisi Emre Koyuncu, siyah-beyazlılara kiralandı. Emre, Korcan’ın sakatlığı nedeni ile forma giymediği ve 2-0 kaybedilen Elazığspor karşılaşmasında kaleye geçmişti. Osmanlıspor’dan Uruguaylı kaleci Santiago Mele’nin kiralanmasının ardından bu yönde bir tasarruf uygulandığı belirtildi.
Birinci transfer döneminin son gününde Başkent ekibinde bir ayrılık daha yaşandı. Biten sezonda sahada en çok kalan isimlerden biri olan Ferhat Çulcuoğlu ile karşılıklı anlaşılarak, sözleşmesi sonlandırıldı. Ankaragücü’nün forvet oyuncularından Muharrem Ozan Cengiz de daha önce Altay’a gitmişti.

KARAMAN'DAN İCRA GELDİ

Ankaragücü yönetimi yıllardır ödenmemiş borçlar ile uğraşırken, yeni bir icra şokuyla sarsıldı. 2009-2010 sezonundaki konaklama ücretinin ödenmemesinden dolayı Ankaragücü’ne borç tebliğ edildi.
2009-2010 sezonunda Ankaragücü’nün teknik direktörü olan Hikmet Karaman’ın görev süresi içinde Başkent’te kaldığı bir otele olan 291 bin TL konaklama bedelinin 8 yıldır ödenmemesi nedeni ile icra takibi başlatıldığı belirtildi.

 
Efsane olduğu konçertoyu çalacak
 
Mahalleye teşekkür ziyareti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Trabzonspor, Bordo Maviş’i renklerine bağladı
Trabzonspor'un, yeni sezondaki son transferi Bordo-Maviş oldu. Henüz altı ...
Denayer , Latovlevici ve Carrasso imzayı attı
Galatasaray, yeni transferleri Jason Denayer, Iasmin Latovlevici ve Cedric ...
Fenerbahçe'ye bir Hollandalı golcü daha
Fenerbahçe, Tottenham’da forma giyen Hollandalı oyuncu Vincent Janssen’in ...
 
Destek sürüyor
TFF Birinci Ligde sezona şampiyonluk hedefi ile giren Ankaragücü’ne, transfer ...
Dünya Kupası Elemeleri'nde şike depremi
2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Güney Afrika-Senegal maçı, hakemin ...
Dönüm maçı yine İzlanda’yla
Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ederek grupta büyük avantaj yakalayan A Mili ...
 
Suriye attıkça Aksaray Meydanı çoştu!
Suriye'nin Dünya Kupası elemelerinde dün akşamki maçı İstanbul'un Aksaray ...
Gençler’in zorlu serisi
Kırmızı-siyahlılar, 5 haftalık süreçte kritik maçlarda puan mücadelesine ...
Biletler satışa çıktı
Ankaragücü yönetimi, TFF 1. Ligin 4. haftasında Balıkesirspor Baltok ile ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri