Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Bak, down sendromlu milli sporculara başarılar diledi
Bakan Bak, down sendromlu milli sporculara başarılar diledi
Şubat ayında yaklaşık 46 bin konut hak sahibi afetzedeye teslim edildi
Şubat ayında yaklaşık 46 bin konut hak sahibi afetzedeye teslim edildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 212 milyon TL ceza kesildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 212 milyon TL ceza kesildi
İzmir merkezli 3 ilde “Mahzen-13” operasyonu
İzmir merkezli 3 ilde “Mahzen-13” operasyonu
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
HABERLER>SPOR
24 Ağustos 2019 Cumartesi - 11:36

Eryaman’da büyük buluşma

Gençlerbirliği ile oynanan TSYD Kupası maçında, yönetime tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarların, kombine kart ücretlerindeki indirimin ardından nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

Eryaman’da büyük buluşma

Ankaragücü Süper Ligin ikinci haftasında Kayserispor’u ağırlayacak. Eryaman Stadı’nda bugün saat 19.15’te başlayacak maçı, Ali Şansalan yönetecek. Ligin ilk müsabakasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Ankaragücü, yeni sezonda ilk kez resmi maçta taraftarının karşısına çıkacak. Gençlerbirliği ile oynanan TSYD Kupası maçında, yönetime tepki gösteren ve istifaya davet eden sarı-lacivertli taraftarların, kombine kart ücretlerindeki indirimin ardından nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

 

İKİ MÜSABAKAYI DA KAZANDILAR

 

Ankaragücü, geçen sezon Kayserispor’u Süper Lig’deki iki maçta da yendi. Sarı-lacivertliler, lig tarihinde rakibini ilk kez üst üste üç kez mağlup etmek için sahada olacak. Ankaragücü ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kaybeden Kayserispor, daha önceki 12 karşılaşmada aynı sayıda mağlubiyet almıştı (8 galibiyet, 2 beraberlik) Ankaragücü, iç sahada oynadığı son 7 Süper Lig maçını kaybetmedi. Bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Son 12 Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan ve bu alanda ligde halen devam eden en uzun gol yeme serisinin sahibi olan Kayerispor, bu süreçte toplam 23 gol yedi.

 

İLHAN BU MAÇLARDA ‘PARLIYOR’

Geçen hafta Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Ankaragücü, Kayserispor filelerini havalandıramazsa 1999-2000 sezonundan bu yana ilk kez ligin ilk iki haftasını gol sevinci yaşayamadan tamamlamış olacak. Süper Ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir’in (yüzde 71.2) ardından en düşük pas yüzdesi yakalayan takım Ankaragücü oldu (yüzde 72.9)

Ankaragücü forması giyen İlhan Parlak’ın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım Kayserispor. Parlak, 5 kez bu maçlarda gol sevinci yaşadı. Kayserispor’u çalıştıran Hikmet Karaman, teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü deplasmanında çıktığı yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi (Başında olduğu takımlar; 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı)

UFAK DOKUNUŞLA SORUNLAR AŞILIR

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Konya maçında, eksikleri gördüklerini, 1-2 haftaya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra yeni bir teknik direktör ihtiyacı doğarsa yeni bir isimle anlaşabileceklerini belirten Yiğiner, şöyle konuştu: “Aksi takdirde düzeni bozmayız. Son dönemlerde yerli hocalarımız gayet başarılı, o sebeple yerli bir teknik direktörle çalışmak istiyoruz. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma gereği borçların yapılandırması gerekiyor. Bizim borçlarımızla ilgili bir yapılandırma hayata geçmedi. Yapılandırma hayat geçince transfer yasağını kaldırıp belirlediğimiz oyuncuları takıma monte edeceğiz. Hükümet yetkililerin de bir adım atması lazım. Milyarca borcu olan Beşiktaş ve Galatasaray bile faydalandı. Biz neden faydalanamıyoruz.

 

İLK HAFTADA BÜTÜN ÜRÜNLER BİTTİ

Ankaragücü mağazamıza yoğun ilgi oldu. Formaları hazırlayan firma yetkilileri bizi ziyarete geldi, görüşlerimizi aldı. Çünkü, camia olarak umulmadık bir performans sergiledik. Çok fazla ürün sattık, kısa sürede diğer kulüpleri geçtik. İlk haftada bütün ürünler bitti. Başarının anahtarı birlik ve beraberliktir. Bu sebeple bu sezon, ‘Birlikte Güçlüyüz’ diyoruz. Ufak bir dokunuşla neler yapacağımız herkes görecek. Kimse dert etmesin. Sadece adalet istiyoruz.”

 

KOMBİNE ÜCRETLERİ PROTESTO EDİLDİ

 

“Kombine fiyatları konusunda taraftarlarımız bizi protesto etti. Ankaragücü’nü hep birlikte ileriye taşımamız gerekiyor. Jest yapıp kombine fiyatlarını indirdik. Bize bir adım geldiler, biz de onlara on adım gittik. Pozitif olacağız ve herkesi tribünlere getireceğiz. Şehit ve gazi aileleri bu ay sonuna kadar kombinelerini ücretsiz alabilecek.”

 

BAŞKAN YAVAŞ İLE GÖRÜŞÜYORUZ

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştük. Ankaragücü için imkanlarını seferber edeceğini söyledi ancak net bir meblağ ortaya konmadı. İlerleyen dönemde iyi gelişmeler olacaktır. MKE’den henüz bir adım atılmadı. Herhangi bir gelir sağlanamadı. Camia olarak büyük bir hayal kırıklığına uğradık. Bu kulübün kuruluşunda, İmalat-ı Harbiye işçilerinin önemli bir payı var. Bunu unutmamaları lazımdı. Süper Lig’de oynayan bir takımın sponsorluk rakamı bellidir. MKE’den halen destek bekliyoruz, umutluyuz.”

 

 

 
Ankara DT’ye iki yeni sahne
 
Hacı Bayram’da mezarlığa iptal
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sultanlara kupa yakışır
Ay-yıldızlılar, 2003’te yine Ankara’da oynanan şampiyonada ikinci olmuştu. ...
Gençler’de gündem yoğun
Başkent ekibi, sağ kanat oyuncusu Erdem Özgenç ile yollarını ayırırken, ...
Beştepe’nin derdi ortak
İki takımın da zamana ihtiyacı var ancak acil transfere ihtiyaç duydukları ...
 
Yüzmeye talep yoğun
Ankara’nın sıcak ve bunaltıcı havasından uzaklaşıp, serinlemek, günün ...
Pehlivanlar kampta
Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Kazakistan’da gerçekleştirilecek ...
Ankara bizim uğurumuz
Kadın Voleybol Milli Takımımızın tecrübeli oyuncusu Naz Aydemir Akyol, ...
 
Yumruklardan 9 madalya
Boks Federasyonu’nun 2019 faaliyet programında yer alan Üst Minikler Avrupa ...
Eda’nın hedefi büyük
Elmas Lig’in Roma etabında kadınlar cirit atmadaki derecesi ile 2020 Tokyo ...
Puanın mimarı savunma
Sarı-lacivertlilerin kısıtlı kadrosu, 90 dakika boyunca rakibine başarıyla ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri