Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Ege Denizi’nde deprem
Ege Denizi’nde deprem
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
HABERLER>SPOR
7 Kasım 2017 Salı - 09:55

Coşkulu tırmanış sürüyor

Sıralamada üçüncü basamakta bulunan sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Taktik disipline bağlı kalıp aldığımız bu galibiyeti, bizimle birlikte olamayan taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Coşkulu tırmanış sürüyor

TTF Birinci Ligin 11. haftasında, Eskişehirspor’u deplasmanda 3-1 yenen Ankaragücüzirve yolculuğundaki tırmanışını coşkulu biçimde sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, oynadığı son 7 maçta 6. galibiyetini alıp, yarıştaki ısrarını ve inadını ortaya koydu. 
Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, uyguladıkları taktiğin olumlu sonuç verdiğini ve maçı kazandıklarını söyledi. 
Maçtan önce Eskişehirspor’un 3-4 maçını analiz ettiklerini ve rakibin nasıl oynayacaklarını tahmin ettiklerini belirten Kartal, şöyle konuştu:
“Merkezde bekleyerek, ikinci bölgede üzerimize gelmelerini sağladık. İlk 15-20 dakika taraftarın da coşkusuyla, üzerimize daha fazla ve daha baskılı geleceklerini biliyorduk. Önce 15-20 dakikayı atlatıp, oyunu kontrolümüze almayı istedik. Öndeki kuvvetli ve hızlı oyuncularımızla da Eskişehir’in arkada bıraktığı boşlukları değerlendirip sonuca gitmeyi planladık. Hafta boyunca bu plan üzerine çalıştık. Bu plan tuttu. İkinci yarıda, gollerden sonra arkada daha büyük boşluklar bıraktılar ve üzerimize geldiler. Bunların bir tanesini değerlendirdik. 2 pozisyon daha vardı onları sonuçlandıramadık. Har rakibe göre maçların ayrı bir hikayesi oluyor. Biz de her rakibe göre taktiksel anlamda farklı çalışıyoruz. Bunları değerlendiriyoruz, oyuncularımıza anlatıyoruz. Bu maçın hikayesine göre taktiksel anlamda ne söylediysek oyuncularımız harfi harfine yerine getirdi. Taktik disipline bağlı kalıp galibiyet elde ettik. Aramızda bulunamayan Ankaragücü taraftarının uzaktan da olsa bize destek verdiğini biliyoruz. Bu galibiyeti, camiamıza ve aramızda olamayan taraftarlarımıza da armağan ediyoruz. 3 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz.”

BOŞ OTOBÜSÜ BİLE KARŞILADILAR 

Ligde liderlik yarışı veren Ankaragücü’nün, zorlu Eskişehir deplasmanından galibiyetle dönmesi, camiayı sevince boğdu.
Eskişehir İl 
Spor Güvenlik Kurulu’nun, A.Gücü taraftarının, Yeni Eskişehir Stadyumu’na alınmaması yönünde kararına sarı-lacivertliler tepki gösterirken, maçın ilk golünü atan Kenan Özer’in rakip takım izleyicilerinin alındığı boş tribünlere giderek gol sevincini yaşaması, büyük ilgi çekti. Maç sonunda da tüm takım, boş tribünlere gidip, taraftarla buluşmuşcasına sevinç gösterisinde bulundu. 
Galibiyetin ardından kutlamalara başlayan taraftarlar, Ümitköy kavşağında bulunan köprünün altında buluşarak takım otobüsünü bek
ledi. Yaklaşık 500-600 taraftar, meşale yakıp, tezahüratlar yaparken, yoldaki trafik bir süre aksadı. Takım otobüsü içinde teknik ekip ve oyuncular olmadığı bilgisi kendilerine iletilmesine rağmen, Ankara’nın ayazında takım otobüsünü bekleyen taraftarlar, armaya her zaman sahıp çıkacakları mesajını verdi.

KORCAN 3 HAFTA OYNAYAMAYACAK

Eskişehirspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Altay Bahadır’a bırakan tecrübeli kaleci Korcan Çelikay’ın durumunun ciddi olduğu ve yaklaşık 3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. Korcan’ın tedavisine hemen başlanırken, sakatlığın milli maç arasına gelmesi, teknik ekibi biraz olsun rahatlattı. 

İKİ TAKIMIN DA YERİ SÜPER LİG

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, deplasmanda alınan üç puanın çok önemli olduğunu belirtip, şunları söyledi:
“İki köklü takım mücadele etti. Güzel stat ve güzel atmosferin yanı sıra, bizim aldığımız galibiyet gösteriyor ki bu iki takımın yeri de Süper Lig olmalı. Süper Lig’in böyle coşkulu taraftarı olan takımlara ihtiyacı var. Boş tribünlerde oynanan futbolun tadı yok. Eskişehir stadını çok beğendim. İnşallah biz de en kısa zamanda böyle bir stada kavuşuruz. Eskişehirn zor bir deplasman. Alınan galibiyet gerçekten çok önemli. Üst sıralardan kopmamak için kazanmak zorundaydık. Çok akıllı bir taktikle oynadık. Hocamız Eskişehir’in seyircisiyle birlikte bastıracağını hesap etti. İlk yarım saat biraz sıkıntı yaşadık ve oyunu geride kabul ettik. Bu biraz da taktiktendi. Eskişehirspor’u önce yorduk, sonra durdurduk ve maçı kazandık. Daha farklı da olabilirdi. Çocuklar, çok iyi mücadele etti. Hepsini kutluyorum. Çok teşekkür ediyorum.”

 
Bu valizde tarih var
 
9 ilçeye 1000 bekçi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Galibiyet kaçtı”
Osmanlıspor cephesi, son dakika golüyle 1-1 biten Fenerbahçe maçında, ...
Yılmaz Vural: İddia ediyorum Türkiye'deki futbolu yönetirim
Son olarak Göztepe'de görev yapan ve İzmir ekibini Süper Lig'e çıkaran ...
Yılmaz Vural: 'Türk futbolu yeniden dizayn edilmeli'
Teknik Direktör Yılmaz Vural, Türk futbolunda en hatasız ve suçsuz olan ...
 
PFDK'dan Feghouli ve Olcay Şahan'a Ceza
PFDK, Galatasaraylı Feghouli ve Trabzonsporlu Olcay Şahan'a 3 maç ceza verdi.
Şenol Güneş: 'Caner kadroda olmayacak'
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Monaco maçı öncesinde galibiyete ...
Boyacılıktan Avrupa Şampiyonluğuna
Ampute Milli Takımının Kalecisi Fatih Karakuş, sanayide yaptığı boyacılıktan ...
 
Beşiktaş rekor peşinde
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçte üç yaparak bunu başaran ilk Türk takımı ...
Moral bozan tablo
Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, sezon başından bu yana düştükleri girdaptan ...
Osmanlı dipte kaldı
Başkent temsilcisi, bu sezon deplasmandan puan getirememe gibi olumsuz ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri