Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>GÜNDEM
11 Haziran 2018 Pazartesi - 15:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil ve Sincar operasyonu başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Niğde mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Sincar'da, Kandil'de operasyonlarımızı başlattık. Oradaki silah depolarını yok ettik. 20 uçak 14 hedefi vurdu ve geri döndü. Operasyon devam edecek." ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil ve Sincar operasyonu başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sizi muhabbetle selamlıyorum Niğde. Bu muhteşem meydandan Niğde'nin köylerindeki vatandaşlarımıza selam gönderiyorum. 16 yıldır gelir giderim ama ben böyle bir Niğde görmedim. 24 Haziran'da birilerine gereken cevabı vermeye hazır mıyız? Allah sizlerden razı olsun.

Beyefendi askerin tavrından rahatsız oldu. 24 Haziran'da onları sandığa demokratik bir şekilde gömmeye var mıyız? Şehitlerimizin temiz hatıralarını hafızamıza nakşettik. Şehitlerimizin dökülen mübarek kanlarını asla yerde bırakmadık. Cudi'de var mıyız? Gabar'da var mıyız? Afrin'de var mıyız? Ama Bay Kemal bize Afrin'e girmeyin dedi.

KANDİL'E OPERASYON BAŞLADI

Bay Muharrem Afrin'de ne işiniz var dedi. Kahraman Ömer Halisdemir ne yaptı? Hain Semih Terzi'yi alnından vurdu. Kardeşlerim nereye saklanırlarsa saklansınlar biz ne Kemal'e bakarız ne Muharrem'e bakarız. Şu ana kadar Afrin'de öldürülen terörist sayısında 4500'ün üzerine çıkıyoruz. Sincar'da, Kandil'de operasyonlarımızı başlattık. 20 uçakla 12 önemli nokta imha edildi. Oradaki silah depolarını yok ettik.

PEKİ BAY KEMAL'DEN, BAY MUHARREM'DEN TERÖRLE MÜCADELE DUYDUNUZ MU?

Çukur eylemlerinde teröristleri açtıkları çukura gömdük mü? Zeytin Dalı Harekatında teröristleri yok ettik mi? Yurt dışına kaçan FETÖ'cü alçakları teslim ettik mi? Peki Bay Kemal'den, Bay Muharrem'den terörle mücadele duydunuz mu? Bay Kemal teröristlerle beraber yürüyor, Muharrem terör örgütünün partisinin genel başkanına ziyaret gerçekleştiriyor. Bunlar 53 Kürt kardeşlerimizi öldürmedi? Bu yüzden 24 Haziran'da gereken desteği verdik. Kandil'i bir terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz. Zeytin Dalı Harekatından sonra başlattığımız harekat başarı ile sürüyor. Artık İHA'mız var, SİHA'mız var bunları ABD'den, İsrail'den almıyoruz. Terörü bu ülkenin gündeminden tamamen çıkartacağız.

SON 16 YILDA NİĞDE'YE 13 KATTRİLYON YATIRIM YAPTIK

Niğde 24 Haziran'da güçlü meclis, güçlü Türkiye diyor muyuz? Türki siyasetinin kaset ve montaj siyaseti ile esir alınmaya çalışıldığı 30 Mart seçimlerinde Niğde yanımızda yer aldı. 16 Nisan'da da Niğde bu demokratik geleneğini bozmadı. İşte bunun için Niğde bizim yoldaşımız, kardeşimiz diyoruz. Kardeşlerim Niğde'yi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalıştık. Son 16 yılda Niğde'ye 13 kattrilyon yatırım yaptık. Eğitim için 1646 yeni derslik inşa ettik. 26 trilyon tutarında burs verdik. 7243 kapasiteli yurtlar açtık. 5 adet sağlık tesisimizin yapımı devam ediyor. Niğde'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara 813 trilyon lira kaynak aktardık. Niğde'nin 62 KM bölünmüş yolu vardı biz bunu 311 KM'ye çıkardık.

Bak dünyada Tesla diye bir marka var. Oranın sahibi ve CEO'su Elon geldi beni ziyaret etti. Sen bu işlerden anlamazsın zaten anlayana kadar 24 Haziran geliyor. Onun için ben size güveniyorum, size inanıyorum.

"YAHU BU BÜYÜME NEDİR BİR ÖĞREN..."

Niğde'nin uzun vadede içme ve kullanma suyunu karşılayacak proje çalışmaları devam ediyor. Niğdeli çiftçilerimize 690 trilyon liralık destek verdik. Bay Kemal ne diyor çiftçi aç. Türkiye 7,4 büyüme katetti, OECD ülkerinde 1.olduk, Bay Kemal çıkmış diyor ki 7,4 büyüme size yansıdı mı? Yahu bu büyüme nedir bir öğren, ekonomistlerine bir sor. Bu yollar nerden yapılıyor Bay Kemal, Bay Muharrem cehalet çok kötü bir şey. Niğde'de teknokent kurduk bunu nereden kurduk Bay Kemal? Eğer küçülen bir ekonomi olsak bunları yapabilir miyiz?

CUMHUR İTTİFAKI İLE DİĞER İTTİFAKA GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ

Şimdi soruyorum Niğde, 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığında şahsıma, mecliste AK Parti'ye oyumuzu veriyor muyuz? Yaparsa yine AK Parti yapar. Cumhur ittifakı ile diğer ittifaka gereken dersi vereceğiz. Muhalefetin halini görüyorsunuz, bunlar yıkım ekibi. Biri havaalanı ile uğraşıyor, biri TİKA ile uğraşıyor. Bunlar ne cins ya? TİKA dünyanın dört bir yanında tarihi miraslarımızla ilgileniyor. Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir muhalefet var. Siz hiç Avrupa'da yatırım düşmanı muhalefet gördünüz mü? Siz hiç morali bozuk olduğu cephedeki askere sataşan cumhurbaşkanı adayı duydunuz mu? Neyse 12 gün kaldı. Bunlara Osmanlı tokadı atmaya var mıyız? Bunlar ancak ondan anlar. Bunların içindeki kin ve nefret hem yüzüne hem diline vuruyor. Ne yaparsanız yapın biz terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Şimdi ne diyor ben başörtüsüne karşı değilim diyor. Benim annem de kız kardeşim başörtülü diyor, onlara saygım var sen kendine bak.

BİZ OKUMA KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ

Niğde'ye Millet Bahçesi kuracağız. Bir diğer projemiz de Millet Kıraathanesi. Ya ben kıraathane diyorum, muhalefet de bunu oyun oynama yeri olarak gösteriyor. Bay Muharrem o işi sen bilirsin. Biz okuma kültürünü yaygınlaştırmak istiyoruz. Kıraathane Arapça'da okuma evi demektir. Buralar 24 saat açık olacak. Kumarhane değil, kıraathane Bay Kemal, Bay Muharrem. Bay Muharrem meydan meydan kekten söz ediyor, çok istiyorsan sana da ikram ederiz. AK Parti Türkiye'de 817 bin vatandaşımızı ev sahibi yaptı siz onları yıkacak mısınz? Kardeşlerim AK Parti Türkiye'de hızlı treni getirdi. Siz bunu kaldıracak mısınız? Marmaray'ı yaptık, Osmangazi'yi yaptık ne olacak? Yıkacak mısınız? Bunlar ne dediğinin farkında değil. Kalkıp yatırımları durduracağız diyorlar. Kardeşim biz Niğde'de hizmete devam, yatırıma devam.

 

 
Türkiye: Avusturya dönem başkanlığını yok sayıyoruz
 
Yerli helikopter motorunda önemli bir aşama kat edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye: Avusturya dönem başkanlığını yok sayıyoruz
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Avusturya'ya ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan TGRT Haber'de!
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gece saat 23:00'te TGRT Haber'de 'Seçim Özel' ...
Kız Kulesi manzaralı 2 kilometrelik dev iftar sofrası hayran bıraktı
Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar-Harem arası sahil kesimine kurulan ...
 
Adanalı gençler serinlemek için 'motoküvet' yaptı
Adana'da motosikletlerine küvet takıp içine de su dolduran iki meslek ...
Mehmetçik Kandil’e ilerliyor
Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’nın ana kampı olan Kandil’e yönelik başlattığı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle sahurda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın davetlisi olarak ...
 
Borcunu yapılandıran istihdam teşviklerinden yararlanabilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Genel Sağlık sigortalılarımıza ...
Aydemir: “Ak dava mazlumların duasıdır”
Aydemir, ‘Dadaşlar AK davayı, Mazlumların kalası, ecdadın duası, tarihin ...
Bölgeyi 'terk edin' tebligatları gönderildi, İran, Kandil'in çevresini boşaltıyor
Türk askerinin büyük bir operasyon hazırlığı yaptığı bölgede yaşayan İranlılara, ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri