Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>GÜNDEM
28 Ekim 2017 Cumartesi - 19:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş mesajlar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada dünyaya önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan flaş mesajlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk milletinin yeniden gücünün farkına varmış olmasına adeta birileri kudurmuş durumda. Türk milleti kardeşleri ile birlikte yeniden kurulan dünyada hakkettiği yeri almanın kararlılığı içindedir. Kadınıyla erkeğiyle bu kararlılığı ortaya koymamız lazım. 2023 hedeflerimize ulaşmamıza kim engel olabilir? Çalışıyoruz, koşuyoruz, milletçe koşuyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni ve AK Parti Konya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Konya’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Havaalanından Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile şehir merkezine geldi. İlk olarak Konya Valiliğine gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan toplu açılış töreni için Mevlana Meydanı’na geçti. Törene, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Başbakan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri, belediye başkanları ve protokol mensupları katıldı.
Törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, bedeli 1 milyar 400 milyon lira olan 50 adet projenin açılışı için Konya’da olduklarını belirterek, “Konya her zaman bizim davamıza omuz verdi. 16 Nisan halk oylamasında da Konya yüzde 73 destekle güçlü bir şekilde evet dedi. Konya, 15 Temmuz gecesi bu meydanda alçak FETO darbesine karşı büyük bir imanla kadın erkek, genç yaşlı meydana indiniz, demokrasi nöbetlerinde ‘Türk Milleti kabul etmez illeti’ dediniz. Bir olduk, beraber olduk. FETÖ’cü hainlerin, onun arkasındaki şer odaklarının da tezgahını bozduk. Allah hepinizden razı olsun. Hiç merak etmeyin, hesaplarını en ağır şekilde veriyorlar. Allah’ın izni ile bu yiğit milletin bileğini asla bükemeyecekler. Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya devam edeceğiz, birlikte Türkiye olacağız. Konya’yı geleceğin marka şehirlerinden biri yapmak için 15 yıldır durmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Konya bizim baş tacımız. 15 yılda Konya’ya 40 milyar lira yatırım yaptık. Konya’da 15 yıl önce 150 kilometre bölünmüş yol vardı şimdi 1000 kilometreyi geçtik. Konya, ticareti, sanayisi, ulaşımı için çok önemli olan çevre yolunun yapımına başladık. 15 yılda 19’u hastane olmak üzere 74 sağlık tesisini yaptık ve hizmete aldık. 55 bin metre kare alana sahip yüksek hızlı tren garı temelini Ağustos’ta attık. İnşallah önümüzdeki sene yine Konya yüksek hızlı tren garını da tamamlamış olacağız. Konya Karaman hızlı tren hattını da önümüzdeki sene açıyoruz. Bugüne kadar Konya’ya nasıl hizmetler yaptıysak bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

"2019 seçimlerinde Konya’dan tüm Türkiye’ye örnek olacak bir netice bekliyorum"

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, 6 aylık bir aranın ardından bir kez daha Konyalılarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “16 Nisan halk oylamasında yüzde 73’lük oranıyla büyük, güçlü Türkiye mücadelemize destek veren Konyalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu yolda bizi hiç yanlış bırakmadınız. Bu yolda hep birlikte yürüdük. Şimdi önümüzde yeni bir hedef var. 2019 seçimlerinde Konya’dan tüm Türkiye’ye örnek olacak bir netice bekliyorum. Bunun için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Türkiye’nin Güney sınırlarından ekonomisine kadar her taraflı kuşatılmaya çalışıldığı dönemden ancak bu şekilde kurtulabiliriz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Olacağız ki o senaryoları yıkıp atabilelim. Bunu Çanakkale’de yaptık, Kurtuluş Savaşı’nda yaptık, 15 Temmuz’da yaptık, inşallah önümüzdeki süreçte de aynı irade, aynı kararlılık ve cesareti ortaya koyarak ülkemizi aydınlık geleceği hep birlikte taşıyacağız. Biz de Allah’ın izni ve yardımı ile milletimizin ve sizlerin desteği ile ikrarımızdan dönmeyeceğiz. Rabbim sizlerden razı olsun. Hep birlikte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizi bölemeyecekler. Bizi parçalayamayacaklar ve dünyaya Türk’ün inşallah şanını çok daha güçlü kılarak bildireceğiz, duyuracağız” şeklinde konuştu.

Konya’da tamamlanan yaklaşık 1.5 milyar liralık yatırımların açılışını yaptıklarını ifade ederek, “Konyamıza memleketimize hayırlı olsun. Bakanlıklarımız Konya’yı bu yatırımlarla şenlendirir de belediyelerimiz durur mu? Onlar da koşuşturuyor. Pek çok yatırımı hayata geçirdiler. Büyükşehir Belediyemizin caddeden kuyu su depolarına kadar 513 milyonluk yatırımlarını da hayata geçiriyoruz. Belediyelerimiz birbirleriyle yarışıyor. Çünkü Konya’ya bunlar yakışır. İnşallah Konya bir çekim alanı oluşturduğuna göre, dünyanın değişik yerlerinden Konya’yı sürekli olarak ziyarete gelenler herhalde boşuna gelmiyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz 15 yılda Türkiye’de olduğu gibi Konya’yı da nereden nerede getirdiğimizin sizler şahidisiniz. Konya’da da şehir büyüdükçe trafik konusunda sıkıntılar artmaya başladı. Çevre yolundan metroya kadar yapılması gereken yatırımların farkındayız. İnşallah hem ilgili bakanlıklarımız ve kurumlarımız, belediyelerimiz 2023 Konya’sı için bunları hayata geçirmeye devam edecekler. Tüm bu yatırımların takipçisi olduğumu bilmenizi isterim” dedi. 

 
AK Parti milletvekili ve il başkanı kaza yaptı! 8 yaralı
 
Katalonyanın yönetimi Başbakan Yardımcısı Soraya Saenz'e verildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Son dakika haberleri! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden İbrahim Melih ...
Naim Süleymanoğlu’nun bilinci açık ve durumu iyi
Ataşehir’de özel bir hastanede karaciğer nakli yapılan Dünya, Olimpiyat ...
Cumhurbaşkanı'ndan anlamlı 29 Ekim mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün, dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların ...
 
Türk askeri Kuzey Irak'taki Kokozer Dağı'na bayrak dikti
Kuzey Irak'taki Zap bölgesinde PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren ...
10 ildeki 21 konteyner ve çadır kentlerde 235 bin 970 Suriyeli bulunuyor
Türkiye’de 10 ilde kurulan 21 çadır ve konteyner kentte, 235 bin 970 Suriyeli ...
Temizlik işinden fabrika patronluğuna uzanan yol
Malatya’da yaşayan 38 yaşındaki kadın, yıllar önce temizlikçi olarak girdiği ...
 
CHP, FETÖ eliyle dershaneyi yargıya taşıdı
CHP ile FETÖ’nün dershanelerin kapatıldığı dönemdeki ortaklığı ByLock'ta ...
Sürekli yaz saati uygulaması 2018'de sona erecek
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile 28 Ekim 2018 Pazar ...
Taksim metrosunda uyuyakalan kağıt toplayıcının hali yürekleri burktu
Binlerce insanın gelip geçtiği Taksim metrosunun merdivenlerinde yorgunluktan ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri