Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>YEREL HABERLER
30 Aralık 2017 Cumartesi - 13:09

Nevin Yanıt: “Ben kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum”

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile yolları ayrılan Milli Atlet Nevin Yanıt, kendini Fenerbahçe’ye ait hissettiğini belirterek, “Boşta kaldığım için Survivor’u seçmedim” dedi.

Nevin Yanıt: “Ben kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum”

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Nevin Yanıt bu sezon Survivor’da yarışacak. Acun Ilıcalı bu haberi sosyal medya sitesinden duyurmuş ve bu haber medyada büyük ilgi görmüştü. Bunun üzerine Nevin Yanıt ile ilgili kendisine sorulmadan çeşitli haberler yapılmış ve Yanıt bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirmişti. Bunun üzerine Yanıt gazetecilerle ile bir araya gelerek akıllarda kalan tüm soruları cevapladı.


“Beni beden eğitimi öğretmenim keşfetti”

 

Kariyeri ve spor hayatı ile ilgili konuşan Milli Atlet Nevin Yanıt, “18 senelik sporcuyum. Bunun neredeyse 13 senesi elit düzeyde geçti. Hem zordu hem tarifsiz bir duyguydu. Çünkü 12 sene içerisinde çok iyi başarılar elde ettim. Alttan gelen sporcuları görüyorum. Tabi ki bizlerin artık onlara yol açması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ben ileride onlara ışık olmak istiyorum. Onların elinden tutmak istiyorum. Bende Anadolu’nun bir yerinden çıktım. Küçücük bir yaşta beni beden eğitimi öğretmenim keşfetti. Eğer o keşfetmeseydi biz olmazdık. Birilerinin dokunması lazım. Ülkemizde çok sayıda yetenekli sporcu olduğuna inanıyorum. Sporculuğu noktaladım ama sporu bırakmıyorum. Spora aşık bir insanım. Bu süre içerisinde yaşadığım talihsiz olaylar oldu. Ülke olarak istediğimiz olaylar oldu. İsyan edenler olabiliyor. Ben bunları duyabiliyorum görebiliyorum. Fakat beni seven insanlar bunu yapıyor. Biraz susmam gerektiğini düşünüyorum. Benim bir tane başarım yok benim birçok başarım var. Hala Türkiye rekoru bende. Dimdik ayaktayım” ifadelerini kullandı.


“Her zaman içimde olan şey, kız çocuklarına örnek olabilmek”

 

İçinde ukte kalan bir şey olmadığını belirten Yanıt, “Bir atletin bir sporcunun yapabileceği en üst düzeyde sporculuğu yaptım ve tamamladığımı düşünüyorum. Her yarışmadan bir madalyam var. Eksik olan belki dünya şampiyonasında olabilir. Ben olimpiyat 5’cisi oldum. Olimpiyat madalyası olabilirdi. Ben bundan eminim olabilirdi. Çok büyük başarılar elde ettim. Bunun stresi zaten çok büyüktü. Şuanda bu stresten uzak farklı bir şey olacak. Her zaman içimde olan şey kız çocuklarına örnek olabilmek. Onlara destek olabilmek. Hedeflerim bunlar” şeklinde konuştu.


“Ben kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum”

 

Fenerbahçe’den ayrıldığı sürece değinen Yanıt, problemli bir ayrılmanın asla olmadığını belirtti. Kendisi ile ilgili çıkan gazete yazılarına güldüğünü söyleyen Milli Atlet Nevin Yanıt, sözlerine şöyle devam etti:

 

“Dediğim gibi sürekli benimle ilgili farklı yazılar ortaya çıkıyor. Fenerbahçe benim için çok büyük bir kulüp. Anlamı ve yeri her zaman çok farklıdır benim için. Bu sene Eylül ayında kulüple konuştuğumuzda birlikte bir şeylerin sonlanmasını istedik. İçimden gelen şey, bu sene hiçbir kulübe ait olmadan bir şeyler yapmak istedim. Hiçbir kulüpte olmayacağımı söyleyerek yolumu ayırdım. Bunun sonrasında bonservisi de ben istedim. Sezon bitince ferdi yarışacağım çünkü. Ben boşta kalmadım, bana farklı kulüplerden de teklif geldi ben kabul etmedim. Survivor ile ilgili çıkan haberlerde oldu. Fikret Çetinkaya’nın vermiş olduğu bir demeçte, ‘Bütün desteği verdik, Nevin’i çıkarmak zorunda kaldık’ gibi ibareler yer alıyordu. Basında bu ‘Nevin kovuldu, Survivor’a gidiyor’ diye yer aldı. Çok güldüm. Çünkü ben boşta kalacak bir sporcu değilim. Ben kulübüme her zaman tam puan kazandırdım. Özelikle Aziz Yıldırım amatör sporlara çok fazla destek vermektedir. Fenerbahçe’nin yeri her zaman bende farklı kalacaktır. Hala ben kendimi Fenerbahçe’ye ait hissediyorum. Ayrılma nedenim kesinlikle Survivor değil.”


“Boşta kaldığım için Survivor’ı seçmedim”

 

Survivor’a gideceğinin kesinleştiğini belirten Nevin Yanıt, “Boşta kaldığım için Survivor’ı seçmedim. Survivor, çok ayrı bir platform. Herkesin izlediği tüm kitlelere yayılan büyük bir iş. Herkese saygı duymak gerekiyor. Bende artık 32 yaşında oldum. Artık alttan gelecek sporculara destek olmak lazım. Onların yolunu açmak gerekiyor. Ben eğer onların Nevin ablaları isem farklı platformlara da girmem gerekiyor. Orada atlet arkadaşlarımın yer alması da bizi biraz daha umutlandırdı. Gereken yerlerle konuştum Federasyon olsun Bakanlık olsun onların desteğiyle bu kararı aldım ben. Ben bu sene orada olmak istiyorum. Ne olacağını bende bilmiyorum ama temennim saygı çerçevesinde geçen bir Survivor olması. Mücadele tabi ki olacak. Ama her şeyin başı saygı tabi ki . Hak eden kazanır inşallah. Döndüğümde ise, çok daha farklı projelerim olacak” dedi.


“Hedefimiz en geç 2020’de yapmak”

 

Nevin Yanıt kendi özel hayatı ile ilgili gelen soruya ise şöyle cevap verdi:

 

“Herkes, yaş ilerledikçe çocukta olsun diyor. Fakat eşimde sporun içinde olduğu için oda ayrı organizasyonlarda yer alıyor. Çok yoğun çalışıyor. Bende yoğun bir tempoda çalışıyorum. Dolayısıyla bir araya gelemiyoruz. Farklı projelerde yer aldığımız için şuanda pek düşünmüyoruz. Fakat hedefimiz en geç 2020’de yapmak inşallah gerçekleştiririz.”

 
15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Mektupları yarışması 3’ünücüsü Kızılcahamam’dan
 
Ağrı’da feci kaza: 1'i bebek 4 ölü, 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine Mektupları yarışması 3’ünücüsü Kızılcahamam’dan
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ...
Taşdelen’den yeni yıl mesajı
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, vatandaşların yeni yılını kutlayan ...
Yenimahalle’de dünya çocukları buluştu
Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan Ankara’nın ilk çocuk müzesi ...
 
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İİT Nezdinde Türkiye Daimi Büyükelçisi Şen’i ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Prof.
‘Art Zone’ kapılarını ‘Change over’ sergisi ile açtı
Ankara’nın sosyal yaşamına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Cubes Ankara’nın ...
Tavuklar yarışacak
Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi 4-7 Ocak tarihleri arasında, ...
 
Altındağlı çocuklar Akif’in izinde
Mehmet Akif Ersoy, vefatının 81.
Altındağlı kadınlardan Van’daki çocuklara yeni yıl hediyesi
Altındağ’da Mevlana Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi yaklaşık 100 kadın, ...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, ATO Meclisi Toplantısı’na katıldı
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO üyelerinin ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri